Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.403
Cevap
95
Favori
399.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasim535

quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Şu 4g li getireceğiniz ürün inew in hangi ürünü acep

4G için inew dışında bir ürüne yöneleceklerini düşünüyorum.

Benim gözdem 200$ altı fiyatıyla Elephone P3000S

Ürün çok güzel hemde ne güzel bu ürünü kesinlikle getirmeliler. Üzerine bir kaç tane daha özellik koyup örnek sensör korlarsa süper bir cihaz ortaya çıkar. Fiyatıda 700 tl olarak satarlarsa büyük satış yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quatro China kullanıcısına yanıt
    Sayın Quatro China ilginiz için teşekkür ederim.
  • Firmadan Elephone P3000S telefonunuda getirmelerini rica ediyorum. İşşallah getirirler.şimdiden herşey için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Konuyu takip ediyoruz cindeki arkadaslar tatilden gelsinler bu hafta kesin bir cevap verecegim size saygilar.

Teşekkür ederim ilginiz için. Bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    kimse zorla satmıyo biz aldık çokta memenunuz 1.500 lira telefona para veren arkadaslarım benim telefona yaniquatro f1453 e hayran kalıyorlar tek eksigi sadece internet ortamında satılması piayasada bulunmuyo.. zaten özelliklerini yazıyorlar batarya konusunda falan zayıf yönleri var bunları bilerek aldık ki telefonun fiyatına göre iyi bir telefon..
  • İnew l1 ekran ppi değeri düşük.
    Bayarya yükseltilmeli.
    Kamera da.
    parmak izi sessörü olmalı.
    piranha iq+ ile rekabet istiyorlarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Recepali55

İnew l1 ekran ppi değeri düşük.
    Bayarya yükseltilmeli.
    Kamera da.
    parmak izi sessörü olmalı.
    piranha iq+ ile rekabet istiyorlarsa

Rekabet istiyorlarsa Elephone P3000S getirmeleri yeter. Piranha ıq 700 tl bu dediğim 600 yada 650 tl arasında gelirse büyük patlama yapar. İnew l1 yerine bunu getirseler daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 1 Mart 2015; 0:40:13 >
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    Atu kardeş sen ve bi kaç kişi şunu getirseler bunu getirseler diyorsunuz ya o modeli bugun getirmeye kalksalar nakliye idi montaj idi onay süreci satısılması 7-8 ayı bulur dolayısıyla onun devri geçer biraz rahat bırakın bence bak 1453+ yanlıs hatırlamıyorsam aralık ayı gibi gelecek diye bekliyorduk 2015 mart oldu telefonlar hazır onay bekliyor sürec ister istemez uzun. Allah yollarını acık etsin fazla model sunup kafalarını karıştırmamak lazım ;)

• Kalite ve stabilite açısından Doogee ve Elephone vasattır.

Jiayu, Lenovo, xioami, inew kalitedir. Kullanıcı üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Atu kardeş sen ve bi kaç kişi şunu getirseler bunu getirseler diyorsunuz ya o modeli bugun getirmeye kalksalar nakliye idi montaj idi onay süreci satısılması 7-8 ayı bulur dolayısıyla onun devri geçer biraz rahat bırakın bence bak 1453+ yanlıs hatırlamıyorsam aralık ayı gibi gelecek diye bekliyorduk 2015 mart oldu telefonlar hazır onay bekliyor sürec ister istemez uzun. Allah yollarını acık etsin fazla model sunup kafalarını karıştırmamak lazım ;)

Benim dediğim telefonda 4g olduğu için pek devrinin geçeceğini sanmam. Özellikleri kağıt üzerinde inew l 1 e göre daha iyi olduğu için inew yerine bunu getirmek daha mantıklı ikiside aynı fiyat. Kaliteli bir ürünmüdür bilemem.

Ha amacım kafalarını karıştırmak değil. Artık üst seviye telefon getirme zamanı geldi bu firmanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 1 Mart 2015; 2:08:14 >

• En son BTK'dan geleceklerini ve sonrasında da ürünlerin satıcılara dağıtımının başlayacağını yazmıştınız.Son durum nedir bilgilendirir misiniz?
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Pazartesi yada salı gelmelerini bekliyoruz

• M1453 450 lira civarı olur mu acaba ? Yoksa çok mu iyi niyetliyim :)
  • http://m.n11.com/quatro-f1453-flip-cover-kilif-P42390571

• http://m.gittigidiyor.com/urun/153637446

• gelsin artık bekleye bekleye bi hal olduk :)
  • F1453+ ve m1453 dışında başka bir ürün getirecek misiniz? Şöyle piranha ıq plus a rakip bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 2 Mart 2015; 7:19:49 >
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Aşırı derecede iyi niyetlisiniz. M1453 F1453 den daha ucuz olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: oyyono

quote:

Orijinalden alıntı: varol7

quote:

Orijinalden alıntı: oyyono

Cektigim resimler cok cansiz ve soluk yapacak bir sey yok mu? Cekim esnasinda ekrandaki goruntu cok iyi ancak cekim sonrasi kaydedilen resim kotu...

?

Fotoğraf çekimi sırasında ekrana yansıyan görüntü gayet berrak ancak fotoğrafı çektikten sonra oluşan resme galeriden baktığımda renkler cansız ve soluk.

çözüm google kamera şiddetle tavsiye ederim.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bir firmayı böyle yargılamanız çok yanlış ben çok araştırdım quatroyu şarjın az gittigini göze alarak aldım ve yorumlarda batarya çalışması oldugunu yeni baytaryaların gönderilecegi yazıyordu... fiyatı çok makul olan bu cihazların aynı özellikteki farklı markaların fiyatı quatronun 3 katı fiyatı... firma yetkilelri ilgili ve her probleme çözüm getirmeye çalışıyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.