Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (394. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.261
Cevap
308
Favori
1.853.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz enteresan bir soru olacak ama ön yolcu koltuğunun altında bulunan sürgülü saklama gözünü yerinden çıkartabiliyor muyuz ?
    Focal Bus 25 serisi aktif subwoofer taktıracağım ama sığıp sığmama konusunda endişeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

quote:

Orijinalden alıntı: alyaeldu

quote:

Orijinalden alıntı: kenankodalak

quote:

Orijinalden alıntı: alyaeldu

Arkadaşlar
    tekna pack 2011 DCİ 1,5 model Qashqaide torpido soğutma var mı?

1.5 tekna m/tmodellerde isitmali/sogutmali torpido gozu standart gorunuyor. bende 2011 1.6 qq+2 tekna pakc var. bu ozellik mevcut. sanirim sizinkindede vardir.

Ben torpido gözünün içine baktım ancak tam anlayamadım. Acaba bu özellik var da şu anda aktif mi değil acaba? çünkü bir kaç uzun yol seyahatimde torpidoya koyduğum soğuk içecekler suğukluğunu muhafaza edememiş ve çabucak ısınmıştı. Ya da ben mi nasıl kullanıldığını bilmiyorum anlamadım. Kullanımı hakkında ek bilgi verebilir misiniz.

sogutma derken aman aman bir sogutma beklemeyin, klima acikken iceri verdigi soguk havanin aynisini torpido gozunde olan ufak bir delikten torpidoya veriyor, daha ufak ve kapali bir bolum oldugu icin de arabanin icerisine gore daha serin oluyor.

klima 25 dereceye ayarliysa, torpido da 25 derece olur, soguk suyu daha da sogutmaz sadece isinmasini geciktirir.

cevap için teşekkürler.
    Daha önce 407 vardı. Onda da klima bağlantılı soğutma vardı. Soğutma yapmıyordu ama en azından soğuk olarak aldığımız içecekleri uzun bir süre ısınmadan muhafaza ediyordu. Qashqai de olduğuna memnun oldum.
    NOT: Kendime kızıyorum. Çünkü kasım 2011 den beri bu arabaya sahip olmama rağmen bu özelliğini fark edemediğimden dolayı!!!!!
    Tekrar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhaalliitt

Arkadaşlar biraz enteresan bir soru olacak ama ön yolcu koltuğunun altında bulunan sürgülü saklama gözünü yerinden çıkartabiliyor muyuz ?
    Focal Bus 25 serisi aktif subwoofer taktıracağım ama sığıp sığmama konusunda endişeliyim.

ön yolcu koltuğunun altında sürgülü saklama gözümü var ? acaba QQ+2'lerde yok mu ? yoksa ben mi görmedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkila

Arkadaşlar lütfen kullanan arkadaşlar QQ Tekna için Kauçuk paspas ve bagaj havuzu tavsiye edebilirmi? Acil lazım...

kaucuk paspas bende istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa arkadaslar rica ediyorum birileri yardimci olsun sehirici bu arac 100 km kac lt yakiyor cok acil lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdincD

quote:

Arkadaşlar biraz enteresan bir soru olacak ama ön yolcu koltuğunun altında bulunan sürgülü saklama gözünü yerinden çıkartabiliyor muyuz ?

ön yolcu koltuğunun altında sürgülü saklama gözümü var ? acaba QQ+2'lerde yok mu ? yoksa ben mi görmedim ?

qq+2 lerde bahsettiginiz cep var. bugun sayenizde bende farkettim ve kullandim 

• Benim imzamdaki aracım sert kullanımda sehir için 6.3 daha sakin kullanırsam 5.8 yakıyor. uzun yolda 4.1 i gördüm.
  • Qahqai ailesine 10 gün önce;

Tecna Pack BEYAZ ile katılmış oldum.
    Nice bayramlar.
    Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTa*** -- 17 Ağustos 2012; 10:52:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Sorduğum soru sayesinde keşfeden olduysa ne mutlu. Bende araç kitapçıklarını ve cam bezini o gözde muhafaza ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: painkila

Arkadaşlar lütfen kullanan arkadaşlar QQ Tekna için Kauçuk paspas ve bagaj havuzu tavsiye edebilirmi? Acil lazım...

