arkadaşlar ben Joint Operations Typhoon Rising adlı oyunu yükledim online oynuorum...
Fakat bazı serverlerde punkbuster adlı hile önleme programını istiyor sxe gibi bişey... ben bunu yükledim fakat içerisinde benim istediğim oyun yok internetten de araştırdım bazı oyunlar için yeni updateler fealn verilmiş ama hiçbirisi benimki ile uyuşmuor ama serverlerde bu programı istiyor ne yapmam lasım?
Nasıl Kurulur? 1- Pbsetup dosyasını bir klasöre kopyalayıp çalıştırın. 2- Uyarı ekranında I Agree butonuna basıp işlemi onaylayın. 3- Programın önce kendini güncellemesi gerekir bunu bekleyin. 4- Sonra siz oyunun kendi PB yani PunkBuster'ini kuracaksınız. 5- İlk olarak "Add a Game" tuşuna basıp listeden oyunu ekleyin. 6- Sonra "Check for Updates" tuşuna basıp güncellemeyi başlatın. 7- Size yine bir bilgi ekranı gelirse yine "I Agree" 'ye basın. 8- Şimdi program listeye eklediğiniz oyunun PB'sini günceller. 9- En son "All available updates have been applied" meajı gelir.
Nasıl Etkinleşir? 1- Oyunun içerisinde "PB" - "Punkbuster" ibaresi olan ekrana gelin. 2- "Enable" - "Active" ve benzeri "Evet" anlamlı tuş seçimini yapın.
ya sorun da o o listede benim oyunum yok fakat oyunda bütün kullanıcılar punkbustere sahip