Şimdi Ara

Q-NOTE QN-7000HX Tablet alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tableti daha önce kullanan veya inceleme fırsatı olan var mı sizce özelliklerine göre fiyatı nasıl ?

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/739/125042847/qnote_qn7000hx_tablet_pc

• yok mu arkadaşlar bilen ?
  • hocam fiyata göre uygun gibide ekran çözünürlüğü düşük gibi.o fiyata alternatifler varmı bilmiyorum
  • Ben bu ürünü ayak üstü teknosa da deneme sansım oldu.Dokunmatigi hiç hoşuma gitmedi.Bu fiyata artes ürünlerine bakabilirsin..Q-note tavsiye etmiyorum şahsi görüşüm.
  • Ben bu tableti teknosadan aldım hediye çekimle 1 haftadır kullanıyorum bataryası haricinde herşeyi çok güzel fiyata göre ihtiyacı karşılıyo asphalt 7 falan oynuyorum gayet iyi ekranda okadar kötü değil alınabilir. bence
  • Ben bu tableti teknosadan aldım hediye çekimle 1 haftadır kullanıyorum bataryası haricinde herşeyi çok güzel fiyata göre ihtiyacı karşılıyo asphalt 7 falan oynuyorum gayet iyi ekranda okadar kötü değil alınabilir. bence kutuyu açarken video çekmiştim linkte http://www.youtube.com/watch?v=3rOijsnCRLk&feature=g-crec-u
  • ya QN-7000 i almıştım ben, o da iyi, gayet memnunum da, aklım bunda da kaldı Teknosa da oynadım biraz, hızı, dokunmatiği, vs herbişeyi süper!
    1GB RAM de farkı var,

bence alınır, benimkinin üst modeli olduğu için daha da iyi performans yakalabileceğini düşünüyorum
  • HX Modeli fiyatına göre uygun.Fakat yoğun kullanımı kaldırmıyor batarya.Biraz optimizasyon yaparak süre uzatılabilir.

Program ve oyun yükleyip gurcalamaya yarar :) İş görür yani beklenti fazla olmazsa.

İlerde güncelleme verirseler süper olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Q-NOTE QN-7000HX Tablet alınır mı ?

Bu tablette adaptör kullanarak internete girilebiliyormu ?
  • Artes d703 daha iyi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakancnr

Q-NOTE QN-7000HX Tablet alınır mı ?

Bu tablette adaptör kullanarak internete girilebiliyormu ?

Girilebilir, daha düşük özelliklere sahip başka bir tablette girilebiliyor...

Otg kablosu var kutuda, 3g bağlantısı da yapılabilir

• kapasitif ekran mı bunlar? babama hediye almak istiyorum da touchscreen çok dandikse değmez.
  • Ben kullanıyorum çok güzel.ekranı kapasitif dokunmatiği güzel beğenmeyene altarnatif çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben gittim teknosaya inceledim hızı gayet güzel menü arası geçişler güzel almayı düşünüyorum bende
    bunuda incele bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuss94 -- 2 Mart 2013; 18:44:56 >
  • Şu kadar soyluyorum sakın ama sakın almayın 2 ay once teknosadan kendime, arkadasıma ve yegenime olmak uzere 3 tane aldım.. 2 ay sonra su kadar soyluyorum size aldıgıma binlerce kere pisman oldum...

Sıkıntılar su sekilde 3 ündede sarj olmama temassızlık, sarjın %50 ekran ısıgında yarım saat dayanması, kendiliginden kapanması, sarjı varken bastıgımda kafasına gore bir acılıp bir acılmaması, pil seviyesi %15 20 25 lere dustugunde kafasına göre otomatik kapanması, pc nin 5 dis cep telefonunun 4 dis wifi sinyali aldıgı yerde 2 dis wifi sinyal alması, dokunmatik ekrana sanki ben dokunuyormusum gibi kendiliginden basıp durması takılması gibi sorunlar var..

Ve bu kullanım sekli haftada toplasan max. 7 8 saat kullanımı ile oldu daha cok kullanmıs olsak herhalde elimizde patlardı bugun 3ünüde toplayıp teknosaya goturup bırakıcam buyuk ihtimal yenilerini yollarlar ilk isimde 3üde geldigi gibi hic kutudan cıkarmadan satmak olacak saygılar..

Almayı dusunenlerin bir duası yeter bu yazdıklarım icin...

• Al kardeşim bende var iyi tablet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.