|
fiyat konusuna buradan girmedim. özelden yazan arkadaşa özelden cevap verdim,yemedi içmedi,ne yapayım? |
|

1 Mobil
|
fiyat konusuna buradan girmedim. özelden yazan arkadaşa özelden cevap verdim,yemedi içmedi,ne yapayım? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Nisan 2024; 15:35:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
cıddi olamazsınız!!!!! 12 usd için kendime sövdürecek zamanı çoktan geçtim!!!!!!!!! |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Nisan 2024; 15:46:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
siz yanlış anlıyorsunuz ,ben daha uygun bir grup var ise arkadaşlarım la beraber bu gruplara geçebiliriz dedim , paramızın düşmanı değiliz. bu gün olmasa ,yarın olacaksa bile arkadaşarımı istisnasız yönlendiririm. yeter ki böyle bir grubun olduğunu bildirin. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Nisan 2024; 16:25:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
forumdan arkadaşlarla(kazakistandan) çok denedik.nijerya ,brezilya denemediğimiz ulke kalmadı beceremedik,brezilyadan kişisel kobuz üyeliğim var, tidali beceremedik. |
|
|
|
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
|
senelik surfshark vpn im var,şu anda pes etmiş ve elimizdeki ile yetinmeye çalışıyoruz. |
|
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
|
şimdi indirip tekrar dnemelere başlayacagım. |
|
Qobuz yıllık aboneliğim dün yenilendi. Ailede 5 kişilik yerim var şu an 1 senelik. Fiyat kişi başı 50 USD. Hesapları ve mailleri VPN üzerinden açıp paylaşacağım, sonra mail ve hesap şifrelerinizi değiştirebilirsiniz. VPN masrafı, kur farkı o bu derken malesef kişi başı 50 USD ancak kurtarıyor. Normalde kişi başı 43 dolara geliyor hesap sahibi hariç. |
|
|
Merhaba , Tidal 10 nisan itibari ile fiyatlarında değişikliğe gitmiş ,yeni fiyatlardan üyelik açan var mı ? Varsa boş yer var mı? Tidal's monthly price drop is now in effect, and it's good news for hi-res fans https://www.whathifi.com/news/tidals-monthly-price-drop-is-now-in-effect-and-its-good-news-for-hi-res-fans |
|