Şimdi Ara

Quinn Montaj Tarzı Bir Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Quinn oynamaya başladım ve gerçekten güçlü. Oynadığım 3 oyunu birleştirip quinnle nasıl kazanılır onu anlatmaya çalıştım. Öneri ,görüş ve eleştirilerinizi bekliyorum. Video süresini kısaltmak için uğraştım.



  • Bazı durumlarda ultiden rakibe e atmak yerine aa yaparak çıkmak daha mantıklı oluyor. Mesela riven mobil olduğu için büyülerini boşa kullanmak zorunda kaldın. Bir de valor rakibi işaretlemişken e atmak yerine pasifini vurman daha fazla hasar vermeni sağlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl kazanılırı anlatmaya gerek yok ki. açıyorsun ultiyi 5000 hareket hızınla istediğin yere gidiyorsun ve killi alıyorsun. isteğe göre qe tuşlarına da basabilirsin. w ya gerek yok.
  • Everlasting'e rakip geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Njord113

    Bazı durumlarda ultiden rakibe e atmak yerine aa yaparak çıkmak daha mantıklı oluyor. Mesela riven mobil olduğu için büyülerini boşa kullanmak zorunda kaldın. Bir de valor rakibi işaretlemişken e atmak yerine pasifini vurman daha fazla hasar vermeni sağlar.

    ben de istiyorum ama e atarak u bozmak daha zevkli olduğundan yapıyorum eğer savaşın yakın olacağını düşünürsem dediğin gibi aa +pasif +e +pasif+q +pasif şeklinde max hasar için uğraşıyorum ama zaten keserim diye düşünürsem e ile giriyorum. bir diğer sebep de bazen adamlar beni görür görmez flaş atıyorlar, e atınca adamların flaşını takip ediyorsun çok cool oluyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tonyukuk

    nasıl kazanılırı anlatmaya gerek yok ki. açıyorsun ultiyi 5000 hareket hızınla istediğin yere gidiyorsun ve killi alıyorsun. isteğe göre qe tuşlarına da basabilirsin. w ya gerek yok.

    son çalıya girip adamdan önce 2 lvl olursan kill alıyorsun genelde orda ipler kopuyor işte. asıl önemli kısım orası. diğer kısımlar dediğin gibi uç s*ç. ama w açman lazım bazen 5 kişilik karşılama ekibi oluyor çalılarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lugati Oyun YouTube -- 6 Mart 2017; 2:42:28 >
  • Öyle aşırı derecede koridor itip rakip tarafından cezalandırılamıyorsan zaten neyle oynadığının bir önemi yok. Kastığın bazı itemler de bana mantıklı gelmedi. Randuin nedir? Trinity dışında as veren eşya parçası yok ki bence bu heroya statik, bombardıman veya duruma göre hayalet dansçı çıkılmalı. Quinn oynayıp koridorda ezmek genelde kolay ama rakip bilirse fırsat vermiyor. İyi bir ormancı direk oyundan siler. Ancak genelde böyle olmadığı için ezilen rakip daha da eziliyor sonra snowball olup diğerlerini yakalayıp kesiyorsun, bundan ibaret. Ben ikinci olarak w ya öncelik veriyorum, kitelamak ve kule almak da çok daha yararlı. Ayrıca bu heroyla tank kesmek zor. Koridorda Poppy, Nautilus gibi özellikle kalkanı olan herolar karşında rahat durabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 6 Mart 2017; 3:35:37 >
  • tinus kullanıcısına yanıt
    totemli oynuyorum ve ormancının nerede başladığını koridora ilk kim geliyor diye baktığımdan biliyorum. gank yesem de totemden dolayı yırtıyorum genelde. eğer koridordan kill alamayacakcam roam atıyorum bundan dolayı gank yiyen değil atan oluyorum zaten. build konusunda koreli challenger oyuncular youmu+kara balta+malmortius+tankitemi veya gece kıyısı+kara balta+malmortius+tank itemi felan çıkıyorlar. yani buildim kötü değil onu araştırabilirsin. hem adclere tek atmaya devam ediyorsun hem kolay kolay ölmüyorsun.karşıda tank varsa son item zırh delme alıyorlar.ben yüzdeli zırh delme almıyorum tankları hiç iplemiyorum zaten direk adc apcye dalıyorum.
  • Lugati Oyun YouTube kullanıcısına yanıt
    Herkesin oyun tarzı farklı tabii. Genelde bu heroyu oynayananlar koridor itip objektifleri almaya oynamıyorlar, birilerini yakalayıp kesmeye oynuyorlar. 3-8, 5-12 vb gidip sadece çok hızlı koridor iterek oyun kazandırdığım çok olmuştur. Ama iyi kda yı üstün görenler de var. Üst düzey oyuncuların ne yaptığı önemli ama ben taklit etmeyi sevmiyorum. Bu adam şunu şunu alıyor bende öyle yapayım bana anlamsız geliyor. Kendim mantıklı bulmuyorsam ya da hoşuma gitmiyorsa kimin ne yaptığı fark etmez. Mesela ben de Zzrot çıkarım genelde. Ama bu eşya sadece koridor itme eşyası olarak algılanıyor. Onun dışında zaten basit hero, mekaniği ya da zorluğu yok ama belli bir seviyeye kadar free win. Bu yüzden oynuyorum zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.