Şimdi Ara

Pve , Pvp server farkı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna girdim pve ve pvp serverler var farkı nedir ?

yani pvp servere girsem orada sadece vs atmak içinmi, pve yokmu ?

veya pve ye girsem oradada, vs atmak yokmu?

birde oyundaki classların türkçe açıklamasını yazabilirmisiniz?

Genelde uzaktan savaşmayı,rakipten kaçmayı severim.Bunun için en uygun class nedir ve o classın avantaj,dezavantajları nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizz -- 18 Temmuz 2013; 13:40:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

oyuna girdim pve ve pvp serverler var farkı nedir ?

Genelde uzaktan savaşmayı,rakipten kaçmayı severim.Bunun için en uygun class nedir ve o classın avantaj,dezavantajları nedir ?

Pvp & PvE Server Arasındakı Farkı Bende Çözemedm Ama "Genelde uzaktan savaşmayı,rakipten kaçmayı severim.Bunun için en uygun class nedir ve o classın avantaj,dezavantajları nedir ? " Kısmına Gelince Archer ( Okcu ) & Sorcer ( Buyucu ) İstedini Tatmın Edebılır Rakipten Kaça Bılırsın Class Avantajı Uzaknda vurabılmen Kaçma şansın yuksek olması & Fll DPS chardır Dezavantajı Sölenenlere Göre Defansı Duşukmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagendery -- 18 Temmuz 2013; 16:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagendery

quote:

oyuna girdim pve ve pvp serverler var farkı nedir ?

Pvp & PvE Server Arasındakı Farkı Bende Çözemedm Ama "Genelde uzaktan savaşmayı,rakipten kaçmayı severim.Bunun için en uygun class nedir ve o classın avantaj,dezavantajları nedir ? " Kısmına Gelince Archer ( Okcu ) & Sorcer ( Buyucu ) İstedini Tatmın Edebılır Rakipten Kaça Bılırsın Class Avantajı Uzaknda vurabılmen Kaçma şansın yuksek olması & Fll DPS chardır Dezavantajı Sölenenlere Göre Defansı Duşukmuş

sorcerer açtım bende.yanlız oyunda görev yerlerine wasd ile gidip gelmek sıkıyor biraz...oyunda binek ve pet varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizz -- 18 Temmuz 2013; 16:57:39 >

• güncel
  • güncel beyler bi el atın oyuna bi hevesle başladım 20 saat falan yüklenmesini bekledim boşa çıkmasın :D
  • quote:

güncel beyler bi el atın oyuna bi hevesle başladım 20 saat falan yüklenmesini bekledim boşa çıkmasın :D

Binek Muhabbeti var 11 Lwl dan Sonra Kırmızı Görev Verıyor Anladm Bende Yenı Başladm Oyuna Gördum Anladm Kadarıyla 11 Lwl dan sonra başlıyo gıbı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagendery

quote:

güncel beyler bi el atın oyuna bi hevesle başladım 20 saat falan yüklenmesini bekledim boşa çıkmasın :D

Binek Muhabbeti var 11 Lwl dan Sonra Kırmızı Görev Verıyor Anladm Bende Yenı Başladm Oyuna Gördum Anladm Kadarıyla 11 Lwl dan sonra başlıyo gıbı oyun

Ben aldım bile..biraz oynadım sorcerer ile oyun gerçekten zevkli..16 level oldum yarın 25 e yakın bişey yaparım..Yanlız çok fazla skill var ve benim gözümde hepsi yararlı :D Biraz sinir bozucu olan ise skilleri 6-7-8 e koyunca parmaklarım uzansa bile pek rahat edemiyorum f1-f2-f3 e koyuncada unutuyorum genelde..Mouse ile tıklayamıyorum skilede illa klavye.Ama oyun güzel tam reflex oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizz -- 19 Temmuz 2013; 1:25:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usko açıkken pvp oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.