Şimdi Ara

PvP'de nasıl gearlanabilirim?¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi bi rogue'um ile pvp yapmak istiyorum, tamamen 0 ım. Nerde gearlanmaya başlayabilirim, son seçenek boost olsun mümkünse. Amacım en kötü bg seviyesinde en iyi arena seviyesinde gearlanıp full BG yapmak, world pvp, BG achievleri toplamak vs. Zamanım var acelem yok, yavaş yavaş gearlansam da olur ama nasıl fikrim yok.BG girdim 5dakika dolmadan ally kazandı -.- adamlar tek ata ata geçti hiç acımadı bizimkilere. BG sıkıntı gibi, bilmiyorum ya bi yol gösterin

• Pvp gear için cap tamamlaman lazım. Öncelikle Bg veya Ashrana girerek honor farmlayıp mavi itemlerden edinmen gerekiyor. Belli bir item seviyesine ulaştıktan sonra Arena veya RBG girip mor itemleri tamamlayabilirsin.. Eskisi gibi zor değil honor toplamak. Zaten Ashran raidlerinde q yu tamamlayınca mor item, bglerdende mavi itemler atıyor...
  • Ashran giriyorum istatistiklerden görüyorum kim kazanıyo vs, kaybediyoruz bide beni 20dk queue bekletiyor, sıradan çıksam 10dk ceza dalan çok saçma bi sistemi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor gearı için en kolay yöntem ashran. Allysan leader ol hordesan bi raid de 8 tane leaderlık yapan çıkıyor zaten. Zaten tüm gearını honorlı yapınca bi kaç parça mor conquest gearın oluyor ilvl 702-3 falan oluyor. Bundan sonra kendine bi arkadaş bulup cap için arena girmek bence en hızlısı. 710 İlvla kadar rbglerde genelde tokatlıyorlar oraya kadar arenada caplemeye çalış, adam bulamadığın zamanlar bglerle ashranla capi doldurabilirsin. Bence en hızlı böyle gearlanırsın. Ben bikaç hafta önce açtığım feralimde nerdeyse conquest gearını bitirdim, kutular saolsun gear atıyolar resmen üstüme.

Biraz yetenek refleks falan olsa elite gearı alacam da çıkamıyorum 2.2k ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Mrb

Şimdi bi rogue'um ile pvp yapmak istiyorum, tamamen 0 ım. Nerde gearlanmaya başlayabilirim, son seçenek boost olsun mümkünse. Amacım en kötü bg seviyesinde en iyi arena seviyesinde gearlanıp full BG yapmak, world pvp, BG achievleri toplamak vs. Zamanım var acelem yok, yavaş yavaş gearlansam da olur ama nasıl fikrim yok.BG girdim 5dakika dolmadan ally kazandı -.- adamlar tek ata ata geçti hiç acımadı bizimkilere. BG sıkıntı gibi, bilmiyorum ya bi yol gösterin

Şu an girme (Benim düşüncem)

Haftalık honor eventi takip et. (% 200 veriyor)

Ben bir günde gearları tamamlamıştım.(honor)

Conquest itemler içinde iyi bir hazırlık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 2 Ocak 2016; 13:18:53 >

• Skirmish eventi olucak önümüzdeki hafta, pve cilerde valor oraya girdiğinden hızlıca kasabilirsin.

Skirmish eventi oldugu hafta feralimi 18 saat oyun süresinde full honor kastım.2 güne denk geliyor.(bide feral olunca üstüne boost bile attım yeni başlayan kekolara )

