Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
54
Favori
183.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HaNGar kullanıcısına yanıt
    M1c modeli Avantajları

    Daha uzun şarj süresi 1 saat

    12 mm sürücü ile daha büyük sürücüye sahip

    Kulaklık başlıkları mevcut



    Pro modeli Avantajları

    Mıknatıslı konumda bekleme moduna geçmesi gibi özelliği mevcut.



    Bunlar tabi ki kağıt üzerinde bulunan avantajları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Her iki kulaklığı da kullandım M1 oto çok daha iyi daha yüksek ses daha iyi baslar ve daha uzun kullanım süresi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zen Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, m1 pro almıştım ben de. Şimdiki tartışma ise m1 pro mu m1c mi ? Sipariş eden arkadaş vardı geldi mi acaba yorumu nedir bekliyoruz.
  • Güle güle kullanın hocam. Ses netliği olarak da benim hoşuma gidiyor gerçekten. Basları merak ediyordum sizi memnun ettiyse ne güzel. Benim kulaklık kitapçığında fabrika ayarlarına döndürmr var yazıyordu. Sizde de var mı? Şarja takılıyken müzik durdurma orta tuşuna uzun süre basınca mavi yanıp sönüyor sıfırlıyor herşeyi tekrar eşleştirme falan yapmak gerekiyor telefonla. Bir konuda okumuştum 3 4 ay sonra telefona bağlanmıyor nasıl çözerim sorunu falan diye bu marka mıydı emin değilim çok konu okumuştum ama geçenlerde gördüm kitapçıkta reset olduğunu. İlerde işimize yarar belki :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar, ben de qcy marka bir bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum fakat bir sorum olacak.



    Film izlerken veya youtube dan video izlerken ses kayması durumu oluyor mu acaba? Sesin video veya film ile senkronize olmaması.



    Bütün yorumları okudum, gözümden kaçmadıysa şayet göremedim bununla ilgili bir yorum. Şaşırdım da açıkcası, bence baya önemli bir konu :)) Kullanan arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Edit: M1 pro aldım, ses kayması yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innovative -- 24 Ekim 2018; 11:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Innovative kullanıcısına yanıt
    Tam benim cihazda ses kayması yok diyecektim almışsınız hocam hayırlı olsun.

    Telefonda aptx desteği var. APTX destekli cihazlarda bu gecikme problemi olmuyor. Ama benim laptoptaki intel bt da yok bu özellik ama yine senkron kayması olmadı. Vestel anakartlı hilevel televizyona bağladım onda da ses kayması yoktu.

    Şu tamamen kablosuz olan modellerin bazılarında var diyorlar ama test etmeden bir şey demek olmaz.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hangisini alayım, 2'sini alan da memnun, çok güzel ancak bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M1C modeli için Yurt dışı resmi sitesinde başka bir şey yazıyor, bizim .com.tr'de başka bir şey yazıyor. Bizde bakarsan M1C daha iyi, diğerine bakarsan Pro modeli daha iyi. Bu nasıl iş ben hiç bir şey anlamadım ki.

    @zen Oto modeli hangisi ki? Öyle bir model gözükmüyor sitelerinde ama?
  • Merhabalar öncelikle burada ki cihazlar hakkında fikirlerini düşüncelerini belirten arkadaşlara teşşkür ediyorum bütün konuyu okudum. Yanlız buraya ilk geldiğimde QY29 ile T1 Pro arasında kaldığım için gelmiştim fakat şimdi tamamen altüst oldum kamda E1 ler M1 Ler M1C ler dans ediyor açıkcası feleğim şaştı. Fakat şöyle bir kararsızlıktan kurtuldum bu markanın spor tipi manyetikli kulakları telefonla görüşme için biçilmiş kaftan yanlız, bu markanın ürünlerine bakarken hiç spor tipi olanları düşünmemiştim aklımda hep 2 parça tam kablosuz modeller vardı ki şuan gönlüm hala onlarda ama işte kaç gündür beni yiyip bitiren sorunun cevabını bir türlü alamadım ey ahali soruyorum size bu tam kablosuz modeller telefon görüşmelerinde dış ortamda beni yüz üstü bırakır mı malum telekom teknik servisiyim ve dolap başlarında sürekli ihtiyacım olacak ve bir mesele de şu T1 Pro nun QY29 dan bariz bir üstünlüğü var mıdır ? Ohh sonunda içimi döktüm şükür...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben de çok merak ediyorum bu tam kablosuzların şarjı nasıl gidiyor acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.R.A.C.L.E -- 29 Ekim 2018; 21:12:51 >
  • Tam kablosuz olanları hiç denemedim hocam. Keşke fırsatım olsa da bir denemelik ürün geçse elime hepsini tek tek deneyip yorumlarımı yazsam ama maalesef parayı verip alıyoruz alanların kişisel yorumları oluyor bunlar da. Ben de eski kullandıklarımla kıyaslayıp yazıyorum sadece.

