Hmm ben yaptigi tahminlerden yola cikip yazmistim. Anladim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Q TV 18 den kötü gelecegini düşünüyor (2. sayfa)
-
-
hocam q tv kötümser olarak 2019'dan bi tık iyi veya kötü gelir diyor iyimser olarak 2018 ve civarları diyor
-
Amaan zaten bir haftaya sonuçları öğreneceğiz. Bıktım artık yok şu seneden iyi gelecek,bu seneden kötü gelecekmiş...
-
adam bilerek kötümser davranıyor iyimser olarak sorun adama 18 den iyi geleceğini düşünüyor fakat öğrencileri 18 den kötüye hazırlamak en mantıklısı
-
ulan adama soru sora sora soracağınız bir şey kalmadı bu adam dh ye de gelecek o zaman da mı aynı şeyleri soracaksınız
-
imkansız, her aralıkta 2018den iyi gelecek, herkes bunu söylemekten korkuyor, herkes 5 10 net düştü, 2018in sorularına baktım kek gibi, tabii sınav anında görmek farklı ama 2021 sorularına sonradan baksam da kek gibi diyemem, en kötü normal derim, artık korkmayın da gerçekleri söyleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte bu ya. Bunu anlatamadık hocam. 18 19 arasina hatta 19a hazirlayin kendinizi. İyi gelirse ne âla.
Harbiden de büyük ihtimalle haftaya aramızdan hekimler, cengaverler, mühendisler, hemşireler,... Çıkacak.
Bakalım ben ne olucam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018deki 24k ya 24-25k diyor.İbrahim hoca da 21k gelirse şaşırma diyor.Belli aralıklarda ki net fazlalıklarından cekiniyorlar.{ayt sayısal için}60-65 ve 55-60 arası tehlikeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA331D8CF -- 24 Temmuz 2021; 18:29:33 >
off umarım. Benim anlamadığım şey açıklanma tarihi bu teknoloji varken neden bu kadar geç? Önceki senelerde neredeyse tam 1 ay sonrasında açıklanmış. Şimdi tamam araya sağ olsunlar upuzuuun tatil koydular ama önceden hiç tatil denk gelmemiş miydi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbuttrue0 -- 24 Temmuz 2021; 19:5:12 > -
Valla hiç hatırlamıyorum onu ama gerçekten de neden 40 güne yakın bir tarih verdiler bilmiyorum. 2 kez okunuyor optikler vsvs ama ne bileyim çoook uzun süre ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X