Şimdi Ara

pve serverlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar benim karazhan serverinda 65 level paladinim vardi tam bir pvp hastasiydim ama baktimki guild bakımından cok kotu pvp serverlar yani hicbir ciddiyet yok yada ben gormedim neyse en sonunda bir pve serverinda kasmaya karar verdim serverin adi bronze dragonflight pve serveri 20 bin kisi var simdi bisi sorucam en iyi pve healer i asagidakilerden hangisidir

a-)Priest b-)Resto Druid c-)Holy paladin d-)Resto Shaman e-)Hepsi f-)Warlock :p

paladinin en iyi pvp healeri oldugunu biliorum ama pve yi soruyorum lutfen ciddi cvplar pls cok onemli benim icin

• Paladin düşük manayla en iyi spam healer, Druid en iyi süreye dayalı healer, Shaman en iyi aoe healer

Ama Priest en iyi healer, Paladin gibi düşük manayla healleyebilir, hot atabilir, instant healleyebilir, aoe healleyebilir, belki bu saydıklarımda yukarıdaki 3 class gibi uzmanlaşamaz, ama duruma en iyi ayak uyduran healer priesttir.
  • Bencede priest.
  • bence shaman
  • Priest...doğasında heal var adamın. Buff bakımından da düşünmek lazım bu arada.
  • resto shaman chain heal ftw!!
  • alt charım paladin 50 resilence 10K armor ile rogue üstümdeyken bir dünya elalemi healleyip bir taraftanda kendimi öldürtmemeyi başarabiliyorum. 300+ress 15K armor falan olduğunda herhalde dalga geçecem elalemle yani tavsiye ederim. kötü yanı kaçamıyorsun hem heal atıcam hem kaçıcam milleti etkisiz hale getiricem oyunu değiştiricem dersende druid mükemmel.

olaya PVE olarak bakarsak bence paladin aurası dayanıklılığı bitmek bilmeyen manasıyla bence bir numara. Zaten priestleri artık healer olarak raide alan guild sayısıda çok az priestlere shadow modda dps yaptırıyorlar sebebide buff atsın yoksa onun yerinede mage ve lock alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 28 Mart 2008; 1:43:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    10 ay önce açıldı
    Metin2 PVP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bi tane resto shamanim var ve oldukca memnunum :D tavsiye ederim pvp'de biraz kotu durumu ama pve icin en imba healer derim :) Bu arada bu da armory linkihttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Jaedenar&n=Amedes
  • Bence druid kas, oldukça zevkli.
  • bencede druid resto tam bir kabus hemm raidlerde iş görürsün hemde arenalarda kesinlikle tercih edilirsin
  • shaman en çok aranan healer
  • Bence paladin... Ama Dreanei Paladin... Naaru = cd'li renew :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.