Şimdi Ara

Quickios 5 En Hızlı İphone 3G Firmware(Whited00rdan hızlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu Firmware ile Arkadaşın İphone 4 ünden daha hızlı oldu
    İos 4.2.1 Üzerine kurulmuş bu yüzden (çoğu uygulamayı açıyor)
    Whited00r dan daha hızlı Redd00r dan çok çok daha iyi
    Şarjı iyi
    Gps çalışıyor...
    Free ram arttırılmış
    Menü geçişleri hızlanmış

Firmware indirme linki:http://adf.ly/EgzdS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0111 -- 12 Kasım 2012; 2:16:29 >

• Yorumları bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın aksam (aslında bu aksam) isten eve gider gitmez deniyorum. Umarım basarili olur. Whited00r artık iyice ise yaramaz bir hal almaya başlamıştı versiyon düşüklüğü sebebiyle.
    İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

Yarın aksam (aslında bu aksam) isten eve gider gitmez deniyorum. Umarım basarili olur. Whited00r artık iyice ise yaramaz bir hal almaya başlamıştı versiyon düşüklüğü sebebiyle.
    İyi forumlar.

Sonucu yazarsanız sevinirim

• 6 değil mi bu 5 yazmışsında
  • Quickios 6
    Welcome to Quickios
    Software Update for iPhone
    Quickios 6 is out
    Very Quick and Faster than other os(whitedd00r or Redd00r)
    Build in ios 4.2.1
    Opens all ios 4 application

Download link:http://goo.gl/DV1b4
  • Yukleyen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deneyen varmi ? Restore eder gibi direk itunesten yapiliyor degilmi ? Ne gibi ozellikleri var acaba 4.2.1 uzeri isteyen uygulamalarda yuklenebiliyormu

• nasıl yüklendiğinide açıklarmısınız? i tunesten shifte basıp seçmek yeterlimi yoksa başka işlemler yapmak gerekiyormu? push bildirimler çalışıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 10 Kasım 2012; 11:56:48 >
  • Sihift+ restore yapınca yükleniyor
    Evet push çalışıyor
    Yükledikten sonra ayarlardan speed intensiferı fastest yapıp kapatıp açın

• Ayrıca iTunes da 1015 hatası alırsanız ki almazsınız irebin 2.menüsünü uygulayın

• İphone 3G hemen yükleyeceğim iyice sapıtmaya başlamıştı cihaz bakalım nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

Sihift+ restore yapınca yükleniyor
    Evet push çalışıyor
    Yükledikten sonra ayarlardan speed intensiferı fastest yapıp kapatıp açın

teşekkür ederim bir sorum daha olacak. benim 3g telefonum amerika at&t kilitli acaba bunu yüklediğimde hat gelmeme sorunu olurmu? cydia yüklü geliyormu? benim şu anda kullandığım sürümde push çalışması için sam programıyla aktifleştirmiştim artık sam çalışmıyor o yüzden bişey yapmaya korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

nasıl yüklendiğinide açıklarmısınız? i tunesten shifte basıp seçmek yeterlimi yoksa başka işlemler yapmak gerekiyormu? push bildirimler çalışıyormu?

Hocam 3g 4.2.1 jbli kullaniyorum push bildirimleri gelmiyor bende cozumunu biliyormusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.

quote:

nasıl yüklendiğinide açıklarmısınız? i tunesten shifte basıp seçmek yeterlimi yoksa başka işlemler yapmak gerekiyormu? push bildirimler çalışıyormu?

Hocam 3g 4.2.1 jbli kullaniyorum push bildirimleri gelmiyor bende cozumunu biliyormusunuz ?

muhtemelen cihaz yurtdışı kilitli değilmi? mesela at&t hattına kilitli olsa o hatla restore sonrasında aktifleştirmezsen push bildirimleri gelmiyor. elinizde telefonunuzun kilitli olduğu simkart yoksa yapacak birşeyde yok malesef push doctor falan var ama çalışmıyor. SAM vardı bir ara ben onunla aktifleştirmiştim artık oda çalışmıyor
  • quote:

quote:

quote:

muhtemelen cihaz yurtdışı kilitli değilmi? mesela at&t hattına kilitli olsa o hatla restore sonrasında aktifleştirmezsen push bildirimleri gelmiyor. elinizde telefonunuzun kilitli olduğu simkart yoksa yapacak birşeyde yok malesef push doctor falan var ama çalışmıyor. SAM vardı bir ara ben onunla aktifleştirmiştim artık oda çalışmıyor

Hocam model MB496TU gozukuyor turkiye cihazi demek degilmi bu ? Hic bakmadim aldigim gibi oyle kullaniyorum hic restorede etmedim. Etmeyi dusunuyorum ama sorunla karsilasirsam diye korkuyorum. Push bildirimleri uygulamalarda bastan beri gelmiyor. Mesajlar felan geliyor. Cihaz jbli geldi birde restore etsem tekrar nasil jb yaparim bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam model MB496TU gozukuyor turkiye cihazi demek degilmi bu ? Hic bakmadim aldigim gibi oyle kullaniyorum hic restorede etmedim. Etmeyi dusunuyorum ama sorunla karsilasirsam diye korkuyorum. Push bildirimleri uygulamalarda bastan beri gelmiyor. Mesajlar felan geliyor. Cihaz jbli geldi birde restore etsem tekrar nasil jb yaparim bilmiyorum

türkiyeden alınmış evet hiç korkmanız gerekmez :) aldığınız adam jailbreak yaparken aktivasyonuda seçmiş o yüzden push çalışmıyor size akstivasyonu seçmemesi gerekiyordu sonuçta türkiyeden alındığı için her hatla çalışırdı aktifleştirirdi. tavsiyem bu konudaki sürümü yükleyin deneyin yada orjinal fw indirin onu jailbreak yapın. konu anlatımları mevcut forumda biraz araştırırsanız jailbreak yaparken dikkat etmeniz gereken yer activation kutucuğu seçili olmasın. yoksa yine push çalışmaz

• Tesekkur ederim hocam bilgileriniz icin

• Denemek lazım :)

• Bazı arkadaslar hız konusunda sorun yasamış bunun çözümü: cydiaya repo.sinfuliphone.com reposunu ekleyip speed intensiferi indirip ayarlardan fastest yapmak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.