alalade kauçuk paspas aldık biz.
    Bagaj havuzunu ise geçen sene internetten almıştık.
    www.ypsplast.com.tr
    404 Not Found
    http://www.ypsplast.com.tr/ana-sayfa.html

parayı havale ettim,hemen o gün kargoya vermişlerdi.
    ertesi gün gelmişti kargo.Gayet memnunuz bagaj havuzundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: aTa***

Qahqai ailesine 10 gün önce;

Nice bayramlar.
    Sevgiler.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sorduğum soru sayesinde keşfeden olduysa ne mutlu. Bende araç kitapçıklarını ve cam bezini o gözde muhafaza ediyorum.

sayenizde haberdar oldum. acikcasi boyle bir cep neden yok diye dusunmuyor degildim. yinede cep sayisi az bence. ozelliklede telefon koyacak yer yok bardakliktan baska.

• quote:

Orijinalden alıntı: aTa***

Qahqai ailesine 10 gün önce;

Nice bayramlar.
    Sevgiler.

Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin.
  • Arkadaşlar arabamı değiştirmek istiyorum..QASHQAİ yı çok beğeniyorum...fakat QASHQAİ' yın bile kendi arasında o kadar çok seçeneği varki kafam karıştı..

2. el 1.5 dci almak istiyorum..sizden sormak isteğim bu seçenekler arasındaki farklar nedir.

black edition,
    platinum,
    tekna,
    visia

bu seçeneklerin belirli başlı teknik özellikleri nelerdir. farkı avantajları dezavantajları nelerdir..en çok tutulan modeli hangisi..yakıtı nasıl..

şimdiden teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

bahçelievlerde omsa var,aksesuarları uygun fiyat.
    http://www.omsatuning.com/

cam çıtasını 40 tl gibi bir fiyata geçen sene almıştım.

omsanin ist.subedinin tel numarasi varmi sizde. sitedinde sadece bursa car. birde yerinde urunu alinca uygulama yapiyorlarmi ve buna ucret aliyorlarmi. en onemlisi iscilik nasil. bu konulardaki bilgilerinizide paylasirsaniz sevinirim. kaucuk paspas ve kapi esigi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

1.5 dci tekna m/t donanımlısı ekstra olarakta alumınyum basamak olan halıne bayıı 62 bın tl dedı 18 bın tl lık kısmı ayda bın tl faıssız gerı kalanı pesın olarak verebılecek.sızce nasıl?

bıraz daha kasarsak 61bın tl alabılız gıbı.
    yada SUV olarak baska ne onerırsınız?

Dizel SUV olarak bu aracın rakibi yok..Fiyat ise normal, yüksek de değil düşük de.2 hafta önce aynı aracı 61 bin liraya aldık 17 inç jantlarla.Rengi nedir bu arada?

sergılenen urun vardı onu begendık.sıparısı verıcez galıba yesıle calan grı olacak

acaba 1.5 dcı 110 beygır yakıt tuketımınız nedır?ayrıca dızelde otomatık secenegı yok galıba.

ayrıca tekna m/t olanına ekstradan zenon far ıstesek maıyetı ne olur?yada tekna ya zenon yaparlarmı?

Yakıt tüketimimiz 7.4 lt ye düştü.Henüz 1400 km.deyiz.

1.5 dizelde şu an için otomatik yok.

Xenon konusunu ise araştırmadım hiç.Aracınız şimdiden hayırlı olsun.

daha ıyılerı sızın olsun efendımaracı babam aldı

su anda ortalama hız 28 km yakıt tuketımı 7 lıtre.
    bayram tatılı ıcın uzun yol yapılacak yaklasık gıdıs donus 2500 km rodaj suresını nasıl degerlendırmelı?bu arac ıle bu sure zarfında kac bın devır den yukarı cıkılmamalı?.

bu motorun tork egrısı nedır?

• quote:

quote:

omsanin ist.subedinin tel numarasi varmi sizde. sitedinde sadece bursa car. birde yerinde urunu alinca uygulama yapiyorlarmi ve buna ucret aliyorlarmi. en onemlisi iscilik nasil. bu konulardaki bilgilerinizide paylasirsaniz sevinirim. kaucuk paspas ve kapi esigi dusunuyorum

malesef teli yok.Geçen sene dükana uğramıştım ve cam çıtası alıp çıktım.
    Kapı eşiği için kendinizde yapabilirsiniz.Her parçanın altında yapışıtırıcı bant var.Bantın üzerindeki şeridi çıkartıp direk yapıştırıyorsunz.
    Cam çıtasının malzeme kalitesini, sanayideki uygulayıcı yer beğenmişti.5-10 TLye taktırmıştım.
    Cam çıtasını özellikle koyu renk QQlara tavsiye ederim.Aracı çok şık göstertiyor.Bizimki üzüm siyahı renginde.

