Şimdi Ara

q6600 işlemci ısınma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O voltaj kismi benim 775pin x48 rampage formula da yine yanlış gösteriyordu. Ona aldırış etme ya okuma hatası oluyor (çoğunlukla böyle) yada sensör hatası oluyor. Ama bu anakartta sorun olmayacağı anlamına gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci kolay kolay bozulacak bir parça değildir, senin problemin %90 soğutucunun tırnakları sağlam değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KırıkHayaller42 K kullanıcısına yanıt

Q6600 4 çekirdek işlemcinin ısınması normal, 105W gücünde zaten eski işlemci güncel kullanacağın pek çok şeyde tam güce yakın çalışır. Standart soğutucunla tam yükte 80 dereceleri görmen normal. Daha düşürmek için alacağın soğutucu işlemcinden pahalıdır. Sistem kapanmadan çalışmaya devam ediyorsa sıcaklığı kafana takma, ama kasan havadar olsun. Zaten anakartın da eskidir, sıcakta kondansatörlerin ömrü daha da kısalır. Özetle işlemci eski ve yavaş kalıyor güncel uygulamalar için, yeni bir işlemcinin 10W güçle yaptığını bu işlemci 100W ile yapıyor haliyle ne kadar watt o kadar sıcaklık demek. Aşağıda puan ile güç kıyaslaması durumu kabaca özetler...

q6600 işlemci ısınma sorunu

• semihimes S kullanıcısına yanıt

yani ben işlemciye boşu boşuna mı para verdim. buna vereceğim paraya daha iyilerini alabilirmiydim. Gerçi 775 pine düzgün işlemci bulmakta sıkıntı ama ne yapayım bütçem buna yetiyor şimdilik. bu bilgisayarın bi parçasını yükselttimmi bi yeri bozuluyor. daha fan,ekrankartı ve poweride yükseltmem lazım şu anakartıdamı degiştirsem 4 ram daha taksam oyunları felan da oynatır hale gelir inşallah

• soğutucunun tırnakları sağlam ama gücü yetmiyor işlemciyi soğutmaya yeni soğutucu alacam

• kunGFu kullanıcısına yanıt

anakart da saten bişeyler var belli ediyor her yönden ama fan, ekran kartı ve poweri aldıktan sonra yenilerim biraz daha üst sekment bişey 8 gb veya 16 destekleyen alırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.