Şimdi Ara

Qatar Airways uçak içi yemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar katar havayolları ile bangkok uçuşunu yapmadan önce yemek seçiminde özellikle belirttiğiniz önereceğiniz yemek var mı?

Qatar Airways uçak içi yemek?

• Çok yemek seçen biri iseniz bir seçim yapın. Öbür türlü pek bir anlamı yok şimdiden seçim yapmanız.Ben kuzu eti yediydim her uçuşumda Qatar ile. Kuzu eti veya tavuk oluyor et yemeği olarak.Tatlı Vs .Thy den bir iki gömlek asagi mutfak kalitesi bana göre. Ama aç da kalmasınız.

Servis hızı berbattı .En beğenmediğim kısım buydu.Uçaklar iyi ama servis ve yemek de Thy fark atıyor Qatar'à.

Domuz ürünü yok bu da avantaj. Malum müslüman şirketi :).

İyi ucuslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Çok yemek seçen biri iseniz bir seçim yapın. Öbür türlü pek bir anlamı yok şimdiden seçim yapmanız.Ben kuzu eti yediydim her uçuşumda Qatar ile. Kuzu eti veya tavuk oluyor et yemeği olarak.Tatlı Vs .Thy den bir iki gömlek asagi mutfak kalitesi bana göre. Ama aç da kalmasınız.

Servis hızı berbattı .En beğenmediğim kısım buydu.Uçaklar iyi ama servis ve yemek de Thy fark atıyor Qatar'à.

Domuz ürünü yok bu da avantaj. Malum müslüman şirketi :).

İyi ucuslar

yemek seçimi ve koltuk numarası seçimi ücretsiz değil mi? Ben öyle biliyorum ama tam emin değilim?
  • A380 için ideal koltuk hangisi, tecrübe eden var mı? Ya da A330, B777 falan?
  • hocam ben de çine giderken qatar ile uçtum siz onu doldurun ne isteğinizi ama uçakta size gene soruyorlar kağıt veriyorlar oradan işaretliyorsunuz yani o sadece formalite
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

hocam ben de çine giderken qatar ile uçtum siz onu doldurun ne isteğinizi ama uçakta size gene soruyorlar kağıt veriyorlar oradan işaretliyorsunuz yani o sadece formalite

benim derdim para istemesinler ekstra koltuk seçimi d ücretsiz değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbul-mersin uçak bileti
    14 yıl önce açıldı
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Bali'ye Aktarmalı Uçuş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.