Şimdi Ara

PUGB İÇİN BİLGİSAYARIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ddr5 kingston 8gb ram

2.5 gb hd amd 6850

arkadaşlar sorunsuz akıcı şekilde oynar mıyım ona göre alıcam ?

• i7 kaçıncı nesil? işelmci yeter gibi. 8 gb ram de yeter diye düşünüyorum. Ekran kartından emin değilim hd 6850 iyi bir kart ama pubg nin sistem gereksinimleri çok yüksek. Eğer parçaları almadıysan gtx 960 veya üzeri bir ekran kartı tavsiye ederim. İkinci elde uyguna bulabilirsin belki.
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    hocam 3 yil önce topladım kasamı topladigimda i7 1 haftalikti o zamandan beri kullaniyorum şuanda herhangi bir oyunda herhangi problem yaşamadim ancak millet baktim pugb de şöyle böyle yazmiş ne ekran kartlı almamı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bzy_

hocam 3 yil önce topladım kasamı topladigimda i7 1 haftalikti o zamandan beri kullaniyorum şuanda herhangi bir oyunda herhangi problem yaşamadim ancak millet baktim pugb de şöyle böyle yazmiş ne ekran kartlı almamı önerirsiniz

Butceniz varsa gtx 1050 ti is gorur sanirim. Evdeki bilgisayarda gtx 1050 ti var anca kaldiriyor. Oyun baya optimize ozurlu gtx 1050 ti bf1 i ultrada oynatacak bir kart ama pubg yi medium-high da anca oynatiyor maalesef. Youtube dan hangi ekran karti ne kadar performans veriyor diye bakabilirsiniz. Bence sirf pubg icin 1070 falan almak mantikli degil sonucta bu oyunun optimizesi ciddi anlamda sorunlu ve isterse elde 1080 ti olsun yinede sorun cikarticak. Textyre yuklenmeme, lagli serverlar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    hocam kaça patlar gtx 1050 ?
  • quote:

akıcı şekilde oyanayamazsınız. ekran kartınız iyi değil. very low ayarlarda 45 fps civarı alırsınız. Ayrıca arkadaş Tİ dedi. gtx 1050 ile gtx 1050 ti arasında çok fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 18 Haziran 2017; 6:31:32 >
  • teşekkür ederim sağolun oyundan önce bi ekran kartı şart oldu o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ
    7 yıl önce açıldı
    ETS2 için masaüstü PC
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gtx 1050 ti 600-800 arasında genelde. Biz 650 liraya minik tek fanlı modelini aldık. Büyük 2 fanlı modeller ile arasında ne kadar fark vardır bilmiyorum.
  • Oyuna gelecek arkadaşlar için DC adresimizi vereyim. beraber oynamak isteyenler için buyurun :https://discord.gg/PDxXVyU
  • ddr5 ram hmm ne zaman çıktı bu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN OLAYI ANLATIYORUM;
    AKŞAM PUGB OYNUYORDUM BİRDEN ELEKTİRİKLER GİTTİ NEYSE ERTESİ GÜN OYUNU AÇTIM 1 FPS GÖZÜKÜYOR VE ŞANSA O GÜNE GÜNCELLEME GELMİŞ 1 GB LİK NEYSE BEN DOSYA BÜTÜNLÜĞÜNÜ FİLAN DOĞRULA DİYORUM ANCAK SONUÇ YOK HEP AYNI 300 MB EKSİĞĞİM VAR DOSYA OLARAK VE O GÜNCELLEMEYİDE YAPMADIM OYUNU SİLDİM BAŞTAN YÜKLEDİM GENE AYNI O GÜNCELLEME BİR TÜRLÜ GELMİYOr LÜTFEN YARDIM EDİN BEN BU DOSYA HATASINI NASIL DÜZETEBİLİRİM EKRAN KARTIM GÜNCELLİ YARDIM EDİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.