    Bir arkadaşıma daha m1c aldırdım. Daha müzik dinlememiş ama konuşma performansından baya memnun kalmış. Bir yakın arkadaşım daha alacak gibi o alırsa eğer m1c ve m1 pro karşılaştırması yapabilirim.

    T1 pro ve onun gibi tam kablosuzları hiç denemedim işte. Konuşması iyidir herhalde ama beni düşündüren şarj konusu oldu. Benim m1pro nun şarjı 7 saat diyor ve gerçekten de baya gidiyor şarjı. Akşam üstü spora giderken yanıma alıyorum 1,5 2 saat müzik dinliyorum. Eve geliyorum dizi film falan... Ama tam kablosuzlarda şarj en fazla 3 saat sanırım ve şöyle bir problem daha var, birini çıkartmak zorunda kaldın diyelim cebine mi atacaksın ? Hemen kutusunu çıkartıp koyman lazım kaybolmasın diye. Saha da çalışırken kulağından ikisini de ya da birini çıkartmak zorunda kaldığında kablolularda en azından kolye gibi boynunda kalıyor.


    Ama tam kablosuzun kablosuz olma avantajı da çok iyi gibi duruyor tabi. spor esnasında ensenden geçip gelen bir kablo yok, takıldı etti derdi yok tertemiz mis :D Tek sorunu şarj ve konuşma performansı nasıl o düşündürüyor.




  • Arkadaşlar ben bass seven biri olarak iki kulaklık arasında kaldım qy-19 ve qy-31 arasında gidip geliyorum benim için bass önemli o yüzden kullananlar fikir verirse çok sevinirim iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum üstadım aslında bahsettiğin şeyde mantıklı fakat şunu unutmamak gerek keza yanında taşınan taşıma ünitesi aynı anda bir power bank görevi görüyor kulaklıkların kendi pil ömrü 3.5 ila 4 saat arasında bir kesintisiz müzik ve konuşma performansı sunuyor bunun yanında beraberinde ki saklama kabı cihazı 0'dan 100'e 5 tam dolum yaptığı söyleniyor o yüzden saklama kabını yanında taşıman gerektiği bir aşikar bu sebeple cihazlardan birisini kullanmamak istediğin taktirde kabına koyabilirsin.



    Yani bir yandan da sizin spor kulaklıklarda ki görüşme memnunitiyetinizi düşünüyorum ama şöyle bir durum var spor kulaklıklarda başlıkları birbirine bağlayan enseden dolamalı bir kordon var ve ara noktada ağza yakın olarak konuşlandırılmış bir mikrofon bulunuyor e tabi haliyle görüşmelerde sorun çıkarmaması gayet normal olarak düşünülebilir bir yandan da benim bahsettiğim tam kablosuz kulaklıklara bakalım malum adı üzerinde tam kablosuz haliyle ağza yakınlık konusunda biraz zayıf kalıyor tek bir mikrofona sahip oda sağ kulaklığın üzerinde böyle bir cihazla açık havada ne kadar mikrofon performansı alabilirsin çok göreceli bir durum.



    İşte bu durumun içinde kalmak beni zor duruma sokuyor bahsettiğiniz gibi alıp deneyemiyoruz para vermeden maalesef...


    Sonuç olarak;

    İdrak-i maali bu küçük akla gerekmez, Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez... diyerekten bildiğimiz yoldan şaşmadan bir adet m1 pro siparişi verdim. Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenerion -- 30 Ekim 2018; 23:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün M1C pro sipariş ettim. M1pro ile karşılaştırma fırsatım oldu fotoları aşağı ekleyeceğim.

    Gördüğüm farklar m1c m1pro ya göre daha tiz netliği sunmakta. Midler kısılmış biraz ya da tiz artmış karar veremedim keza basslar da bir tık kısık geldi bana(yeni kulaklık etkisinden kaynak olabilir zamanla oturur sesler) ama netlik olarak m1pro'nun önünde cihaz. Şu an hala test ediyorum müziklerde. Yorumlarımı yazarım gün geçtikçe. Dediğim gibi zamanla kullana kullana ses daha da oturuyor şu an yeni daha.

    Ergonomi açısından ise m1prodan daha iyi. Kulağa çok iyi giriyor ve ses yalıtımı olarak bir miktar daha başarılı.

    Ses yüksekliği olarak ise m1pro önde m1proyu son ses dinlemek zor ama bunda son sese kolayca çıkıyorum fakat yeterli kalıyor "daha da olsa da açsam ses yetmiyor yahu" demiyorsunuz ses seviyesi güzel.

