Şimdi Ara

Puzzle Nasıl Muhafaza Edilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önceki doğum günümde gelen bir puzzle var o zamandan beri dolabın üstünde öylece duruyor . Ben de bir işe yarasın bari çerçeve yaptırıp asarım amacıyla yapmaya karar verdim. Fakat nerede yapabilirim ? Tek uygun yer çalışma masam var ama yarıda bırakınca ordan kaldırmam lazım sizce nasıl dağılmasını engelleyebilirim ?

1.75 QUADRIFOGLIOVERDE 235 HP

Giulietta candır , kandır .
  • Arkadaşlar lütfen bir öneri

• _____________________________
  • puzzle halıları var onlardan temin edip odanin bos bi yerine koyarsan orada yapabilirsin. başka çözüm yok sanırım
  • Streç film sar

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Streç film sar

Nasıl yani

• Puzzle halısı çok pahalı, Ben yaptığımı anlatım git kırtasiyeden puzzleın boyutuna göre genelde büyük boy mukavva al masanın üstüne koyup mukavvanın üstünde yapmaya başla masayı kullanman gerektiğinde mukavvayı komple kaldırır yere yatağın üstüne halının altına falan koyarsın. Daha sonra puzzle bitince puzzle yapıştırıcısını mukavva üstünde sürebilirsin mukavvaya yapışmıyor tabi donana kadar puzzleı mukavva üstünde haraket ettir ara ara, daha sonra da çerçeveletmeye götürecekken puzzle mukavva üzerinde iken streçle iyice gergin sar götür 10 numara oluyor:) bu arada puzzle yapmak için en büyük ip ucu parçaları önce renklerine göre ayır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fei

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Streç film sar

Nasıl yani

Puzzle Nasıl Muhafaza Edilir ?

Bildiğin bununla sarıcaksın.Sarmadan önce destek niyetine arkasına mukkava parçası koyarsan bitane beton gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

Puzzle halısı çok pahalı, Ben yaptığımı anlatım git kırtasiyeden puzzleın boyutuna göre genelde büyük boy mukavva al masanın üstüne koyup mukavvanın üstünde yapmaya başla masayı kullanman gerektiğinde mukavvayı komple kaldırır yere yatağın üstüne halının altına falan koyarsın. Daha sonra puzzle bitince puzzle yapıştırıcısını mukavva üstünde sürebilirsin mukavvaya yapışmıyor tabi donana kadar puzzleı mukavva üstünde haraket ettir ara ara, daha sonra da çerçeveletmeye götürecekken puzzle mukavva üzerinde iken streçle iyice gergin sar götür 10 numara oluyor:) bu arada puzzle yapmak için en büyük ip ucu parçaları önce renklerine göre ayır :)

Puzzle yapıştırıcısını nereden temin edebilirim ? Peligon lar işe yarar mı ?

• Mukavvanın üstünde yap, bitince de aracın varsa direk o işi yapan bir camcıya/çerçeveciye götür. En uygun yöntemi neyse ona göre yapsınlar. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Mukavvanın üstünde yap, bitince de aracın varsa direk o işi yapan bir camcıya/çerçeveciye götür. En uygun yöntemi neyse ona göre yapsınlar. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Peki bu çerçeveletme işlemi ne kadar tutar tahmini olarak 500 parçalık bir puzzle için ?

• pazıl nasıl muhafazakar olur diye okudum.

quote:

Mukavvanın üstünde yap, bitince de aracın varsa direk o işi yapan bir camcıya/çerçeveciye götür. En uygun yöntemi neyse ona göre yapsınlar. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Peki bu çerçeveletme işlemi ne kadar tutar tahmini olarak 500 parçalık bir puzzle için ?

68x48 boyutundaki 1000 parçalık yapbozu 2-3 ay önce burada 15 liraya yaptırmıştım diye hatırlıyorum.

quote:

quote:

68x48 boyutundaki 1000 parçalık yapbozu 2-3 ay önce burada 15 liraya yaptırmıştım diye hatırlıyorum.

Peki verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Yarın sıcak olmazsa kırtasiyeye gidip mukavvayi temin edeeğim . Bu arada puzzle yapıştırıcısını nasıl temin edeceğim normal yapıştırıcılar iş görmez mi ? Bir de her parçayı koyarken mi yapıştırıcı süreceğim ? Kusura bakmayın yeni başlayacağım da ...

• 20tlye puzzle halıı al en iyisi 5tane puzzleı üst üste koydum duruyor sadece biraz dğıtıyor

2 yıl önceki doğum günümde gelen bir puzzle var o zamandan beri dolabın üstünde öylece duruyor . Ben de bir işe yarasın bari çerçeve yaptırıp asarım amacıyla yapmaya karar verdim. Fakat nerede yapabilirim ? Tek uygun yer çalışma masam var ama yarıda bırakınca ordan kaldırmam lazım sizce nasıl dağılmasını engelleyebilirim ?

Bak şimdi puzzle ı ters çevirip gazetenin üzerine yatır. Sonra beyaz tutkaldan bir bardağa biraz(işte su gibi sıvı olucak) damlat biraz da su katıp karıştır. Sonra mutfak fırçasıyla puzzleın arkasına sür su gibi bişey zaten 1 gün sonra karton gibi olur. 4-5 tane puzzle ım var hepsi duvarda asılı.

Önemli değil.

Sen bana naab biliyomusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

quote:

2 yıl önceki doğum günümde gelen bir puzzle var o zamandan beri dolabın üstünde öylece duruyor . Ben de bir işe yarasın bari çerçeve yaptırıp asarım amacıyla yapmaya karar verdim. Fakat nerede yapabilirim ? Tek uygun yer çalışma masam var ama yarıda bırakınca ordan kaldırmam lazım sizce nasıl dağılmasını engelleyebilirim ?

Bak şimdi puzzle ı ters çevirip gazetenin üzerine yatır. Sonra beyaz tutkaldan bir bardağa biraz(işte su gibi sıvı olucak) damlat biraz da su katıp karıştır. Sonra mutfak fırçasıyla puzzleın arkasına sür su gibi bişey zaten 1 gün sonra karton gibi olur. 4-5 tane puzzle ım var hepsi duvarda asılı.

Önemli değil.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

quote:

Önemli değil.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim :)

Denedikten sonra sonucu da söylersen sevinirim benimki gibi olmuş mu diye.

Sen bana naab biliyomusun?

• serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 24 Temmuz 2012; 16:17:43 >

Orijinalden alıntı: Pi22

serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Çok komikmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.