ben hayko yu bir türlü cözemedim. adam anadolu rock sözleri ile metal müziği karıstırmaya calısmıs gibime geldi.bir türlü sevemedim.arada böğürmeleri olmasa bu adam metal yapmaya calısmıs bile demem aslında. bide encok seyi uyuz ettii. eva ist konserinde cıkacaktı. sonra iptal edildi. okan bayülgenin programında seyirci sorusuna evanescence BİR TÜRK GRUBUNDAN TIRSTIGI İÇİN GURUR DUYUN DEYİP baya bi tarafını kaldırdı :@
dipçik notu: iron maiden dan fear of the dark , the trooper , run to the hills dinlememiş olanlar mutlaka bi baksınlar bence. grupların nasıl efsane oldukları anlasılıyor.
İmzama bak.
Onun dışında Lordi-Rock the Hell Outta You , Devil is a Loser'da süper.
Evanescence-Bring me to life fena güzel oluo pvpde
Disturbed-conflict Marylin Manson - This Is The New Shit Prodigy - Smack My Bitch Up Marlin Manson - The Beautiful People Prodigy - Firestarter Disturbed - Down With The Sickness
quote:
Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom
Evanescence-Bring me to life fena güzel oluo pvpde
can alıcı noktalarda sarkının costurucu tonu ve ardında alınıcak bi galibiyet insanı acayip tatmin eder ve headbang yapmaya zorlar
+1
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
quote:
Orjinalden alıntı: yigidoo
Hayko nun ve sago nun tüm sarkıları...
ben hayko yu bir türlü cözemedim. adam anadolu rock sözleri ile metal müziği karıstırmaya calısmıs gibime geldi.bir türlü sevemedim.arada böğürmeleri olmasa bu adam metal yapmaya calısmıs bile demem aslında. bide encok seyi uyuz ettii. eva ist konserinde cıkacaktı. sonra iptal edildi. okan bayülgenin programında seyirci sorusuna evanescence BİR TÜRK GRUBUNDAN TIRSTIGI İÇİN GURUR DUYUN DEYİP baya bi tarafını kaldırdı :@
dipçik notu: iron maiden dan fear of the dark , the trooper , run to the hills dinlememiş olanlar mutlaka bi baksınlar bence. grupların nasıl efsane oldukları anlasılıyor.
ben Hayko nun yerinde olsam benimde bir yerlerim kalkardı..
senin kalkmaz mıydı kardes dürüst ol...
Soulja boy tell'em-Crank Dat we Soulja Boy Tell'em-Yea Bitch :Yea falan dio sarkının tam adını biLmiorm
Adrian copilul dansaza :P
quote:
Orjinalden alıntı: BousterHawk
Linkin Park - Easier To Run Linkin Park - In The End Linkin Park - Numb Linkin Park - a place for my head Linkin Park - What i Have Done
Cranberries- Zombie
beyler Dj Razor da harika onuda tavsiye ederimm ;)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
quote:
Hayko nun ve sago nun tüm sarkıları...
ben Hayko nun yerinde olsam benimde bir yerlerim kalkardı..
senin kalkmaz mıydı kardes dürüst ol...
oha sahneye cıksa neyse vay be diyim evanescence ile bir grup cıktı diyim ki bundada konser türkiyede ve adamlar bi hosluk olsun die önden bir türk grubu cıksın istemisler.
adam daha sahneye cıkmadı tırstılar.evanescence kim sen kim die bi sorarlar adama.