Şimdi Ara

PUGNA yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler yaklaşık 1 aydır dota 2 oynuyorum pugna en sevdiğim herolar arasında ancak stratejik taktikleri vs. daha fazla öğrenmek istiyorum o yüzden bilen arkadaşları duyurayım
    (sıfırdan mobaya başlamadım 1 yıllık LOL geçmişim ve yaklaşık 6 aydır oynadığım HoN VE SMİTE hesabım var )

• Nether Ward ı farkedilmeyecek bir yere koyarsan daha uzun ömürlü olur .böylelikle oyalayabilirsin düşmanları
  • Hocam dota da, şu hero çok güzel, her oyun şunu yaparsan hep şu kadar etkili olur diye birşey yok. Pugna güzel bir hero ancak, mesela karşıda OD, Skywrath mage gibi hero lar varsa coşar. Yada yanında OD varsa, bir de aghanim çıkarsan, mana yenilenmesi ve ulti nin cooldown ının sıfıra inmesinden dolayı coşar. Ama karşıda çok mana harcamayan hero lar varsa pugnaya yazık olur, işe yaramaz hale gelir.
  • pugnayı özellikle int heroların antisi gibi düşünebilirsin nether ward sayesinde düşman mana harcadığı kadar damage yiyor.2. skilini Q skili ve ultiyle kombo halinde kullanabilirsin işini kolaylaştırır
  • http://dota2.gamepedia.com/Pugna

ingilizcen varsa tips kısmını ve notes kısımlarını falan oku.
  • aghanim + refresh <3

• Lina eriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 22 Eylül 2013; 12:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

aghanim + refresh <3
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Pr¬àwler

aghanim + refresh <3

Aghanimle ulti cooldown sifirlanirken ve skillerinin cooldowni¥ 10 saniyeyi geçmezken refresher ne kadar saçma bir itemdir pugnaya :SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hp0 -- 23 Eylül 2013; 10:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen00

evet beyler yaklaşık 1 aydır dota 2 oynuyorum pugna en sevdiğim herolar arasında ancak stratejik taktikleri vs. daha fazla öğrenmek istiyorum o yüzden bilen arkadaşları duyurayım
    (sıfırdan mobaya başlamadım 1 yıllık LOL geçmişim ve yaklaşık 6 aydır oynadığım HoN VE SMİTE hesabım var )

Dostum pugna usta ellerde her sınıfın belası olabilen bir herodur,sevmenin dışında hakkınıda vermelisin

Hiç huyum değildir şu itemi kas bu itemi kas diye oyunu bir kalıba sokmak,oyunun gerekliliğine ve üstlendiğin role göre item kasmalısın,
    Sadece rehber olarak söylüyorum bunları alternatifleri üretilebilir;

----Nuker olarak kullanacağın pugna skill buildini blast-dec-blast-ward-blast-life drain-blast-dec-..... şeklinde sıralayabilirsin
    item olarak, Dagon-Aghanim idealdir

----Support olarak kullanacağın pugna skill buildini yanındaki heroların sınıfına ve skillerine göre ward ve dec ağırlıklı verebilirsin
    item olarak Meka üstüne karşı tarafı disable edebileceğin itemler kasmalısın force-eul-hex...gibi

---Pusher olarak skill build blast-ward-blast-ward-blast-life drain-blast-ward-ward-.....
    item olarak Necronomicon-Shiva-Hex ve/veya Aghanim kasabilirsin

Gelelim puf noktalarına
    --Yüksek başlangıç damage i ile larşındakini harasslamaktan korkma,bide hızlı phase bot atabilirsen damage manyağı olursun.
    --Blast skillinin binalarada etki etmesi cooldowninin dusuk olması sayesinde çok seri farm alabilirsin
    --Decrepify tüm fiziksel hasarları kestigi icin fokus altındaki bir takım arkadasını kurtarmak ıcınde kullanabılırsın
    --Wardın menzili cok genıstır asla kombatın orta yerıne atma
    --Kombatta karsı taraf wardını fokuslar ve kırmaya calısırsa,wardınada Decrepify atabilir ve erken kırılmasını engelleyebilirsin
    --Decrepify skilli %40 fazladan büyü hasarı demekse aynı zamanda %40 fazladan iyileştirme gücüde olabilir Decrepify attığın bir dost birime omni heal bastığında %40 fazladan heal alacaktır,aynı şekilde necro,dazzle gibi herolar ilede aynı sonucu alabilirsin.
    --Eğer takımında lina-lion gibi nukerlarda varsa dec+ulti kombatı ile çoğu heroya tek atabilirsiniz

