Şimdi Ara

QUADRO 4000 2GB DDR5 256 bit profesyonel grafik kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ahmet Halit arkadasımıza satılmıştır hayırlı olsun.


    Autocad, 3D max gibi profesyonel uygulamalarla çalışanlar için profesyonel hızlandırıcı karttır. Render ve yüksek poligon sayısı olan projelerin vazgeçilmezidir. Çok dayanıklıdır az ısınır yüksek verimlilik sağlar. (3 adet monitör)Çoklu profesyonel ekran için bire birdir. DP port DVI çeviricisi vardır.

    FİYAT :500TL

    Az kullanılmış ve tertemizdir.
    En ufak bir sorunu yoktur.

    PNY nVIDIA Quadro 4000 256 Bit 2 GB GDDR5 PCI-E x16 Profesyonel Grafik Kartı
    AutoCAD ve diğer 3 boyutlu tasarım programları için tavsiye edilen performans grafik kartı Quadro 4000 ile tasarım ve video işlemenin sınırlarını zorlayın!

    Quadro serisi Fermi Gücüne Kavuştu! 256 CUDA işlemcisi!
    Quadro 4000, nVIDIA'nın geliştirdiği yeni nesil grafik işlemci tabanı olan Fermi'nin gücünü barındıran, ultra yüksek performanslı 3D modelleme, animasyon ve video hızlandırıcı profesyonel grafik kartıdır. Standart grafik kartları ile yapılan profesyonel üç boyutlu modelleme çalışmalarında, tasarımdaki her değişikliğin ardından sonucu görebilmek için render yapmanız gerekir. Quadro 4000 gibi performans sınıfı bir profesyonel grafik kartı ile render yapmaya ihtiyaç duymadan tasarımdaki her değişikliği gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz. Quadro kartların bir diğer özelliği ise, kullanılan profesyonel yazılımlarda standart kartlarda bulunmayan; çift taraflı ışıklandırma, üst üste geçebilen pencereler, çizgisel antialising, programlanabilir OpenGL, vb. donanımsal özellikler sunmasıdır.

    2GB GDDR5 Bellek ve 256 Bit Bellek Arayüzü
    Quadro 4000, 2GB GDDR5 yüksek hızlı bellekler 256 Bit bellek arayüzü kullanarak anakartınız ile ışık hızında haberleşir, en yüksek çözünürlüklerde dahi takılmadan, yavaşlamadan 5 kata kadar hızlı işlemler sunar. Üzerinde bulunan 2GB GDDR5 bellekler 89.6 GB/s yüksek bant genişliği ile verimli çalışma imkanı sunar.

    Donanımsal Tessellation ve Shader Model 5.0, OpenGL 4.0, DirectX 11 Destekli
    Quadro 4000 serisi beraberinde pek çok donanımsal hızlandırıcı ve yazılım dil desteği getiriyor. Quadro serisi Fermi'in gücü ile DirectX 11, OpenGL 4.0 desteğine sahiptir. Donanımsal Tessellation, 16x16K doku kaplamaları ve 16x açı bağımsız anisotropic filtering ve 128 bit kayan nokta performansı ile en karmaşık modellerinizi dahi zorlanmadan render edebilecek, ışık, açı değişimi yapabilecek, çalışmanızı gerçeğe dönüştüreceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 22 Ekim 2020; 11:18:54 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.