Şimdi Ara

PVP Rogue'm için Honorla item alacağım. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Level 90 Rogue'm için PVP itemler alacağım. En cılız itemleri yani Honorla kazanılan itemleri alacağım. Lakin bazı itemler +haste bazıları ise +mastery veriyor. Bunun karmasını nasıl yaparsam PVP de daha iyi olurum ? Hepsi sadece Haste mi olsun yoksa hepsini mastery mi alayım ? Subtety Rogue kastım onuda belirteyim. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi haftasonları !

• Melee Hit (3%) > Agility > Expertise (3%+) > Mastery > Crit > Haste

Buna göre alabilirsin mastery'i tercih etmen daha faydalı.

Alıntıladığım yerwww.noxxic.com fakat tam emin değilim yüksek ratingli rogue'lerin armory'lerine göz atman daha iyi sonuç verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 2 Şubat 2014; 0:24:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patron995 kullanıcısına yanıt
    Doğru itemleri talenti vs düzgün ayarlamak istiyorsan battle nette community kısmı var orada pvp yapan rogular listelenmiş onlara göre ayarla mesela ben sana pvp yapan sub rogue linki atim baka baka ayarla.
    Örnek:http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Lymmel/simple mesela bu rogue un 2.3 k rating i var rbg de buna bakarak ayarla.
  • Oooo çok çok teşekkür ettim. Bunlar baya işime yarayacak işte tam aradığım buydu. İyi pazarlar !
  • patron995 kullanıcısına yanıt
    Rica edeirm sanada iyi pazarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.