Bildirim
Quake 4 multiplayer @ oynasana.com
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quake 4 256 adsl ile ne yazıkki oynanamıyomuş. bende çok denedim ama olmuyo 1 kasımı beklicez galiba. gerçi sınırsızlarda bişi olmayabailir ama bekliyelim görelim.
ama bir şekilde yapmanın yolunu bulursan banada p.m atarsan sevinirim._____________________________ -
internetten net limiter programını çekin
bağlantınızı 256 adsl olarak ayarlayın
oyuna girmeden önce quake 4 ün upload ını max 2 yapın bu şekilde deneyin umarım deişir
bazı kişilerde işe yaradı bu dediğim -
eyw beyler magik arkadaşımızın dediğini uyguladım ve oldu... ping sabit değil ama 80 nin üstüne çıkmıyo _____________________________ Samsung 65QN95B; Samsung HW-Q990b Soundbar -
q4base icine autoexec.cfg yaratip net_clientUsercmdBackup satırını 0 veya 2(önerilen) olarak deneyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 26 Ekim 2005, 15:58:20 >_____________________________ -
Bende net limiter denedim 2kb upload ayarladım işe yaradı. Hatta oyansana.com un forumlarında da bu konu tartışıldı isteyen bi baksın. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: magiK
internetten net limiter programını çekin
bağlantınızı 256 adsl olarak ayarlayın
oyuna girmeden önce quake 4 ün upload ını max 2 yapın bu şekilde deneyin umarım deişir
bazı kişilerde işe yaradı bu dediğim
indirebileceğimiz bir adres?_____________________________ HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR aMa HeRKeS
KaZaNaMaZ,SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa!
-
www.netlimiter.com _____________________________ Samsung 65QN95B; Samsung HW-Q990b Soundbar -
sınırsız nasıl kullanıcağız netlimiter ı? _____________________________ -
servere gelin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler