Şimdi Ara

??? PVP ve Arena Sistemi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PVP'nin Zevki 70'de Çıkıyor Diye 70'e Kadar Hep Quest Yaptım. Yaklaşık 2 Hafta Önce 70 Oldum Ve Direk PVP'ye Girdim.

Ama Aklıma Takılan Bikaç Soru Var. Bu PVP Arena İşlerini Bilenler Yardımcı Olursa Sevinirim.

1) BG'lerde Oyuncuları Öldürdüğüm Zaman HK Scout Yazıor. Bazen HK Blood Guardian (Galiba Böyleydi Çabuk Silindiği İçin Okuyamıyorum Tam O Keşmekeşin İçinde :D) yada Eşek Kadar HK "Bilmemne" Warlord Yazıyor. Bunlar Nedir? Bi Ark Aldığın Honoru Etkiler Dedi Fakat Neye Göre Belirlenir?

2) Battleground Olarak AB ve AV Yapıyorum. WSG ve Eye'a Hiç Girmedim Daha. WSG ve Eye'ın Özelliği Nedir? Yani Bu 2 BG'de Kazanmak İçin Ne Yapılamlıdır Amaç Nedir?

3) 70 Mage Olmama Rağmen Ortalama 1.2k, Crit'de İse En Yüksek 1.9k (peh! peh! peh!) Vuruyorum. Üzerindeki Herşey Hemen Hemen Mavi (Imbued Netherweave Set). S1 Seti Alsam (Gladiator War Staff Dahil) Adam Gibi 2k vurup 3k Critleyebilirmiyim. (Spellfire'a Gold'um Yok Dikecek Kadar :(((( )

4) En Kritik Soru İse Nedir Bu Arena Olayı? Fikir Edinmek İçin Youtubeda Videoları İzledim Herkezde Bayrak Fln Var, Burda Okuyorum Yazdıklarınızı Her Arena İçin 2v2 5v5 vs. Ayrı Taktikleri Var. Fakat Bişey Anlamadım? Açıklayabilecek Olan Varmı?

Son Olarak Bi Mage Arkadaşım Bana Presece of Mind Açılmış Bi Fire Mage Talenti Yapabilirmi Calculatordan?

İlgilenenlere Çok Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Nisan 2008; 13:40:00 >

• keşke lvl 59 da 69 da falan honor kasıp s1 giyinseydin az, çünkü 70 bglerde çok iyi gearlılar çıkıyor karşına o yüzden az vurman normal. elbet s1 criti etkiler. mesela meleede vurduğun critin yüksek olması attack power la ilgili mageler içinde s1 giyindiğinde mutlaka o statın yükselecektir.

wsg de rakibin bayrağını onun baseinden alıp kendi bayrağına ulaştırman lazım. tabi senin bayrağının o sırada başkasının elinde olmaması lazım. eye da aynı sadece eyeda bayrak, base ve süre olayı var.

o hk scout falan tbc öncesi öyle rank sistemi vardı bg de belli bir sürede belli honor puan almış kişilere ünvan veriliyordu ve sen de yüksek ünvanlı birinden daha çok honor elde ediyordun. artık ünvan sistemi kalktı ama eski ünvanları kullanma izni verdi blizzard yani senin o şekil ünvanın olamayacak.

arena organizer var onlara para vererek 2v2 3v3 5v5 takım satın alıyorsun bu takımla rated maç yapabilirsin. oyun kazandıkça arena ratingi artar o takımının ve her hafta en iyi arena puanı getirecek takımın ratingine göre puan alırsın. arenaya girdiğinde takımının bayrağını taşırsın sadece başka bir özelliği yok onun. rated maç harici deneme(skirmish) maçlarda yapabilirsin. skirmish maçlar ratinge etki etmez.

taktik olayları senin takımının sınıf özellikleri ile rakibin sınıf özelliklerine karşı geliştirebileceğin önlemler kısaca, tabi yetenek ön planda ama öyle bir taktikle buildle bir takım çıkar ki karşına ne kadar yetenekli olsan da iş zora girer bunları oynadıkça anlarsın.

