Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gps hatasi-ekranda beyaz leke- kendi kendine program yukleme- zaman zaman rehbere girememe- dis hoparlorun sesi cikmiyor aylardir telefonda dogru duzgun video izledigim yok- yan power tusu bi calisiyor bi calismiyor program yukledim yan ses tuslari ile kullaniyorum oda sorunlu. Araba kullanirken birisini aricaksin isin yoksa saga cek bataryayi cikar tak ekran acilsin. Servise gitti anakart degisti geldi dahada beter oldu artik servisede gondermiyorum gondersem ne olacakki sonuc gene ayni olacak. Uste farkini odeyerekten degisim talebim de reddediliyor. Bari komple dagilsada rahat etsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil durum söz konusu :)

Askerdeyim ve komutanımda qutro f1453 var 4.5 g desteği olmadığı için satacakmış 350 liraya anlaştık telfon daha 6 aylık ve 18 ay garantisi devam ediyor powerbank a kadar tüm kutu içeriğini herşeyini faturasını felan verecek..

Telefonu 2-3 gün kullandım beğendim bir sıkıntı göremedim size sorum şuan telefon 4.4.2 kitkat acaba buna 5.0 güncellemesi gelecekmi yada gelirmi kesin bir cevap bekliyorum arkadaşlar bilen yardımcı olacak varmı acil ona göre teli alayım diyorum..

Yada bu Quatronun yeni modeli var 4.5 uyumlu olan onun android sürümü 5.0 mı 5.1 mi ne acaba o modelin işletim sistemini buna atıp bunu 5.0 yapabilme şansımız varmı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 14 Nisan 2016; 1:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Arkadaşlar acil durum söz konusu :)

Askerdeyim ve komutanımda qutro f1453 var 4.5 g desteği olmadığı için satacakmış 350 liraya anlaştık telfon daha 6 aylık ve 18 ay garantisi devam ediyor powerbank a kadar tüm kutu içeriğini herşeyini faturasını felan verecek..

Telefonu 2-3 gün kullandım beğendim bir sıkıntı göremedim size sorum şuan telefon 4.4.2 kitkat acaba buna 5.0 güncellemesi gelecekmi yada gelirmi kesin bir cevap bekliyorum arkadaşlar bilen yardımcı olacak varmı acil ona göre teli alayım diyorum..

Yada bu Quatronun yeni modeli var 4.5 uyumlu olan onun android sürümü 5.0 mı 5.1 mi ne acaba o modelin işletim sistemini buna atıp bunu 5.0 yapabilme şansımız varmı ..

Kesinlikle 5.0 güncellemesi almayacak. 350 lira da biraz fazla gibi. Aynı durumdaki cihazımı forumda 280 tl ye verdim.

• arkadaşlar 1 yıllık f 1453 telofonum satlık en ufak bir çizik dahi yok 1 yıl garantisi var 4.5 g çekmediğiiçin satıyorum 300 tl kargo ucreti benden 05069134035
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Arkadaşlar acil durum söz konusu :)

Kesinlikle 5.0 güncellemesi almayacak. 350 lira da biraz fazla gibi. Aynı durumdaki cihazımı forumda 280 tl ye verdim.

Şuan 300 liraya anlaştık telefon için fakat karar veremedim hala 300 e bunumu alayım yoksa 530 liraya Asus Zenfone Go yu mu alsam karar veremedim

• S.a arkadaşlar telefonumun anakartı değişti ve F1453 plus oldu ancak iki sonra tekrar garantiye göndermek zorunda kaldım bugün garantiden geldi ve bu sefer teknik servis hayal kırıklığına uğrattı telefona format atmışlar test edildi demişler ancak telefon bugün 6-7 kere takıldı tuş ışıkları yanık ekran kapalı telefon takılıp kalıyor genelde boşta beklerken yapıyor bataryayı söküp takınca düzeliyor lütfen yardımcı olun tekrar garantiye göndermek istemiyorum

• dekauf D kullanıcısına yanıt
    telefon isiklari yanip yanip sonuyorsa belli bir sure o sorun u mesajlara girip son mesajı tekrar okuyarak ve son gelen cevapsiz aramaya bakarak asabilirsiniz. onun disinda servise gondermek istemiyor iseniz needromdan fplus romunu indirip kendiniz yükleyebilirsiniz.

• Telefon daha bugün geldi gelen kutunun içinde çıkan kağıtta formatlandığı yazıyordu telefonun sorunu tuş ışıkları sürekli yanık kalıyor ekran kapanıyor ne kadar güç düğmesine basarsam basayım telefon tepki vermiyor bataryayı söküp takınca düzeliyor

• Arkadaslar quatro servisinin telefonu kacti.ariyorum cvp yok

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 4 Mayıs 2016; 17:56:38 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    sanırım ellerinde board falan yok yada tedarik sürecinde oldugundan uzamış. tabi ki yasal hakkınızı arayabilirsiniz ;)

• bluestone1038 B kullanıcısına yanıt
    0224 273 33 33

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

sanırım ellerinde board falan yok yada tedarik sürecinde oldugundan uzamış. tabi ki yasal hakkınızı arayabilirsiniz ;)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 4 Mayıs 2016; 17:56:18 >
  • arkadaşlar telefon durduk kasmaya başladı ve durmadan kendi kendine kapanıp açılıyo problem nedir ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekauf

Telefon daha bugün geldi gelen kutunun içinde çıkan kağıtta formatlandığı yazıyordu telefonun sorunu tuş ışıkları sürekli yanık kalıyor ekran kapanıyor ne kadar güç düğmesine basarsam basayım telefon tepki vermiyor bataryayı söküp takınca düzeliyor

Ayni sorunlardan dolayi + olarak ekranda beyaz leke ve dis hopsrlor calismamasindan dolayi gonderdim. 20 gun icerisinde cihaz bana donecekmis dediler. Ne yapildigi konusunda bilgi vermediler. Gelsin gene sorun cikarsin cekicle tuz buz yapip oldugu gibi gondericem geri lazim degil ya.

• Telefonumu garantiye yollamıştım anakartta problem varmış bana 270 tl fiyat çektiler normal mi sizce ? ( F1453 )
  • Commando438795 kullanıcısına yanıt
    Normal yada değil diyemem lakin yurtdışı fiyatları telefonları belli oralarda daha uygun f1453 için bu masraf değer mi sizin karar vermeniz lazım. ama maalesef ülkemizde en çok para istenilen yedek parça ekran ve anakart oluyor.
  • Ekran sağlam anakartta sıkıntı var f1453 telefonum satılıktır.https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-f1453-anakart-bozuk-302808293/detay/
  • quatro m1453 ekran ali exprestte linki bulup bana verirmi rica ettem arkadaşlar ekranın camı kırıldı maalesef

bi tane buldum uyum saglarmıa caba arkadaslar sıkıntı cıkmasın

http://tr.aliexpress.com/item/Black-Color-Front-Panel-For-INEW-V3-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-100-Brand-New-Mobile-Phone/32565485929.html?scm=1007.13338.35813.0&pvid=89ac7a3c-88f9-440e-961a-e92a17578013&tpp=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 16 Haziran 2016; 3:38:16 >

• 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.