keşke siz açmayıp açık bir aileye katılsaydınız mesaj sayınıza bakıp aileye üye olmayacaktır arkadaşlar çok dolandırıcılık oldu çünkü milletin ağzı sütten yandı yoğurdu üfleyerek yiyorlar |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (26. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tidal HI FI plus family kullanıcı bulamazsa MQA destekli dac mevcutta değilse ,bireysel HI FI aboneliğine geçebilir.10 TL gibi bir ücretle yoluna devam eder.Bu fiyata hiç bir streaming servisi bulamaz.Spotify bile 320 kbits ses kalitesi ile 20 TL neredeyse yakaladı .Dezeer HI FI ,Apple music 20 TL bir ücrete sahip …
En üst paket bile seçse 20TL tutturur.Ama HI FI plan 16/44 sahip ,MQA dac olmayan için en uygun seçim ve plan 10 TL bireysel HI FI paketi ..
İlk ay ücret alınmadan 30 gün kullanır .Bu arada zaten aile üyesi bulamazsa ,paket değişimi yapar ve ona göre ücret öder.Bu gün 10 TL bir kilo domates alınmıyor …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
kayginizi anliyorum hocam, ancak benim derdim uc kurus para icin dalavere yapmak degil. elimden geldigince yardimci olabilmek. zaten sadece mail adreslerini paylasiyor insanlar benimle, ben de onlarin mail adresiyle tidale kayit oluyorum. mail adreslerine herhangi bir erisimim olmadigi icin hesap guvenligi hakkinda herhangi bir zaafiyet de olusmuyor. basta tidal hesabi parolalarini ben belirliyorum sadece. zaten onu da hesap sahibine iletirken parolayi bir an once degistirmesini tavsiye ediyorum. bu sekilde herhangi bir sorun olusmasini birakin, sorunun olusmasi ihtimali bile kalmiyor. ki parolalarini degistirmeseler ve tidal hesaplarina erisebilsem bile mail adreslerine erisemedigim icin herhangi yanlis bir davranisimda kontrol yine onlarda oluyor. en azindan bu sekilde herkesin vpn satin alip geri iade etmekle ugrasmasindansa bir kisi 2 dk'da hesaplari acip digerlerinin is yukunu hafifletebiliyor. burada benim yaratabilecegim tek magduriyet, parasini alarak aileye ekledigim insanlari aile paketinden cikararak paralarina el koymam olabilir. onu da yapacak bir insan degilim. ayrica baska birinin actigi aile paketine dahil olsam dahi bu risk her zaman hepimiz icin var. bu noktada da asgari bir guven ortaminin olmasi sart tabiiki. bu sekilde insanlarin parasina el koyan bir insan zaten cok gecmeden afise olacak ve topluluk tarafindan mimlenecektir. o yuzden bu duruma dusmek isteyen insan sayisinin da cok olmayacagini dusunuyorum. ama illaki boylesi ornekler cikabilir, ona da maalesef diyebilecegim bir sey yok. bunlari detayli bir sekilde yazmak istedim ki surec hakkinda hem herkes bilgilenmis olsun, hem de bu sekilde birbirine yardimci olmak isteyen insanlar olursa, bu yontemle guvenli bir sekilde yardimlasabilirler.
iyi niyetinizi ve yardimci olma isteginizi anliyorum ve cok tesekkur ediyorum hocam.
