Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bidinnak

quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

Orijinalden alıntı: bidinnak

Bende bayram kampanyasından MONSTER® Q61MS-16F34 sipariş ettim bekliyoruz

Ekliyorum arkadasim seni de
    Hosgeldin

Hoşbulduk hocam saolasın

Ekledim seni de
    Bugun yanilmiyorsam 3 kisi daha arttik insallah biraz daha artariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

beyler ya birsey sorcam. Asagidaki iki fark arasinda 100+KDV vermeye degermi? Yani Momentusta 8gb bir kismin SSD oldugunu biliyorumda.Onun haricinde ana sistemi kuracagim SSD'ye bir yarari olurmu?

750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS [Ekle 49,90 TL]
    750GB Momentus® XT 6GB/sn 7200RPM 32MB ST750LX003 [Ekle 149,90 TL]

ikisinin arasında aman aman bi fark olmaz geregide yok ( bence ) o paraya biraz daha ekle SSD hard disk taktır . 8 GB SSD bir isine yaramaz , saglıklı bir kullanım icin en az 120 SSD tavsiye ediliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djsuha -- 31 Ağustos 2012; 20:41:19 >
  • benim anlayamadığım birşey var, Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 aynı özelliklere sahip lakin arada 500 lira fark var, sırf 17.3 inçlik ekranı var diye böyle bir fark olması mantıklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofistike38

benim anlayamadığım birşey var, Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 aynı özelliklere sahip lakin arada 500 lira fark var, sırf 17.3 inçlik ekranı var diye böyle bir fark olması mantıklı mı ?

17.3 ve 15.6 inch biri büyük biri küçük olarak olaya bakmayın. Büyük kasalar daha serin olur. Çünkü parçalar arası uzaklık daha fazla olup hem birbirini etkilemezler hem de daha geniş hava boşluğuna sahiptir. Ayrıca 15 inch olanda ''Işıklı amblem, 1x USB 2.0 + 3x USB 3.0, 3x Fonksiyon Kısayol Tuşu(basmatik)'', 17 inch olanda ise ''2x USB 2.0 + 3x USB 3.0, 8x Dokunmatik Fonksiyon Kısayol Tuşu'' bulunmaktadır

Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz

• Bilgisayari aldim arkadaslar ve de video cekmeye basladim vifeolar bitti simdi vindows u kuruyorum videolari insallah bugun yuklemrye calisacagim.Videolar amatorce oldu hosgorun artik beni de

• quote:

Bilgisayari aldim arkadaslar ve de video cekmeye basladim vifeolar bitti simdi vindows u kuruyorum videolari insallah bugun yuklemrye calisacagim.Videolar amatorce oldu hosgorun artik beni de

aldın mı ? hayırlı olsun güle güle eskit
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsuha

quote:

Bilgisayari aldim arkadaslar ve de video cekmeye basladim vifeolar bitti simdi vindows u kuruyorum videolari insallah bugun yuklemrye calisacagim.Videolar amatorce oldu hosgorun artik beni de

Sagol usta sizin icin video cektim cekecegim de biraz daha

• quote:

quote:

quote:

hic acele etme bütün islerini bitirdikten sonra yayınlarsın incelemeleri bizde tatmin edici bir inceleme görmüs oluruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

hic acele etme bütün islerini bitirdikten sonra yayınlarsın incelemeleri bizde tatmin edici bir inceleme görmüs oluruz

Video cekmeye calisirken benim ufak yegenler biraz ses cikardilar umarim begenirsiniz

• Hayırlı olsun güle güle kullan bilgisayarını. İnş. arıza, problem v.b yaşamazsın ve hiçbirimiz yaşamayız. Video ve incelemelerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Hayırlı olsun güle güle kullan bilgisayarını. İnş. arıza, problem v.b yaşamazsın ve hiçbirimiz yaşamayız. Video ve incelemelerini bekliyoruz.

Tesekkur ederim driverler i bile yuklemeden videolar icin ugrasiyorum emin olun.Oyun olarak bir tek nfs run da test edebilirim bununda bildireyim arkadaslar

• Hocam hayırlı olsun. Ne varsa hepsinden bol bol bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Hocam hayırlı olsun. Ne varsa hepsinden bol bol bekliyoruz

Elimden geleni yapacagim yapiyorum da

• İlk teslim alanlardan biri olarak hayırlı olsun diyelim. Güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

Hocam hayırlı olsun. Ne varsa hepsinden bol bol bekliyoruz

Elimden geleni yapacagim yapiyorum da

Sagol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kocweb

İlk teslim alanlardan biri olarak hayırlı olsun diyelim. Güle güle kullanın.

Tesekkurler sagolasin

• Arkadaşlar videoları eklemek istiyorum bunu nasıl yapacağım foruma yükleyemiyor muyum videoları yükleyebilirsem nasıl yapacağım yardım edersenzi sevinirim
  • quote:

Arkadaşlar videoları eklemek istiyorum bunu nasıl yapacağım foruma yükleyemiyor muyum videoları yükleyebilirsem nasıl yapacağım yardım edersenzi sevinirim

bende gecen gün denedim ama yapamadım sanırım dikkat etmedigimiz bir ayrıntısı var İstersen baska yere yükleyip burada linkini paylasabilirsin
  • quote:

Arkadaşlar videoları eklemek istiyorum bunu nasıl yapacağım foruma yükleyemiyor muyum videoları yükleyebilirsem nasıl yapacağım yardım edersenzi sevinirim

Hocam youtube a ekleyip linki buraya kopyalayın

• quote:

quote:

Hocam youtube a ekleyip linki buraya kopyalayın

baska yolu yok mu ki
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.