Şimdi Ara

puppy linux kernel panic acillll yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw az önce başlıktaki işletim sistemini cd den çalıştırdım ekran ayarını sordu yanlış çözünürlüğe ayarladım sistem açıldı çözünürlüğü düzeltmek için reset attım ama bu sefer açamıyorum sistemi.
    " kernel panic-not syncing:fatal exeption in interrupt " şeklinde yazı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lose_your_self -- 6 Mayıs 2010; 9:50:02 >

• Herhangi bir kayıt dosyası oluşturdun mu? Eğer oluşturduysan onu mutlaka silmen gerekiyor. (Sabit diske göndermiş olabilirsin).

Eğer oluşturmadığın halde böyle ise ve normal CD'den kullanıyorsan, disk ka)lıbını yeni bir boş CD'ye yazdır. (Kalıp yazdırma şeklinde) Veya varsa bi USB belleğine açtır kalıbı, daha rahat kullanırsın.

Bir de sana tavsiyem Puppy Linux'u kullanmak için ekran sürücüsü olarak VESA'yı kullanman olacaktır.
  • başka boş cd ye de yazdırdım ondada aynı sorun çıktı pc yi resetlerken bana kayıt edilsinmi diye sordu edilsin dedim ondan sonra oldu bu olay
  • Ha işte, o dosyayı nereye kaydettiysen (büyük ihtimalle sabit diske) silmen gerekiyor onu.
  • evet arkadaşlar sorunu hallettim c : nin içine kaydetmiş silince düzeldi teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Color OS Rom Acil Yardım !!
    10 yıl önce açıldı
    Kernel Panic Upload Mode hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.