Son olarak Decrepify i iyi kullanman gerekiyor,bruza bkb atmış bir svenin önünden fokus altındaki takım arkadaşının kurtulması sana bağlı olabilir

Not:Vaktim vardı bazı önerilerde bulundum,kesinlikle bir rehber değil,tavsiyedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hp0

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Pr¬àwler

aghanim + refresh <3

Aghanimle ulti cooldown sifirlanirken ve skillerinin cooldowni¥ 10 saniyeyi geçmezken refresher ne kadar saçma bir itemdir pugnaya :SS

Sırf nether ward için bile kasılır yanlış hatırlamıyorsam 40 saniye cdsi vardı. yukarda attığım videoya bakarsan görürsün
  • @Hp0 aynen hocam benim attığım mesajda da bu şekildeydi açıklamışsınız güzel olmuş elinize sağlık.

ayrıca şu refresher işi çok lükstür yani oyun artık cepteyken kasılan rapier gibi düşünmek lazım,ki zaten turnuvalarda oynamıyoruz sonuçta eğlenmek için oynuyoruz oyunu niye olmasın.
  • Teşekkür ederim,

**35 sn ward cooldownı var ve ward 20 yada 25 sanıye suruyor diye hatırlıyorum
    yani arada 10 saniye gibi bir süre var
    dediğim gibi hiç bir skillinin cooldownı 10 saniyeden fazla değildir bu yüzden refresher çok çok lüks bir item pugnaya

Videoyu izleyemiyorum şuanda onun için yorum yapamicam ama ancak dediğiniz gibi eğlenmek gülmek için atılabilir

zaten bir slot botunuza ayıracaksınız
    kalan 5 slot için

aghanim-dagon-hex-bkb-... olarak kastığınız bir build te bile refresher yerine etheral atmak daha mantıklıdır hem takımınız,hem karşı takım için

• Hp0 H kullanıcısına yanıt
    dediğin mantıksız bahsettiğim şeyi dene ben denedim. ward 10 sn cd olarak hesaplayamazsın bir tf 35 saniye falan sürmüyor sonuçta 2 tane wardı aynı anda dikmek çok farklı
    ayrıca ethereal çok çok saçma pugna için. zaten w un var. ethereal a 4900 vereceğine dagonunu bitir bir de veil çık.
    aghanim-refresher-hex-bkb-veil-bot
  • quote:

dediğin mantıksız bahsettiğim şeyi dene ben denedim. ward 10 sn cd olarak hesaplayamazsın bir tf 35 saniye falan sürmüyor sonuçta 2 tane wardı aynı anda dikmek çok farklı
    ayrıca ethereal çok çok saçma pugna için. zaten w un var. ethereal a 4900 vereceğine dagonunu bitir bir de veil çık.
    aghanim-refresher-hex-bkb-veil-bot

Dostum ben 2006 yılından beri dota oynarım bir oyunda pugnaya açıkçası senin saydığın itemleri ne kasabildim ne de kasabilen gördüm
    Zaten kasabiliyorsan oyunun yetenek seviyesinde bir sıkıntı vardır

wtf moddan bahsediyosun sanırım sen

"w un" dedidiğin şey "decrepify" sanırım

ayrıca ben zaten heroyu hangi şekilde kullanabileceğini açıkladım arkadaşa,dagon 5 dahil herşeyi kastın bitti hala item kasıcam diyosan refresher atacağına etheral at daha iyi dedim

etheral kas demişim gibi anlaşılmasın

• Hp0 H kullanıcısına yanıt
    maç uzarsa supportlar bile full build dizer. son pugna oynayışımda 436 gpm yapmıştım çok fazla olmadığı halde oyun 1 saati geçmişti oyunu trollemesem saydığım itemleri çok rahat bitirirdim. ayrıca oraya kendime göre full buildi yazdım senin yazdığın gibi.
    2006 dan beri oynuyorsun ama galiba hiç 6 slotu da bitiremedin :=(
    ister w de ister c de ister 2. skill farketmiyor benim için
    ethereal ile refresher ı kıyaslayabileceğini düşünemedim :( onun adı etheral değil ayrıca. her neyse karşı carrye w atmak hiç de mantıklı bir davranış değil senin seviyende güzel oluyorsa bilemem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prоwler -- 23 Eylül 2013; 18:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hp0

quote:

