Şimdi Ara

Q6700 ile takaslık Q6600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar açık ve net: Vereceğim fiyat G0 revizyon Q6700 için Q6600+25-30 tl.İşlemcim gigatekten garantili G0 ve vid değeri:1.275. Alacağım işlemci de garantili olmalı.Fanını yollamasanız da olur.Ben de fan yollamam.

Böyle bir upgrade yapmamın nedeni benim defaultcu olmam ve O.c ile ilgilenmemem.Eğer o.c yapacak olsam bendeki q6600 Q6700den daha yuksek hızlara cıkabilir. Benim için saat hızı yuüksek olsun yeter.

İletişim pm yada msn:ufuk579@hotmail.com

tel: 05335125977 7/24

Alışverişi yapacagımız arkaaştan şöyle bir incelik bekliyorum; aradaki fiyat farkını hemen yatırırım fakat işelmciyi ancak takasladıgım işlemci gelince gönderebilirim zira bilgisayarı benden başka kullananlar da var.Kapalı olmaması lazım.Şimdiden teşekkür ediyorum.

Dolandırıcılardan çok çektim ve çok küfür ettim.O nedenle dolandırıcı muamelesi yapıp değişik sorular soran arkadaşlar benimle alışveriş yapmasın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 29 Ocak 2009; 19:07:31 >

• Ufukcuğum kolay gelsin, işlemciyi sökmene değmez bu işlemciyle takas olayı :)
    Gel sana overclock yapalım azıcık. Hiç voltaj vermesen 3Ghz çalıştırırsın, ne ısı sorunu olur ne bişey, seni reviz edicem ben :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.