Şimdi Ara

PvpX server için tercüme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizcesi olan bir arkadaş aşşağıda ne yazıldığını rica etsem tercüme edermi acaba. Autopatchin yukselmesinden sonra playerlarin sorunlarla karşılaştığından felan bahsedio galiba ama servera girebilio idim şuan giremiyorum.

We are aware of the current patch bugs with players crashing or freezing so we have released a small update which addresses these issues:

- System update regarding crashes and critical errors which prevent many players from logging in and playing enjoyably.
    - Window positioning is no longer reset when patching.

So if you've fallen into the above categories you should run the auto patcher again.

Also NOTE: The Lineage 2 IRC modification (IRCMod) is currently unsupported and may cause client issues.
    Posted on 26 May 2007

• Playerlarda donma gibi buglar oluyomuş bunun için yeni patch yapmışlar, patchi yeniden kur diyo.
  • saol kardeş. Yalnız auto patch i tekrar kurdum ve daha önceden yuklenmis olan dosyalarin dışında başka bir yuklenecek dosya yok. Muhtemelen server ve auth down. Pvpx serverin statusunu gösteren bir link bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 28 Mayıs 2007; 17:36:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.