Şimdi Ara

q9550 oc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte GA-EP43C-DS3 ve q9550 ile oc yapmaya çalıştım fakat pc 2 defa başlangıçta restart attıktan sonra açıldı ve ayarları da kaydetmedi yaptığım işlem fsb yi 333 den 340 çıkarmak, ram zamanlamalarını (5-5-5-18) ve frekansını ayarlamak oldu bu haliyle voltaj gerekmez sanırım sorun ne olabilir acaba. Yardım ederseniz sevinirim, işlemcinin mutlak olarak oc ye ihtiyacı var şimdiden teşekkürler

• cevabınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyodum sonra pc bu ayarları kabul etmiyodu ram frekansını 800 küsüre çektim ve zamanlamaları auto da bıraktım ve oldu şu an prime 95 testi yapıyorum 2.83 den 3.14 çıkardım

Orijinalden alıntı: TheTurk61

cevabınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyodum sonra pc bu ayarları kabul etmiyodu ram frekansını 800 küsüre çektim ve zamanlamaları auto da bıraktım ve oldu şu an prime 95 testi yapıyorum 2.83 den 3.14 çıkardım

SS Koyda bizde bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pc_Modding34

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

cevabınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyodum sonra pc bu ayarları kabul etmiyodu ram frekansını 800 küsüre çektim ve zamanlamaları auto da bıraktım ve oldu şu an prime 95 testi yapıyorum 2.83 den 3.14 çıkardım

SS Koyda bizde bakalım.

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL E6600 İŞLEMCİ
    17 yıl önce açıldı
    4690k Overclock Yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.