Şimdi Ara

Quaresma'nın değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simao sabrosa kop gel nerdeysen... Giy çubukluyu... Hepsini cebinden çıkarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sagelocanda

Simao sabrosa kop gel nerdeysen... Giy çubukluyu... Hepsini cebinden çıkarır

o simao bizim fenere bir gol atmıştı halen aklıma gelince titriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Querasma > nani>poldi

lol
  • Bence hala bencil. Sacma sapan attigi sutlar ve paslar degistirmez bencilligini.

• İlk döneminde kusursuz oynuyordu ama yanındaki adamlar amatördü. İkinci dönemde ise geldiği ilk zamanlar yeteneğini kaybetmiş gibiydi, çalım atamıyor, ortaları karavana gidiyordu. Son 2 maçtır kusursuz isabet ve yaratıcılıkla oynuyor.

• ben quaresmadaki değişimi rize maçından beri görüyorum o maçtan beri üst düzey oynuyor
  • Son 3 maçtır felan bir acayip iyi oynuyor.
    Her an kırmızı yerim havasıda oluşturmuyor. Daha sakin takılıyor.
    Paslaşıyor. Daha az trivela felan yapıyor.
    Hep böyle kalması dileğiyle :)
  • Sezon başında kendisini çok savundum benim gibi birçok arkadaşı utandırmadı umarım böyle devam eder kazanan Beşiktaş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Querasma > nani>poldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldonun bile kendisinden daha yetenekli olduğunu defalarca söylediği q7 yi naniyle kıyaslamak bile yanlış.Evet çok büyük yıldız ama show a kaçıyor deseniz hak veririm.Ama çok erken yaşta barca,porto,chealse,inter gibi takımlara götürecek söhreti yakalaması çabuk doymasına sebeb oldu bence.Bakmayın bizde bu kadar çabalamasına tamamen taraftara ve takıma olan aşkı oynatıyor.Yoksa takımdaki yerli yıldızların gitmeyi hayal ettiği yerlerden geliyor adam.Yoksa hagi,carlos gibi birkaç alternatif dışına hangi dünya yıldızı yırtmış kendini ligimizde.Sonuç nani ve poldide dünyada isim yapan yıldızlardır ama simao yada guti gibi isimlerle kıyaslanırsa doğru olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.