Bildirim
Qatar Airways uçak içi yemek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok yemek seçen biri iseniz bir seçim yapın. Öbür türlü pek bir anlamı yok şimdiden seçim yapmanız.Ben kuzu eti yediydim her uçuşumda Qatar ile. Kuzu eti veya tavuk oluyor et yemeği olarak.Tatlı Vs .Thy den bir iki gömlek asagi mutfak kalitesi bana göre. Ama aç da kalmasınız.
Servis hızı berbattı .En beğenmediğim kısım buydu.Uçaklar iyi ama servis ve yemek de Thy fark atıyor Qatar'à.
Domuz ürünü yok bu da avantaj. Malum müslüman şirketi :).
İyi ucuslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: koko69
Çok yemek seçen biri iseniz bir seçim yapın. Öbür türlü pek bir anlamı yok şimdiden seçim yapmanız.Ben kuzu eti yediydim her uçuşumda Qatar ile. Kuzu eti veya tavuk oluyor et yemeği olarak.Tatlı Vs .Thy den bir iki gömlek asagi mutfak kalitesi bana göre. Ama aç da kalmasınız.
Servis hızı berbattı .En beğenmediğim kısım buydu.Uçaklar iyi ama servis ve yemek de Thy fark atıyor Qatar'à.
Domuz ürünü yok bu da avantaj. Malum müslüman şirketi :).
İyi ucuslar
yemek seçimi ve koltuk numarası seçimi ücretsiz değil mi? Ben öyle biliyorum ama tam emin değilim? -
A380 için ideal koltuk hangisi, tecrübe eden var mı? Ya da A330, B777 falan? -
hocam ben de çine giderken qatar ile uçtum siz onu doldurun ne isteğinizi ama uçakta size gene soruyorlar kağıt veriyorlar oradan işaretliyorsunuz yani o sadece formalite -
quote:
Orijinalden alıntı: BenKimimSizce
hocam ben de çine giderken qatar ile uçtum siz onu doldurun ne isteğinizi ama uçakta size gene soruyorlar kağıt veriyorlar oradan işaretliyorsunuz yani o sadece formalite
benim derdim para istemesinler ekstra koltuk seçimi d ücretsiz değil mi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X