-
Şu arkadaşın dolandırıcı olduğuna bahse girebilirim ama kanıtlayamam :) Ben de buradan 5 ay önce dolandırıldım. Aynı şekilde yeni kayıtlı, ve profili kilitli. Size telegramdan ulaşacak. İlk önce gerçekten üye yapacak 2 ay sonra sizi aile üyeliğinden atacak :) Düzenleri böyle. Heh beni dolandıran sen isen, sağlık nedeni ile uğraşmadım ama bugünlerde üşenmezsem seni savcılığa vericem :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar artniyetli ve pesin hukumlusunuz ya? Daha once hic konusmadiginiz, gorusmediginiz bir insani temelsizce suclama ve afise etmeye yeltenebiliyorsunuz. Anliyorum, basinizdan olmamasi gereken seyler gecmis olabilir ama bu size insanlari keyfinizce suclayip, onlar hakkinda atip tutabileceginiz anlamina gelmez. Surada kendimce guvenli bir yardimlasma yontemi kesfetmisim ve insanlarla paylasmak istemisim, gelip de kurdugunuz su cumleler harbiden soyle dusunduruyor: deger mi? insanlarin kotuluk yapabilme yetkinligine sahip olmalari, tum insanlarin kotu oldugu anlamina gelmez. Acikcasi sizin icin burada bosuna enerji sarf ediyormusum gibi geliyor. Paylastigim seyi herkes deneyebilir ve guvenirliligi hakkinda fikir sahibi olabilir. Eger sizi dolandiranin benim oldugumu dusunuyorsaniz hic cekinmeden istediginiz yere sikayette bulunabilirsiniz. ip adresim belli, ikametgah adresim belli, istedikleri zaman ulasabilirler. actigim aile paketine bu forumdan 2 arkadas, techno-fi forumundan 3 arkadas dahil oldu. whatsapp'ta grup actik katilmak isteyen arkadaslarla. bahsettiginiz gibi 2 ay sonra onlari uyelikten atacaksam illaki ya burada ya orada ifsa postlarimi gorursunuz. 3 kurus paraya tamah edip insanlari kandirmayi reva gorecek bir insan degilim. aslinda burada yazismak yerine yuz yuze gorusmeyi yeglerdim sizinle, hicbir cekince hissetmeden insanlar hakkinda bu kadar agir konusabilmemin utanci, yuz kizarikligi olur muydu acaba yuzunuzde. durduk yere harbiden canimi cok sıktınız, ozellikle de iyi niyetli bir sekilde insanlari bilgilendirmek ve yardimci olma gayesindeyken sizin gibi insanlarin suclamasiyla karsilasmak insanin zoruna gidiyor. neyse ya, istedigim kadar anlatayim nafile. aslinda yapmam gereken bu gerzekligi ciddiye almamak
-
He kardeşim he profilin o yüzden kilitli. Hep aynı taktik. Olan parada değilim ama şu çakallara para kaptırmayın. Gidin referanslı üyelerle iş yapın, parayı sokakta bulmuyorsunuz. Şu yeni nesil dolandırıcılara prim vermeyin :)
tidal için yeni abonelik açtım ama 4 farklı kartı da kabul etmedi neden acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih01sem -- 9 Ekim 2022; 20:55:10 > -
visa olmalı arjantin için ondan olabilir 4ü de master card mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir tidal hesabı ile abonelik açtığınızda ödeme kısmında hata aldığınızda tekrar yeni bir e mail açarak kayıt olun.Aynı hesapta istediğiniz kadar kat deneyin kabul etmeyecektir …
VPN Arjantin
Tidal ikayıt için sıfır bir email
Ödemede Visa veya MasterCard ayrımı bulunmuyor.Sanal kart deniyebilirsiniz …
Tidal aboneliğinde ödeme problemi yaşayanla ,Viza sanal kart kullanmaları daha doğru olacaktır.
Düzenleme: Aile üyeliği tamamlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proscd -- 14 Ekim 2022; 18:2:38 > -
Çok teşekkürler. Sorunsuz üye. Hemen tamamladık işlemi şu an kullanıyorum.
Merhaba. Qobuz aile uyeligi icin yeri olan varsa dahil olabilirim. Veya sifirdan olusturabiliriz talip varsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnergi -- 14 Ekim 2022; 19:24:26 > -
ben de arıyorum qobuz üyeliği ama yeri olan çıkmıyor oluşturmak isterseniz dahil olurum yalnız türkiyeden o işi yapmak sıkıntılı
-
Bu arkadaş dolandırıcıdır, dikkatli olun.
-
böyle biri var evet teşekkkür ederim bilgilendirme için
-
Sorun yaşanan kişilerin tam kullanıcı adını yazarsanız mağduriyet azalır.Guruplara katılırken özellikle referans ve rütbesine bakın.Aktif bir hesapmı ve DH hangi yıl katılmış …
Çok önemli bir detay var.Gurup açacağını söyleyen kişi bu başlıkta yazmıyorsa DM geliyorsa kesinlikle muhatap olmayın.Akışta gurup kurduğunu belirtmeli …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X