• quote:

quote:

quote:

malesef teli yok.Geçen sene dükana uğramıştım ve cam çıtası alıp çıktım.
    Kapı eşiği için kendinizde yapabilirsiniz.Her parçanın altında yapışıtırıcı bant var.Bantın üzerindeki şeridi çıkartıp direk yapıştırıyorsunz.
    Cam çıtasının malzeme kalitesini, sanayideki uygulayıcı yer beğenmişti.5-10 TLye taktırmıştım.
    Cam çıtasını özellikle koyu renk QQlara tavsiye ederim.Aracı çok şık göstertiyor.Bizimki üzüm siyahı renginde.

ten numarasini ogrendim 441 63 63 bendekide uzun siyahi ve cam cercevesi gercekten mukemmel gosteriyor. esik konusunda net kararimi vermedim henuz ama omsa fiyatlari cok uygun kalitesini kendim gormek istiyorum. bayram sonrasi gidecem sanirim. tek sorun o bolgeyi hic bilmiyorum. navigasyona guvenecez artik

• şirinevlerdeki Mediamarkt'ın arka taraflarına kalıyor yeri.O sokak zaten tuning firmaları ile dolu.
    Ama hatırladığım kadarı ile o sokağa Mediamarkt girilmiyor,tek yön sebebi ile.
    Bir üst sokaktan girip,ilerden o sokağa dönüş yapmak lazım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yansimalar

Arkadaşlar arabamı değiştirmek istiyorum..QASHQAİ yı çok beğeniyorum...fakat QASHQAİ' yın bile kendi arasında o kadar çok seçeneği varki kafam karıştı..

2. el 1.5 dci almak istiyorum..sizden sormak isteğim bu seçenekler arasındaki farklar nedir.

black edition,
    platinum,
    tekna,
    visia

bu seçeneklerin belirli başlı teknik özellikleri nelerdir. farkı avantajları dezavantajları nelerdir..en çok tutulan modeli hangisi..yakıtı nasıl..

şimdiden teşekkür ederim..

Black edition, Tekna sportpack ve tekna skypack daha yeni donanımlar 2. elini bulamazsınız.

2010 sonrası kasasında ise Visia, Tekna, Tekna GLR, Tekna GR+NC, TeknaPack ve Platinum mevcut. Teknik özellikleri aynı donanımların yani motor, yakıt verileri, amortisörler, yaylar diskler vs..

Donanımsal özellkler değişiyor. Herşeyden önce ben en az teknayı öneririm çünkü gerçekten donanımları üst seviyede. Bunun üzerine cam tavan sizin için önemli midir bunu düşünmeniz gerekiyor. Eğer cam tavan isterseniz Tekna GLR donanımına geçmeniz gerekir. Navigasyon, geri görüş kamerası isterseniz GR+NC donanımına çıkmanız gerekir. Eğer jantlar 18'', üst tavan çıtası, arka cam karartması,alüminyum pedal seti gibi özellikler isterseniz Teknapack, Deri döşeme, zenon far, fark yıkama, bose sistemi, koltuk ısıtması gibi özellikler isterseniz Platinum donanımına çıkmanız gerekir. Özellikler birbirine eklenerek artıyor. Sizin ihtiyacınız olan donanımın hangisi ise ona yönelmelisiniz. Boşuna fazla para vermeyin istemediğiniz yada sizin için gereksiz olan donanımlar için.

Edit,

Tekna donanımı özellikleri,

ABS,EBD,ESP, Brake Asist, Immolizer,Isofix, çift kanallı digital klima, cruize control speed limitor, dreksiyondan kumandalı müzik sistemi, Soğutmalı torpido gözü, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü,park sensörü,bluetooth, 17'' alüminyum alaşımlı jant, ısıtmalı aynalar cam vs., şeklinde yazılabilir. Gecenin bu saatinde aklıma gelenler bunlar temel olarak eksiklerim için kusuruma bakmayın :)

İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT3353 -- 18 Ağustos 2012; 2:15:27 >

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.