    Bass olarak dediğim gibi m1pro biraz önde ama netlik mi bass mı derseniz benim m1c karakter olarak şu an daha çok hoşuma gitti. Fakat ses doğallığı olarak m1pro mu önde onda kararsız kaldım ikisi de iyi çünkü kalitesiz değil.

    Diğer bir nokta ise m1pro'da metal ızgara varken m1c de ise nedense metal yerine naylon kullanmışlar. Ne gerek vardı buna anlamadım, metal kullanın işte

    Mıknatısları ise on numara. Öyle bir tutuyor ki hayran kaldım keşke m1pro da da mıknatıslar böyle kuvvetli olaydı.


    Özetlemek gerekirse m1pro da basslar biraz daha iyi. m1c ise tizler daha iyi. Mid ise ikisinde de güzel önde ya da arkada kalmıyor. Ses netliği olarak ince tiz sevenler için m1c hoşlarına gidecektir. Ama ben o kadar tiz sevmem hafif tizleri kısık olsun flat bir ses istiyorum diyorsanız m1pro biraz daha doğal akustik bir ses sunmakta. Lakin ikisinin sesi de kaliteli sadece karakter olarak farklılıklar var. Kulağınıza takıp bir parça dinlerken o farkları unutuyorsunuz m1pro da basslar yüksekti ya derken m1c nin bassları da güzel gelmeye başlıyor.




    KVK ya da cepport sesimi duyuyorsa eğer o kadar ürün aldık inceliyoruz diğerlerini de deneme amaçlı yollayın da inceleme yapıp yazayım yahu foruma açıkçası diğerlerinin de sesini merak ediyorum












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 1 Kasım 2018; 12:5:52 >




  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    Kesinlikler T1Pro
  • Bu tur minik kablosuz kulakliklara sahip arkadaslardan bir ricam olacak acaba

    Aldiginiz kulakligin MArka / Modelini ve Gercek kullanim zamani ile yazmaniz mumkunmudur

    Kutusuna koymadan tek bir full sarj ile nekadar araliksiz kullanilabilir

    Muzik dinlenmedigi yada direk kulakligin kullanilmadigi taktirde sarj olayi nasil olmakta

    degerli arkadaslar sizden ricam bunlari cevaplarsaniz sevinirim su an icin bu kulakliklarin en cok merak ettigim ozelligi bu olay tesekkurler
  • Açıkcası m1c yi m1 pro ile olan görünüm farkından dolayı tercih etmedim nedense m1 pro nun daha tarz bir duruşu var ve aralarındaki ses farkının o şekilde sonuçlanması bana yeterli geldi kulağıma hitap eden müziği dinliyorum sayesinde teşekkürler yardımlarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QCY T1 PRO aldım ve pişman oldum. Xiaomi mi mix 2 ye bir türlü bağlanmıyor. Ya sağ ya da sol tek başına ses veriyor. İkisi aynanda ses vermiyor. İki kulaklık eşleniyor ama telefonda sadece birinden ses geliyor.

    Edit: Sorun Çözüldü Çözüm alt mesajlarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C6397E6E -- 8 Kasım 2018; 11:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda bağlandığında bluetooth ayarları menüsünde gözüken ne SS atar mısınız ? Müzik ve ses bağlandı şekilde yazıyor mu ? Bu tip tamamen kablosuz kulaklık kullanmadım hiç ama deneyerek çözüm bulabiliriz mutlaka. Telefondan olacağını sanmıyorum. Başka telefonda deneme şansınız var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Telefonda bağlandığında bluetooth ayarları menüsünde gözüken ne SS atar mısınız ? Müzik ve ses bağlandı şekilde yazıyor mu ? Bu tip tamamen kablosuz kulaklık kullanmadım hiç ama deneyerek çözüm bulabiliriz mutlaka. Telefondan olacağını sanmıyorum. Başka telefonda deneme şansınız var mı ?
    İlginiz için teşekkür ederim hocam. Note 8 de sorunsuz çalışan kulaklık mix 2 de çalışmıyordu. Çözümü tuhaf bir şekilde buldum. İki kulaklık eşleşirken eşleşti ışığı yanıyor ama çalışmıyordu birisi. Kulaklıklar eşleşirken birbirine çok yakın tuttum kulaklıkları o şekilde çözüldü. Eşleşme yaparken kulaklık telefon 3 parçayı yakın tutunca sorun kalmadı.



    Ürün hakkındaki yorumlarım: ürün çok şık duruyor ve ilgi çekiyor fakat ses kalitesi biraz basit kalıyor. Arada bir müzik dinlerken idare eder. Çok bir ses kalitesi aramıyorsanız iş görür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C6397E6E -- 8 Kasım 2018; 11:32:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.