• arena ya oyundaki gold lamı giriyor yoksa kredi kartından mı para yatırıyoruz. yada dandik bi takıma denk gelirsek paramız boşa mı gidiyor?
  • para yazmışım karışıklık olmasın oyundaki goldla takım satın alıyorsun.
    oyunun dışında blizzardın düzenlediği arena turnuvası var o gerçek paralı.
  • 1. kestiğin boss yada targeta göre yazan yazılardır onları yani bunun karşılığında honor alacaksın demek oluyor

2. eye de 4 kule, bayrak ve 0 dan 2000 e kadar sayan sayı dengesi sözkonusu. 4 kule içinden ele geçirdiğin kule sayısına oranla puanın 0 dan 2000 e doğru artıyor ve ortadaki bayrağıda ele geçirip sahip olduğun kulene götürüp puanını arttırıorsun.en çabuk 2000 e ulaşan bg yi kazanıor.
    wsg dede eye deki gibi bayrak olayı ve kule sözkonusu ama bunda 2 kule var ve kuleler ele geçirilmiyor.o iki kulede alli ve horde olarak başlıyor.kulelerde bayraklar var ve amaç karşı tarafın bayrağını kendi kalene getirebilmek.toplamda 3 bayrak getiren kazanıyor.fakat şöyle bir durum sözkonusu, sen karşı tarafın bayrağını taşırken karşı tarafta senin bayrağını taşıyorsa o sırada bayrağı kulene getirip puan alamıyorsun.yani bayrağı teslim edebilmek için yüzüğü bulup taşıyanı öldürmen gerekior

3.s1 gearlar ile şu ankinden çok daha iyi damageler görmeyebilirsin ama onları giyince daha dayanıklı olacaksın.sta ve resilence yönünden artış olacak.

4. arena girdiğin takımla aynı orantıda(sayı gear ve rating) takımların karşı karşıya gelip savaşması olayı kısaca.özel yapılması gereken taktik diye bişey yok ama bazı klişeleşmiş arena takımları ve taktikleri var bunlarıda zamanla öğrenirsin.

yardımcı olabildgiysem ne mutlu.iyi oyunlar

• PvP ağırlıklı bir talent,söylediğin gibi presence of mind açık.

http://www.wowhead.com/?talent=o0gVfobzZxgGzs0Ioxox
  • çok saolun o zmn ben önce bi talentleri değiştirim sonra arena organizera gidiim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ancak arena yapıcaksan frost olmanı salık veririm,şahsi düşüncem bu yönde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Ancak arena yapıcaksan frost olmanı salık veririm,şahsi düşüncem bu yönde...

frost beceremiyorm ben hep fire oynadım kaç aydır frosta alışmam da bi o kadar sürer.

talenti değiştirdim çok saol ama bu arena organizer nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Nisan 2008; 15:43:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Ancak arena yapıcaksan frost olmanı salık veririm,şahsi düşüncem bu yönde...

frost beceremiyorm ben hep fire oynadım kaç aydır frosta alışmam da bi o kadar sürer.

talenti değiştirdim çok saol ama bu arena organizer nerde?

tanaris te gadgetzan şehrinde ortada arena var orda tam kapısında bir mob var ordan gerekli işlemi yaptırabilirsin
  • Blade's Edge M.'taki arena var Nagrand'daki arenanın yanında da var arena organizer.
  • hmm anladı msaolun bide battlegroup nedir? ben vindication gözüküyorum ama ben seçmedim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

hmm anladı msaolun bide battlegroup nedir? ben vindication gözüküyorum ama ben seçmedim?

o seçtiğiin serverla ilgili her server bir battlegroupa bağlıdır bglerde de sadece aynı battlegrouptakiler karşılaşabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.