Bildirim
Q6600 2.4@3.6ghz oc birkaç test buyrun

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güzel sonuç eğer bu haliyle stabilse
tabi yalnız teste kalkışayım deme işlemcinin sıcaklığıda güzel -
Hocam stabil mi değil mi onu cuma günü görcez hayırlısıyla Eğer stabil olursa muhteşem olucak
Sıcaklık o şekilde olmasaydı GTA4 e gircektim ama stok fanla bi anda yanıverir -
quote:
Orjinalden alıntı: alirezzak
Hocam stabil mi değil mi onu cuma günü görcez hayırlısıylaEğer stabil olursa muhteşem olucak
Sıcaklık o şekilde olmasaydı GTA4 e gircektim ama stok fanla bi anda yanıverir
yanacağını sanmıyorum 85-90 çalışırdı ve reset yerdin ama denemeye gerek yok böyle bakmak yeterli
-
hocam sıcaklıklar gayet normal.o arkaplandaki hd4870 ilgimi çekti seninmi o -
quote:
Orjinalden alıntı: K.Kahriman
quote:
Orjinalden alıntı: alirezzak
Hocam stabil mi değil mi onu cuma günü görcez hayırlısıylaEğer stabil olursa muhteşem olucak
Sıcaklık o şekilde olmasaydı GTA4 e gircektim ama stok fanla bi anda yanıverir
yanacağını sanmıyorum 85-90 çalışırdı ve reset yerdin ama denemeye gerek yok böyle bakmak yeterli
Yanmaz öyle bi kerede zorlamayla da denemeye gerek yok 2 gün sıkalım dişimizi
-
-
bende Q6600 var bi kere macun sürecektim işlemci sogutucusunu iyi otutturmamısım bi açtım pc yi işlemci 90 derece çekirdekler 100 derece hiç farkında dedim macun ters tepki verdi sonra 2 saaat yakın oyun oynadım sıcaklıklar cpu 100 çekirdekler 120 dereceyi buldu allahtan birşey olmadı macun sürmem daha ilk deneyimimdi az daha işlemciyi yakıyordum.
-
@soner_1986 senin işlemcinin vid değeri düşük. Bu avantajı var. Ama genede iyi çıkmış 1.36V ile... Enfalza hengi Frekansa ne kadar voltaj ile çıktın?....
@Q6600 bilgisayar reset atmadımı o kadar sıcaklıklarda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 26 Mart 2009; 22:45:49 > -
vallla 4ghz cıvarına çıktım ama kaç v ile hatırlamıyorum. yakında q6600 ümü emekli ediyorum e0 q9550 ile dewam edicem yoluma bakalım -
hiç reset atmadı 2 saat okadar oyun oynamama ragmen pes9 ve farcry2 oynadım.ama artık korkmuyorum iyi bi deneyim oldu işlemci kolay kolay yanmıyor ama elim yandı söktügümde okadar sıcaktıki üstünde yumurta bile pişirilirdi stok fan sogutucusunu yerine otutturunca 30 dereceye cpu çekirdekler 37 dereceye düştü
-
ya bide şu fiyatlarda düştü anakart msı g33 yetmiyor artık 3,20 ghz baska cıkamıyom iyi bir anakart öneriniz varmı. saygılarımla -
-
güzel değerler yakalamışsın tebrikler hemde stock fan ile -
-
-
Buda benden olsun standart big typhonn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X