Şimdi Ara

Q9650 veya Q9550 ile Takaslık Q9450 [ANKARA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece Ankara'dan olmak üzere Q9450 (12MB L2 Cache Total, C1, VID 1.25) işlemcimi Q9650 veya Q9550 ile takaslamayı düşünüyorum. Ürün, @Pcdunyasi nickli arkadaştan alınmıştır. Kutusu (diğer kutular arasında biraz ezilmiş ) ve stok fanı mevcut. Ürün tamamen sorunsuzdur.

OCZ Gladiator MAX ile 3.00-3.2GHz de işlemci yıpratılmadan kullanılmıştır.

Q9650 veya Q9550 ile Takaslık Q9450 [ANKARA]

İstediğiniz parayla birlikte, teklifler PMden
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DijitalVisne -- 31 Ekim 2009; 12:32:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürünün garanti durumu nedir?
    satmayı düşünürseniz fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

ürünün garanti durumu nedir?
    satmayı düşünürseniz fiyat nedir?

Intel işlemcilerin 2 yıl uluslararası garantisi oluyor, herhangi bir sorunda zorluk çekmezsiniz. @Pcdunyasi nickli arkadaşıda forumdan tanırsınız, ilerliyen zamanda bir sorun çıkarsa size yardımcı olacaktır. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum yani 1 yıl daha garantisi devam etmekte.

Ankara'dan alabileceğim uygun bir işlemci olmadığından dolayı satmayı düşünmüyorum, aklımda da bir fiyat yok açıkcası. Şimdilik sadece takasa açık

• takaslama ihtiyacınızı merak ettiğimden soruyorum bende su sıralar işlemci değiştirmeyi düşünüyorumda sizin işlemcinizde 12mb keş bellekli ve 3.2 ghz çıkarmışsınız stabil takas düşündüğünüz q9550 de aynı özelliklere sahip olmayacakmı? gözden kaçırdığım başka bir noktası varsa bende bilmek isterim banada yardımcı olmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screammm

takaslama ihtiyacınızı merak ettiğimden soruyorum bende su sıralar işlemci değiştirmeyi düşünüyorumda sizin işlemcinizde 12mb keş bellekli ve 3.2 ghz çıkarmışsınız stabil takas düşündüğünüz q9550 de aynı özelliklere sahip olmayacakmı? gözden kaçırdığım başka bir noktası varsa bende bilmek isterim banada yardımcı olmuş olursunuz.

Dediğiniz doğru tabi ama çoğu zaman LCD TV (full HD) de kullanıyorum PCyi ve GTA IV gibi işlemciye çok iş düşen oyunlarda azda olsa istediğim performansı alamadığım durumlar oluyor. Bu durum Q9650 veya Q9550 de biraz daha değişecektir. Hafta içi PCye format atacağım, atana kadar takaslıyacağım bir ürün çıkarsa takaslarım, çıkmazsa önemli değil. i7 sisteme geçene kadar bir süre daha devam ederim.

• ilanınıza kirletiyorum ilan konusu ilede alakalı değil ama yeri gelmişken bir şey sormak isterim iznizile; bende işlemcimi bu hafta değiştiriyorumda 6750 nin yerine q8200 takıcam sistemi açmak için baştan kurmak gerekicekmi yoksa eski sistemi(windows7 x64) yeni işlemci ile açabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screammm

ilanınıza kirletiyorum ilan konusu ilede alakalı değil ama yeri gelmişken bir şey sormak isterim iznizile; bende işlemcimi bu hafta değiştiriyorumda 6750 nin yerine q8200 takıcam sistemi açmak için baştan kurmak gerekicekmi yoksa eski sistemi(windows7 x64) yeni işlemci ile açabilirmiyim?

İlan önemli değil hocam. İşlemci, ram değiştirince format atmaya gerek yok. Heralde benim, 'format atana kadar takaslanırsa takaslıyacağım' lafımdan etkilendiniz.
    Aklınızda başka soru varsa PMden sorabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginiz için teşekkür ederim hayırlı takaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.