Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

quote:

Arkadaslar resimleri cektim bugun icinde ekleyecegim İnsallah

Butun bu programlari yukledikten sonra acilis suresinde artma oldumu hic ? Kac saniyeye cikti acilis suresi ? Birde ses ile ilgili video koyarsan guzel olur ya :D max ayarda cizirti falan sorunu var mi ? Yani gamming computer icin nasil ?

arkadaşım açılış süresinde hissedilir bir azalma olmadığını düşünüyorum.Gerekli programları yükledikten sonra NFS Run ve de Battlefield 3 yükledim yani fazla birşey yüklemedim yüklemiş olsam da çok da hissedilmez herhalde açılışın yavaşladığı falan sesle ilgili az önce video çektim youtube koyacağım onu oraya yüklemek herhalde 2 saat sürer sonra da foruma koyarım inşallah

Oncelikle fotograflar icin cok tesekkurler.bir sorum olacak benim,bu canta guzel gozukuyorda bide yaninda bilgisayar kilifi var.Berabermi geldi onlar yoksa sen ayri mi aldin ? siyah bilgisayari icine koydugun ciziklere karsi olan ? bide batarya nasil ? yani mesela full iken kac saat dayaniyor ? Mat ekran hakkinda da bilgi verirsen sevinirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar resimleri cektim bugun icinde ekleyecegim İnsallah

Butun bu programlari yukledikten sonra acilis suresinde artma oldumu hic ? Kac saniyeye cikti acilis suresi ? Birde ses ile ilgili video koyarsan guzel olur ya :D max ayarda cizirti falan sorunu var mi ? Yani gamming computer icin nasil ?

arkadaşım açılış süresinde hissedilir bir azalma olmadığını düşünüyorum.Gerekli programları yükledikten sonra NFS Run ve de Battlefield 3 yükledim yani fazla birşey yüklemedim yüklemiş olsam da çok da hissedilmez herhalde açılışın yavaşladığı falan sesle ilgili az önce video çektim youtube koyacağım onu oraya yüklemek herhalde 2 saat sürer sonra da foruma koyarım inşallah

Oncelikle fotograflar icin cok tesekkurler.bir sorum olacak benim,bu canta guzel gozukuyorda bide yaninda bilgisayar kilifi var.Berabermi geldi onlar yoksa sen ayri mi aldin ? siyah bilgisayari icine koydugun ciziklere karsi olan ? bide batarya nasil ? yani mesela full iken kac saat dayaniyor ? Mat ekran hakkinda da bilgi verirsen sevinirim :)

Resimlerde gorduklerinizin hepsi fokus bilgisayardan geldi ozel almadim o siyah kilif cok guzel insanin ici rahat oluyor bir yere carparim falan korkusu yok olsa bile o kilif sayesinde zarar gormuyor zaten.Saat 14:26da %100 bataryayi kullanmaya basladim baslarda 4:30 saat falan diyor kullanim suresine suan saat 16:07 %57 2 saat 22 dakika diyor. Yani batarya normal kullanimda oyun olmadan 3 saati gorecektir bende onu test ediyorum acikcasi kac saat boyunca dayanacak diye.

Mat ekran ise cok guzel ya parmak izi falan kalmiyor bir de bu yansimalar yok

Sesle ilgili cektigim video yu 2 dakika icinde ekleyecegim:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanmaya başlayanlardan görüşlerini bekliyorum. sonuçta ödediğimiz para kampanya da olsa hiç de az değil. aynı paraya düzgün bir vaio alma şansım da vardı. 1500$ civarında amerikada üst seviye vaiolar. 15 gün içinde iade hakkı olduğundan bilgisayar elime geçince birkaç gün içinde aynı tadı verip vermediğine bakacağım. resimlerden ilk edindiğim intiba biraz kalın olması.
  • Yeni video da gelmiş.
  • Arkadaşlar Sesle Alakalı İstemiş Olduğunuz Videoyu İlk Sayfaya Ekledim Ümit Ediyorum ki İstediğiniz Şekildedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Yeni video da gelmiş.

İnşallah Beklentilerinizi Karşılayacak Şelilde Olmuştur
  • ayrıca bu f34 modelinin kurban kampanyasından önceki kampanya fiyatı ne kadar dı bilen var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Yeni video da gelmiş.

İnşallah Beklentilerinizi Karşılayacak Şelilde Olmuştur

Çocuk uyuduğu için izleyemedim ama sonra izleyeceğim. Elinize sağlık. zulu123' ü de listeye ekleyelim isterseniz.