• Kaç tane Ashran girdim hepsi çöp, ally de girince Horde kazanıyo, Horde girince ally kazanıyo saçmalık yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pk Nasıl Geçecek!!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hordela pvp gear kasmak sabır istiyor. Oyundaki butun beceriksizler hordea toplanmış. Alterac valley ve isle of conquestte allynin %100 win oranı var. O yuzden onları çıkar bg aramasından. Sonra yapacağın şu, ashrana gireceksin bakacaksın kim onde. Karşı taraf eziyosa hemen çıkıp, bg gireceksin. Bir parçalık honor birikene kadar 3 ,4 parça dusuyor zaten kutudan. Sonra tekrar ashran dene. Ashranı bulana kadar dene. Çunku iyi bir grup bulursan 2,3 saatte fullersin uzerini. Zaten sonra bu işkencelere katlanmak zorunda değilsin bir daha, arena yapacağın için. Gerçi planın bg yapmakmış, ama hordesan boyle bir şey yapmaman gerektiğini anlarsın zaten. Rated yapacaksan o ayrı tabi.
    Bu vesileyle horde a olan nefetimi de kusmama vesile olduğun için teşekkurler. Allah belalarını versin omrumden 5 yılı eksilttiler. Horde seçtiğim gune lanet ediyorum her gun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 2 Ocak 2016; 15:32:49 >
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Horde un bg de kötü oldugunu biliyorum ama ally oynarken ısınamıyorum malesef :|

• quote:

Horde un bg de kötü oldugunu biliyorum ama ally oynarken ısınamıyorum malesef :|

O zaman dediim gibi yap. Ben 2 gunde full dizdim seti. Biraz şanslıysan 1 gunde dizebilirsin. Pvp gearı dizmek çok kolay. Gerçi ben bg eventı sırasında kasmıştım. Ama sorun değil. Oynama surmene bağlı olarak, 2 gunde dizersin. Anahtar, ashranı yakalayabilmek. Ama horde ile bg yaptığın surece sadece sinir katsayın artar bunuda belirteyim.

• Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Anladım, öyle yapcam artık sürekli Ashran deniyorum hep çöp. Zaten amacım bg de kazanmak diyil Rogue um yani. Hani kenarda köşede birilerini bulup indirmek eğlenmek falan kaybetmek cok umrumda olmaz gearlandıktan sonra zaten :P

• Realidimizde bizi baya baya seven bir arkadaşımıza (Sizi sevmesi çok önemli) "Kanka gel şunu bi gearlayak senin 2v2 rating düşükse" yazıyoruz. Eğer 2v2 ratingini önemsemiyorsa mmrı 1000 lere kadar düşürüyoruz. Orada zevk için pvp yapan pvecileri farmlayarak 5 saat içinde full gear oluyoruz

• Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Öyle bi dünya yok bende herkes pve ci, blue olalım arena spamlayalım cap için diyen var sadece, blue olması sıkıntı bugün tüm ashranlarda ezildik, napcam bilmiyom

• quote:

Kaç tane Ashran girdim hepsi çöp, ally de girince Horde kazanıyo, Horde girince ally kazanıyo saçmalık yav

ahahahahaha :D hep başıma geliyor anlamadım :S horde la ashran giriyorum ally eziyor, ally la giriyorum horde eziyor. Bg de aynı. Sende benim gibi gittiğin yeri kurutup kuraklık getiriyon anlaşılan.
  • LemonEnergy L kullanıcısına yanıt
    Limondan kaynaklanıyor herhal

• Asharanda sabirli olun arkadaslar.2 3 Saat icinde Elbet iyi raid yakalaniyor.

• Hocam yazdıklarınızı okudum fakat tam olarak anlamadım ya. Oyun tecrübem cidden yok gear sıkıntısı var benimde bulamıyorum random battlegrounds rbg sanırım .. Ordan golden kutudan 700 lük mage botum var başka gearım yok adam akıllı cidden yardım lazım boş boş bakınıyorum sağ sola :D
  • PvP gear için;
    random battleground (yani rastgele savaş haritası) oynayınız.
    Honor ve maç sonundaki kutudan item biriktireceksiniz.
    ayrıca haftalık Conquest puanı da doldurabilirseniz süper olur.
    Arena ile doluyor.

Battleground = Honor
    Arena = Conquest puani verir

honor ile mavi item
    conquest ile mor itemlerinizi alabilirsiniz..

not: umarım bu durum değişmemiştir. çünkü oyuna ara vermiştim de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 25 Ocak 2016; 14:38:09 >
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Keşke konuyu okuma zahmetinde bulunaydın

• okudum ne var la değişik? adam gibi cvp yazdık ukalalık yapma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.