Bildirim
Pvp server kurma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bütçeye gerek yok kendi bilgisayarın bile yeterli sadece gerekli dosyalar ve bilgiler gerekli -
quote:
Orijinalden alıntı: Company X
Bütçeye gerek yok kendi bilgisayarın bile yeterli sadece gerekli dosyalar ve bilgiler gerekli
doğrusunuz ancak lag gibi sıkıntı olmaz mı internet hızı önemli değil mi ? Cidden bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın -
Belli bir kişi sayısına kadar kendi internetinizin hızı sorun olmayacaktır,ancak daha fazla üyeye hizmet etmek istiyorsanız server kiralamanızı tavsiye ederim fazla pahalı değil 50-60 TL arası -
teşekkürler şuan kendi serverımı kurup deniyorum. Saygılar -
Rica ederim kolay gelsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kurduktan sonra durum hakkında yazar mısınız buraya ? Lag vs hakkında -
quote:
Orijinalden alıntı: memet7991
Evet arkadaşlar pvp server kurmak istiyorum. Zamanında metin2 oynardım onun üzerine ancak profesyonel bir server olacak sıfır lag gibi bunun için bana ne kadar bütçe lazım
Yaklaşık 2008 yılından beridir metin 2 private server işi içerisindeyim mekan2 adlı oyunumda oldu kapattım neyse , sana tavsiyem 16 gb makinadan aşagı düşme ssd disk kullan ve oyununda lag yapacak files kullanma kesinlikle ayrıca makinayı alacağın yer çok önemli gelen ataklar karşısında ip korumaları alman lazım ek masraf olacak site için alman lazım projen sağlamsa , ttnetdc öneririm sana veyahut netmarlis diye geçiyor orayada bakabilirsin yardımcı olurlar destek ve fiyat konusunda da -
Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. Hemen arastırmaya baslıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyShift
Hocam kurduktan sonra durum hakkında yazar mısınız buraya ? Lag vs hakkında
Tabiki şuan ilk aşamada server kurulumum bitti sabit ip kurdum portları yönlendirme ve site açmak zor kısmıymış şuan onunla uğraşıyorum 3 gb ram ayırdım bir lag yok çünkü daha oyunda kimse yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X