Şimdi Ara

PVE için karakter tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben oyunu bi süredir oynuyorum ama yeni başlamış sayılırım çoğu şeyi yeni yeni öğreniyorum. 99 level bi DK'm ve 85 levelda 4 tane karakterim var. Pvp yapmayı sevmiyorum ve pve için hangisi daha güzel olur bilmiyorum. Daha DK'yı 100 yapamadım çünkü bilgisayarım bozuk. Ama devam ettiğimde kendime bi tane main karakter yapıp onunla devam etmek istiyorum çünkü birden çok karakter kasmak hem pahalı hemde zahmetli onun yerine main bi karakter bulup onu adam akıllı kasmayı tercih ediyorum. O yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten pve de gearlanmak uzun iş, 11 tane 100 var bunların sadece 2 tanesi gearlı, 3. sü az gearlı diğerleri 0. Çok aşırı zor ya adam gibi pug kurcan da reserve edicem de vs.

Özellikle yeni oyuncu için full zor bu yüzden tek karakterde odaklanman guzel seçim bence ne olursa olsun değiştirme.

Raid için önerim, Mage,Hunter(çok var hunter yine de sen bilirsin), (Rogue,DK,Monk(bu 3 ü baya aranan classlar arasında şuan da)

Aana tavsiyem ama bence range istiyorsan mage, melee istiyorsan rogue yada dk. Monk biraz tecrübe ister sonra bulaşırsın. Rogue en kolayı assas takılırsın sub zor gelirse, aslında zor değil denedim abartılacak bir zorluğu yok. Ama sen alanlı yerlerde combat, single yerlerde asas oynarsın öğrendikten sonra sub çevirirsin asası.

Farkettiysen o kadar class söyledim ama Rogue dan bahesiyorum hep. Oyna bence iyidir Rogue. Candır seviliyor bu aralar, çok aranıyor. Class trinket + 4 setten sonra değme sub ın keyfine hobarey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar karakterimin arasında rogue yok :/
    Aslında warrior ve dk arasında gidip geldim. Oynadığım tüm mmorpglerde warrior olarak adlandırılan classları oynadım çünkü melee damage ve heavy armor'u seviyorum. DK'dan devam edeceğim gibi gözüküyo ama beni pişman eder mi bilmiyorum.

• Öyleyse istediğini oyna kesinlikle ben bunu gearlayamam diye düşünme öyle bi kafa yok, hunter bile olsan gearlanırsın.

DK fena dps yapıyor, tabi item şart. Dual wield frost gidiyorsun hocam. 4 set + mano ve fel lord trinketlerini de giydimi çoğu classtan yüksek dps yaparsın. 1. 2. arası gider gelir

• Dostum melee ve heavy armor seviyorsan dk ya devam et bence. Rogue de oynaması biraz beceri ister düşüncesindeyim. Yanlış anlama ilk zamanlar biraz zorlanır sonra alisirsin tabi. Ama o alışma suresi yerine bildiğin birseyi kasmak daha yararlı olur.

Şahsen Monk a bir turlu isinamadim gitti zaten. Aslında her karakter iyi tabi. Oyunda tank ve healer ihtiyacı nin oldukça fazla olduğunu biliyorum.

Dungeonlari biliyorsan tank da açabilirsin. Healer olacağını pek zannetmiyorum.

• StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    Aslında priest kastım 85'e. Aslında raf kullandım ama inanılmaz keyif aldım. Genelde support karakterleri severim. Supportlamak hoşuma gidiyo
    Ama dediğim gibi yüksek damage yapmak heavy armor daha çok hoşuma giden şeyler. Zaten olurda başka karakter oynarsam warrior ve priest olur diye düşünüyorum.

• Teşekkürler bu yoldan devam edeceğim gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canım dk çekti, full baleful vardı bi tane, normal raid girdim. Sadece trinketler biri mano biride mitik DG den düşen loom trinket var, dehşet dps yapıyorum 50 sen aşşağı inmiyor. Aoe fightlarda daha dehşet baya da zevkliymiş la yardır gitsin. Mano trinketi kutudan düşmüştü şansıma

• Haahahha tamamdır teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.