Şimdi Ara

Quadral Quintas 500 Almayı ve Philips A3610 satmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hificiler şu aralar Quadral Quintas 500 almayı düşünüyorum ama tam karar vermiş değilim set dinledim gerçekten tipi ve sesi çok hoştu ama ben bu seti alırsam buna amfide alcam ama amfi iççn bütçem fazla değil en fazla 300ytl belki 350ytl ye kadar çıkabilirm
    setin ön hoparlör:120watt rms
    merkez:80watt rms
    arka:65watt rms ihtiyaç duyuyor
    SUB 51 DV aktiv modelli Subın teknik verileri kendi sitesinden aldım aşağıdakiler;
    Typ: aktiver SubwooferPrinzip: Bassreflex, downfireNenn-/Musikleistung (W): 70/120 WÜbertragungsbereich (Hz): 30...150 HzÜbergangsfrequenz (Hz): 60...150 Hz variabelEingangsempfindlichkeit (mV): 200 mVStand-By-Schaltung: jaPhase: 0...180°Versorgungsspannung (V): 115/230 ~ umschaltbarTieftöner: 210 mm ØMaße (HxBxT): 409x242x318 mmGewicht: 9,28 kg
    yardımlar için şimdiden teşekkürler
    Amfi için pek param olmadığı için A3610numu satmayı düşünüyorum ama setime kıyamıyom satmakta istemiyom napcam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 15 Ocak 2006 16:23:36 >

• arkadaşlar quadral seti alsam alacam amfiyide buldum fakat para bütçem kısıtlı affan arkadaşımın denyimi sayesinde yamaha 350 veya 357 almayı düşünüyorum Philipsimden çok çok memnunum ama param kısıtlı acaba hoparlörleri şimdi alim sonra amfiyi alsam kutusunda durur hoparlörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 17 Ocak 2006 20:45:33 >
  • Arkadaşlar setim hakkında bilgi vereyim
    *Philips A3610 200watt rms
    *100watt rms sub woofer
    *toplam 100watt rms uydular
    *22 aylık daha garantisi var
    *Setim daha 2 aylık tertemiz kutusu garantisi kitapçıkları faturası ıvır zıvır her şeyi duruyor
    *Daha setin kablolarını bile tam açmadım sadece yeteri kadar 60cm falan
    *Seti ben üniversiteden geldimmi kullanıyom benden başka kimse kullanmıyor Anlicanız set tertrmiz
    *40hz bass frekansı subın inebildiği min seviye
    *20khz max frekans
    *kumanda
    *99db sinyal gürültü oranı
    *21 cm lik woofer sürücüsü
    *Flat hoparlörler çok az yer kaplıyor
    Not : seti satmaya tam kara vermediğim için fiyat biçmiyorum henüz ama ladığım yerde alırken 2 ay önce 378ytl idi şu an setin aynısı hızlı sistem adanada var orası 400ytl ye satıyor seti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 15 Ocak 2006 16:50:14 >
  • güzel bir karar vermişsin almak istediğin hoparlör seti güzel quadral iyi bir markadır ama alacağın sinema amlifikatörününde iyi olması gerekir üzgünüm ama 300 350 milyona bahsettiğin takıma göre amlifikatör bulman zor piyasada bence önce amlifikatörünü al daha sonra kolon takımı için para biriktir sana kolay gelsin
  • fikrin içi teşekküler ama ben hoparlörleri bu fiyata bulmam çok zor amfi her zman alabilirim fiyatlarda pek oynama olmuyor ama bu hoparlörü baya ucuza getirecem mümkünse tabii
  • bence kulladıgın philips set gayet guzel bır set ben olsam satmazdım
  • bende satmamayı düşünüyom artık çoğu tanıdığım oset satılırmı diyor bende vazgeçtim daha alalı 2 ay odu çok memnunum setimden ama yeni set almak için para lazımdı artık vazgeçtim satmayı alabiliyorsam satmadan setimi alacam daha sete doyamadan satmak çok saçma geliyor en iyisi böle ya ölüm ya istiklal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 17 Ocak 2006 20:04:38 >
  • Ben bu quadral için amfilere baktım yamahanın en ucuz amfisi 500ytl gücüm yetmez buna almışken bir kere alınıyor bu tip şeyler bende amfiden pek anlamam yaw sonynin amfileri var adamlar teknosada onu bağlamışlar sonynin 300ytllik bir modeli onu alsak olmazmı sony amfide nasıldır genelde kötü diyorlar bilmiyorum biraz yardım arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.