Orijinalden alıntı: alperen00

evet beyler yaklaşık 1 aydır dota 2 oynuyorum pugna en sevdiğim herolar arasında ancak stratejik taktikleri vs. daha fazla öğrenmek istiyorum o yüzden bilen arkadaşları duyurayım

Dostum pugna usta ellerde her sınıfın belası olabilen bir herodur,sevmenin dışında hakkınıda vermelisin

Hiç huyum değildir şu itemi kas bu itemi kas diye oyunu bir kalıba sokmak,oyunun gerekliliğine ve üstlendiğin role göre item kasmalısın,
    Sadece rehber olarak söylüyorum bunları alternatifleri üretilebilir;

----Nuker olarak kullanacağın pugna skill buildini blast-dec-blast-ward-blast-life drain-blast-dec-..... şeklinde sıralayabilirsin
    item olarak, Dagon-Aghanim idealdir

----Support olarak kullanacağın pugna skill buildini yanındaki heroların sınıfına ve skillerine göre ward ve dec ağırlıklı verebilirsin
    item olarak Meka üstüne karşı tarafı disable edebileceğin itemler kasmalısın force-eul-hex...gibi

---Pusher olarak skill build blast-ward-blast-ward-blast-life drain-blast-ward-ward-.....
    item olarak Necronomicon-Shiva-Hex ve/veya Aghanim kasabilirsin

Gelelim puf noktalarına
    --Yüksek başlangıç damage i ile larşındakini harasslamaktan korkma,bide hızlı phase bot atabilirsen damage manyağı olursun.
    --Blast skillinin binalarada etki etmesi cooldowninin dusuk olması sayesinde çok seri farm alabilirsin
    --Decrepify tüm fiziksel hasarları kestigi icin fokus altındaki bir takım arkadasını kurtarmak ıcınde kullanabılırsın
    --Wardın menzili cok genıstır asla kombatın orta yerıne atma
    --Kombatta karsı taraf wardını fokuslar ve kırmaya calısırsa,wardınada Decrepify atabilir ve erken kırılmasını engelleyebilirsin
    --Decrepify skilli %40 fazladan büyü hasarı demekse aynı zamanda %40 fazladan iyileştirme gücüde olabilir Decrepify attığın bir dost birime omni heal bastığında %40 fazladan heal alacaktır,aynı şekilde necro,dazzle gibi herolar ilede aynı sonucu alabilirsin.
    --Eğer takımında lina-lion gibi nukerlarda varsa dec+ulti kombatı ile çoğu heroya tek atabilirsiniz

Son olarak Decrepify i iyi kullanman gerekiyor,bruza bkb atmış bir svenin önünden fokus altındaki takım arkadaşının kurtulması sana bağlı olabilir

Not:Vaktim vardı bazı önerilerde bulundum,kesinlikle bir rehber değil,tavsiyedir.

teşekkürler gerçekten önemli bilgiler vermişsin

• quote:

maç uzarsa supportlar bile full build dizer. son pugna oynayışımda 436 gpm yapmıştım çok fazla olmadığı halde oyun 1 saati geçmişti oyunu trollemesem saydığım itemleri çok rahat bitirirdim. ayrıca oraya kendime göre full buildi yazdım senin yazdığın gibi.
    2006 dan beri oynuyorsun ama galiba hiç 6 slotu da bitiremedin :=(
    ister w de ister c de ister 2. skill farketmiyor benim için
    ethereal ile refresher ı kıyaslayabileceğini düşünemedim :( onun adı etheral değil ayrıca. her neyse karşı carrye w atmak hiç de mantıklı bir davranış değil senin seviyende güzel oluyorsa bilemem tabi.

Ben arkadaşa yardımcı olmak adına bazı tavsiyelerde bulundum,

sen şahsi saldırıyosun ben yinede cevap vermiyorum kardeşim,kiminle konuştuğunu bilmeden uzatma,kırmayalım birbirimizi.

• alperen00 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim umarım işine yarar kardeşim
  • Karşıda bash vurabilen bir carry yoksa ve karşı takımda yüksek mana isteyen skillere sahip herolar varsa tam pugnalık oyun. Aghanim çıktıktan sonra bloodstone ile mp sorununuda halledersen tek başına karşı takımı ezip geçiyor. Hele od gibi 100 mp isteyen ve sürekli o skilli kullanmak zorunda kalan bir hero varsa çek pugnayı, fulle wardı, od harakiri çeksin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.