@zulu123
    Kampanya öncesi fiyatını bilmiyorum. VAIO ile karşılaştırınca araştırmadım ama sanırım herhangi bir vaio'da bu ekran kartını ya da bunun gibi bir seviyede ekran kartını bulamazsınız. Bulsanız da sadece ekran kartı için 1500 USD isterler sanırım. Kasanın oldukça kalın olduğu doğru. Ama maalesef bu fiyata aynı özellikteki ve kasası daha ince olan Asus ve MSI gibi markalara en az 4 - 5 bin TL ödememiz gerekiyor. Kaldı ki Asus bundan daha da ağır gibi.

Edit: ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 7 Eylül 2012; 16:39:20 >

• Arkadaslar bugun batarya denemesi yaptim.Ekran parlakligi orta ayarlarda internet kullanimi ve film izleme olarak test yaptim zorlayacak birsey yapmadim.

3 SAAT 15 DAKİKA boyunca bilgisayarla ugrastim ve bataryayi bitiremedim daha %17 si dolu.Ben cok memnun kaldim bataryadan.Dogrusu bu makinadan memnun kaldim memnun olmadigim hicbir kismi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

ayrıca bu f34 modelinin kurban kampanyasından önceki kampanya fiyatı ne kadar dı bilen var mı?

2799

• quote:

Arkadaslar bugun batarya denemesi yaptim.Ekran parlakligi orta ayarlarda internet kullanimi ve film izleme olarak test yaptim zorlayacak birsey yapmadim.

3 SAAT 15 DAKİKA boyunca bilgisayarla ugrastim ve bataryayi bitiremedim daha %17 si dolu.Ben cok memnun kaldim bataryadan.Dogrusu bu makinadan memnun kaldim memnun olmadigim hicbir kismi yok

Batarya cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Arkadaslar bugun batarya denemesi yaptim.Ekran parlakligi orta ayarlarda internet kullanimi ve film izleme olarak test yaptim zorlayacak birsey yapmadim.

Batarya cok iyi

Aynen allah nazarlardan saklasın

• quote:

Bilgi icin tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Bilgi icin tesekkurler

Yeni video ekledim onu da izleyebilirsiniz ses kalitesi ile alakali

• ses de yeterince tatmin edici olmus tesekkurler optımıs şimdi sıra kurban bayramı oncesine kadar safak saymaya kaldı. varmı arkadaslar gonullu safak sayacak. 16 dan düşsün hergun bir bardak kıracagım

• quote:

Orijinalden alıntı: oysho

ses de yeterince tatmin edici olmus tesekkurler optımıs şimdi sıra kurban bayramı oncesine kadar safak saymaya kaldı. varmı arkadaslar gonullu safak sayacak. 16 dan düşsün hergun bir bardak kıracagım

:) sizlerde daha detayli incelemeler yaparsaniz resimleri ekleyip linklerini atarsiniz topluca bende eklerim buraya konu dagilmamis olur.

• Arkadaşlar bu modelin eksiği fazlası nedir ? fiyat baya iyi özelliklere göre ama kasa pek çekici gelmedi. Bi eksiği olması lazım sanki :)
    http://www.monsternotebook.com.tr/W350ET-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61W350ET02.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymoon_891

Arkadaşlar bu modelin eksiği fazlası nedir ? fiyat baya iyi özelliklere göre ama kasa pek çekici gelmedi. Bi eksiği olması lazım sanki :)

Simdilik uzak durun bence. Yeni kasa cunku

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu modelin eksiği fazlası nedir ? fiyat baya iyi özelliklere göre ama kasa pek çekici gelmedi. Bi eksiği olması lazım sanki :)

Bu aralar laptop almayı düşünüyorum. f/p ye göre monsterın rakibi yok zaten. 2500 civarı bütçeye şuan alınacak monster nedir? Çok fazla seçenek ve kampanya var karar veremiyorum :/

• quote:

quote:

quote:

Bu aralar laptop almayı düşünüyorum. f/p ye göre monsterın rakibi yok zaten. 2500 civarı bütçeye şuan alınacak monster nedir? Çok fazla seçenek ve kampanya var karar veremiyorum :/

2499 tl ye Ms 16f34 kurban bayrami teslimatli bir cihaz var cihaz son derece iyi bence pisman olmazsiniz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.