Şimdi Ara

QUICKPLAY SORUNU ÇÖZÜLDÜ HERKES KURABILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle 820 mb lık hpqpdp dosyasını aşagıdakı lınklerden cekın

    http://rapidshare.com/files/75702637/HPQPD.part01.rar
    http://rapidshare.com/files/75718444/HPQPD.part02.rar
    http://rapidshare.com/files/75724169/HPQPD.part03.rar
    http://rapidshare.com/files/75729250/HPQPD.part04.rar
    http://rapidshare.com/files/75734119/HPQPD.part05.rar
    http://rapidshare.com/files/75738779/HPQPD.part06.rar
    http://rapidshare.com/files/75743094/HPQPD.part07.rar
    http://rapidshare.com/files/75747159/HPQPD.part08.rar
    http://rapidshare.com/files/75747571/HPQPD.part09.rar linkler saglam bende burdan cektım yalnız dıkkat burdakı hpqpdp dosyası xp içindir vistada calışmaz

    gelelim en can alıcı noktaya kuruluma madde 1.biosta sata enable olacak yoksa QUICKPLAY çalışmaz.madde 2.laptopa format atacagınız zaman tum bolumlerı sılıyosunuz sonra bırtane bolum oluşturup xp yi içine kuruyosunuz ama unutmayın başka bolum oluşturmak yok quıckplayı kurunca bolumu oluşturcaz.şimdi xp yi kurdunuz bir güzel sürücüleri yüklediniz ama quıckplayın kı harıc onun surucusunu programı yukledıkten sonra kuracaksınız. yukarıda verdıgım lınklerden cektıgınız dosyada ıkı bolum var ordan ilk once hpqpdp dosyasının içindeki exe yi çalıştırıp kurun bılgısayar yenıden baslayıp bazı dosyalar kuracak daha sonra masaüstü ekranı geldiginde diğer dosyanın içindekı exe yı calıştırın oda xp deyken quıckplayı kullanmanızı saglayacak.şimdi quıckplayı kurdunuz surucusunude yukledınız artık o iş bitti QUICKPLAYINIZ hayırlı olsun. ama harddisk de bolum yok bolumude bilgisayarım simgesini sağ tıklayıp yönete girin orda disk yonetımıne gelın siyag gorunen bolumlerı ıstedıgınız gıbı boler istediginız gıbı ısımlendırırsınız. haaaa ben dedıklerını yaptım ama yıne olmadı dersenızkı ımkansız bana ulaşın MUSTAFA_34_1056@HOTMAİL.COM size yardımcı olurum. size faydası dokunduysa ne mutlu bana ıyı aksamlar.







  • unutmadan vista kullanan arkadaslar sıtede vistayada aynı sekılde kurduklarını gordum. sadece vistada versiyon 3.0 olanı kurcaklar ama hpqpdp dosyası aynı indirdigleri hpqpdp dosyasındakı klasorun QPW olanı sılsınler ve 3.0 cekıp kursunlar versiyon 3.0 veya 3.6 isteyen burdan ceksınhttp://asifism.com/downloader/?key=8d4c976698cee427c5a340672a03b417 burda mevcut.
  • 900öb lık dosya indirdim ve "quickplay can only be installed in quickplay-enabled machines" hatası aldım.. paylaşım için teşekkürler
  • Hp'nin kendi yayınladığı bir kaynak yokmu oradan ****
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.