Şimdi Ara

Qq 1.5 dCi 110 bg Yakıt Tüketimi 1.3 Mjet ile Karşılaştırma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiat 1.6 130 HP gibi değişken geometrili turbo ve 6 ileri şanzımanı kullandığında hem performans hem ekonomi olarak çok farkediyor ama ne yazık ki bunları özel olarak üretip genele oranla çok az sayıda sattığından modellerin geneli hakkında sizler de normal olarak böyle düşünüyorsunuz. Halbuki Renault-Nissan’da standart olanda dahi ortalama bir ekonomi mutlaka sağlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Ege deki 1.6 mjet üniteden bahsediyorsanız şayet gayette adetli satış rakamları elde edebiliyor ülkemizde.

Ağırlık avantajlarına rağmen ben hiç görmediysem 5 farklı konu okudum bu forumda 1.6 mjetin çok yakmasına dair.

Aynı durum dCi dede geçerli kendi aracım için konuşuyorum 1.6 dCi Qq daha performanaslı olmasına kasayı daha iyi taşıma kapasitesine rağmen 1.5 dCi dan daha fazla yakıyor.

Özetle 1.3 mjet benim kullanımmda kendi arabama göre bariz fazla yaktı ağarlık dezavantajım olmasınra rağmen. Belki Ege kiralıktı bakımı eksikti şuydu buydu ama netice bu.

İyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Westhug kullanıcısına yanıt
    İnşallah diyelim. Kesin olur, sevgili dostlarım var B.esirde sürekli gidip geliyorum. Kış lastikleriyle hypermiller testi yapalım iyi bi.

• 1.6 dciler fazla yakar. 1.5 dci makbüldür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musluk Suyuu M kullanıcısına yanıt
    Performansıda benim gibi kendi halinde insanlar için yeterli olunca gayet makbul bir motor ülkemizde.

Tek eksisi Qq da 1.5 ve Edc nin bi arada sunulmuyor oluşu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.