Şimdi Ara

pvpde zihinselmi açayım bedenselmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zor pvp oynuyorum 55 level kasıp P açıcam sizce zihinselmi bedenselmi nedeniyle yazarmısınız

• Zihinsel tabikide tabi bu değişir kişiden kişiye ama şöyle bi açıklama yapayım hava kılıcı ek vuruş verir öfke hız ve saldırı hızı verir alınan hasarıda artırır ve geriye 3 tane atak skili kalır
    güçlü beden savunma verir hızı düşürür ve geriye 4 atak skili kalır oyunda şuan yeşil ve mor pot sıkıntısı yok yani bedensele ihtiyaç duyulmuyor eskidendi o oynamıyorum gerçide
  • Zihinsel ama Bedensel gibi keyifli olamaz :)
  • Pvp yi bilmem. Standart metin2 den bahsediyorum.

3 pli 55 level Zihinsel çar oynamış biri olarak söylüyorum.
    aynı itemi bedensele koy büyük bir farkla keser.

90 lara gelmediğim için birşey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man55 -- 23 Temmuz 2014; 1:08:48 >
  • PvP'de malum hızlı level alınıyor. Zihinsel ileriki levellerde çok yacaş kalıyor. Bedensel her yönden üstünlük kuruyor. Sürgündeki Seutou slotlarında zihinselin yatmadığı yerde bedenselde yatmıyor zaten. O nedensel bedensel diyorum. Türkte ve pvpde ileri level çok bedensel oynadım arkadaşlarla sohbetlerimiz oldu. Bedensel,zihinsele göre kat kat daha iyi. Bunu zihinsel arkadaşlarda kabul ediyor .
  • Çarı oynama amacın ne? Para mı,vs mi yoksa level kasmak mı? Hangisi önceliklı amacın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Zihinsel açtım gayet iyi oldu ama 80 levelden sonra kasılmakta zorluk çektim server biraz zordu emek server herkes 90 oldu ben anca 86 oldum ama vs de alıyodum .d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PVP'de alınacak son karakter bence savaşçı.diğer 3 karakter çok daha güçlü oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan4142 H kullanıcısına yanıt
    Ben genelde serverı öğrenmeden bedensel savaşçı dışında bir şey açmam fakat sen onları vs de alıyorsan ne mutlu sana güçlüdür zaten zihinsel. javascript:void(AddText('[:\'(]'))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.