Şimdi Ara

Quarrel Ultima Online Server'ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten güzel 3. haftasında 150 online player a ulaşmıştır tavsiye ederim.
    www.quarrel.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 11 Haziran 2006; 17:41:03 >

• Cidden iyi olmus bende tavsiyederim........
    ph full acik galiba 8x server........
  • sanırım 8x olduuna gore runuo diil
  • yok sphere
  • Runuo yu napcaniz zaten bence sphere en iyisi runuo insani cok kasior pvp sinde zevk felan yok =(
  • esas runuoda zevk var sphere larda guzel ama bilmiom ne demişler zevkler ve renkler tartısılmaz sphere serverlerde cok az kişi oluor ve kasmak cok zor... orada 1 haftada kasılan sey mesela poi 1 hafta olmasada zor oluo bizde en fazla 1 saate buda oyunu kolaylastırıo oynanabilirliği artırıo... sonra itemler oldun mu aywayı yedinz +15 ler + 24le fln gittimi ben oynu bıakım filan bizdede insure var işte insureliosun bankandaki para karsıdaki adama gido ama itemlerin sende kalıo bir nevi itemlerini rusvet karsılığı koruosun her zamn runuonun arkasındayım...
  • brit köprunun orada 4 5 aile birbirine dusman pklarlar ayrı bişe ailelerden enaz kişili olanı 10 kişi işte
    dusunun butun herkez orada birbirine karısıo artık action okadar karısıoki kime saldırcağını sasırıosun...

sizde ne adami an maniyle olduruonuz 6, 6, 6 vurarak Benm kuzenlerm oynıo HellFire Ailesi kralardır girdikleri serverde hep gouom hiç ezilmediler hep ezdiler ama 6 vurarakda adamın 100hpsini goturuolar olduruolar cok sacma bizde 6, 6, 6 vurark kediyi olduremezsinz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O bazi serverlerde Var zaten o servler tutmaz tutan serverlarda hicbir zmn anmaniyle adam kesilmez tabi an son 10 15 hp kalmisa o ayri...
    hem an mani ile nail olursunki bandaj var potiler var
    runuoda invisken kalvas cikiyorsun peh adan silahiyla yildirmlar cakiyor...
    daha neler neler... 3D oyunlara dönüyor UO.
    eee ne zevki var ozmn sizin serverlarda 120 yaplar felan ohoh.........
    skill zor kasilior diyorsun bir seviyeden sonra zor olcaka tabi.....
    +24 silah oldugunuda pek hatirlamiyorum...
    bence skill kasmak biraz zor olmali hep biraz uğraşmak gerek..."ole bi saatte poi ozmn server pur mage den baska bisiy kalmaz"
  • çok üzücü bir haber bu server kapandı gsl serverdı ama napalım maddi yetersizlik

sen kimsin ve bütün bunları nerden biliosun derseniz ben server sahibinin kuzeni oluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.