Şimdi Ara

PureVision? Air Optix Aqua?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lens kullananlara sorum olacak. Hangisini alayım? 7 numara miyop için alacağım?

• Air Optix Aqua çok kullandım memnundum
  • Adore BiTone lensler de güzel

http://www.mrlens.ch/Lenses-Solutions-Monthly-Disposable-Adore-BiTone-for-2-month-usage-?cPath=563_1

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pannekamp -- 20 Nisan 2011; 14:54:49 >
  • acuvue oasys
  • İkisini de alamıyorum çünkü benim BC 8.7. Oysa bu iki üründe 8.7 BC yok. Acuvue Advance alabiliyorum sadece. Bu nasıldır peki?
  • quote:

İkisini de alamıyorum çünkü benim BC 8.7. Oysa bu iki üründe 8.7 BC yok. Acuvue Advance alabiliyorum sadece. Bu nasıldır peki?

Benim de gözümün BC si 8.7 . Şu an için Softlens 38 kullanmaktayım fakat sl 38 günlük 9-10 saat kullanımdan sonra acayip batma yapıyor.Acuvue Advance ben de çok merak ediyorum.Kullanan biri olsa da aydınlatsa bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

İkisini de alamıyorum çünkü benim BC 8.7. Oysa bu iki üründe 8.7 BC yok. Acuvue Advance alabiliyorum sadece. Bu nasıldır peki?

Benim de gözümün BC si 8.7 . Şu an için Softlens 38 kullanmaktayım fakat sl 38 günlük 9-10 saat kullanımdan sonra acayip batma yapıyor.Acuvue Advance ben de çok merak ediyorum.Kullanan biri olsa da aydınlatsa bizi.

Sanırım onu alacağım. Biraz araştırdım. Herkes memnun. Senin kullandığın ürünü pek beğenmemişler ki sen de şikayet ettin. O nedenle şimdiden ön yargı oluştu ben de. Artık ben yazarım yorumumu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Advance alacağınıza onun bir üst modeli olan oasys'i alın daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Advance alacağınıza onun bir üst modeli olan oasys'i alın daha iyi

BC tutmuyor. 8.4 var onun. Oysa bana 8.7 lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Advance alacağınıza onun bir üst modeli olan oasys'i alın daha iyi

BC tutmuyor. 8.4 var onun. Oysa bana 8.7 lazım.

Anladım oasys çok rahat oysaki yazık olmuş

Bu arada Airoptix'i 2 ay kullandım ben şahsen hiç rahat edememiştim kalın biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

Sanırım onu alacağım. Biraz araştırdım. Herkes memnun. Senin kullandığın ürünü pek beğenmemişler ki sen de şikayet ettin. O nedenle şimdiden ön yargı oluştu ben de. Artık ben yazarım yorumumu.

advance var bende ve memnunum genel olarak. 8-10 saatlik wow maratonu yaptım onda bile batmadı. İyidir advance iyidir...

• Acuvue Oasys almalısın bence. Bana uygun olan da 8.7 ama Acuvue Oasys aldım 8.6 değeri olağan üstü bir lens.

Gözünde yabancı bir cisim bildiğin yok gibi yani acaba düştü mü diye içime kurt düşüyor bazen tek derdi inan ki bu İnanılmaz rahat ve ferah. Kesinlikle bundan almalısın. Purevision falan ise sakın alma bundan önce onu kullanıyordum yani Acuvue Oasys lens ile Purevision falan ne inan tanımını yapamıyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

Acuvue Oasys almalısın bence. Bana uygun olan da 8.7 ama Acuvue Oasys aldım 8.6 değeri olağan üstü bir lens.

Gözünde yabancı bir cisim bildiğin yok gibi yani acaba düştü mü diye içime kurt düşüyor bazen tek derdi inan ki bu İnanılmaz rahat ve ferah. Kesinlikle bundan almalısın. Purevision falan ise sakın alma bundan önce onu kullanıyordum yani Acuvue Oasys lens ile Purevision falan ne inan tanımını yapamıyorum dostum

Nereden aldın acaba? 8.6 dahi yok. 8.4 var sitelerde.

• oasys in % 100 müşteri memnuniyeti var eğer memnun kalmazsan değiştiriyorlar..bence en iyisi diyebilirimm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

Acuvue Oasys almalısın bence. Bana uygun olan da 8.7 ama Acuvue Oasys aldım 8.6 değeri olağan üstü bir lens.

Nereden aldın acaba? 8.6 dahi yok. 8.4 var sitelerde.

http://www.lensmarket.com/johnson/oasys-toric

Şimdi baktım da Oasys ve Oasys Toric ayrıymış. Ben torik kullanıyorum normali değil yanlış olmasın

Ama sen Purevision'dan falan bahsettin o sadece torik lens değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 20 Nisan 2011; 17:35:05 >

• Hadi bana hayırlı olsun. 8.7 BC sadece Acuvue Advance'de olduğu için, onu satın aldım. 110 liram gitti. Umarım memnun kalırım.
  • quote:

Hadi bana hayırlı olsun. 8.7 BC sadece Acuvue Advance'de olduğu için, onu satın aldım. 110 liram gitti. Umarım memnun kalırım.

Son durum nedir dostum ?
  • Şu an takılı. 3 günde zor taktım valla. Bir an geri iade etmeyi düşündüm ama parama acıdım. Deneye deneye soktum en sonunda. Hiç bir yabancılık hissetmiyor gözlerim. Cidden lüks bir şeymiş. Kızarıklık falan da yok. Şu an oldukça memnunum. Tek şikayetim tipim acayip değişti. Onunla barışmaya çalışıyorum.
  • quote:

Şu an takılı. 3 günde zor taktım valla. Bir an geri iade etmeyi düşündüm ama parama acıdım. Deneye deneye soktum en sonunda. Hiç bir yabancılık hissetmiyor gözlerim. Cidden lüks bir şeymiş. Kızarıklık falan da yok. Şu an oldukça memnunum. Tek şikayetim tipim acayip değişti. Onunla barışmaya çalışıyorum.

Yaklaşık bir ay sonra tekrar sorarım artık.Softlens 38 'in son çifti o zaman bitecek.Bir ay sonra daha iyi fikir verebilirsiniz.BC 8.7 olunca en iyi lens acuvue advance galiba.

• Nasıl dostum durumlar ? Memnun musun lensten ?

Günlük ne kadar kullanıyorsun ? Kaç saatlik kullanımdan sonra rahatsız etmeye başlıyor ? Solüsyon olarak hangisini tercih ettin ?

Teşekkür ettim şimdiden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.