|
Püfür Püfür Kasa Önerisi (2. sayfa)

-
-
Hiç boşuna kasa almayın. Yan kapağı 20-30 TL masraf ile mesh yapın. Mis gibi hava alan kasanız olsun.
Kendi kasama uyguladığım yöntemi bir arkadaşa daha önermiştim. Sizin kasanız da o arkadaşın kasasına çok benziyor. Alta o konuya ilettiğim mesajın linkini bırakıyorum. Oraya bir bakın
https://forum.donanimhaber.com/kasa-yan-kapagi-cikarinca-10-derece-fark-yardim--145556261
Link açılmazsa Google da Kasa yan kapağı çıkarınca 10 derece fark yardım. diye aratın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 28 Kasım 2020; 0:18:47 > -
Güç Kaynağı : Corsair RM750 80+ Gold 750 Watt Full Modüler Güç Kaynağı
Anakart : MSI MAG B550 Tomahawk 5100mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
İşlemci : Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı : RX 6800XT
İşlemci soğutucusuna karar veremedim. Sıvı soğutuculu mu yoksa blok fanlı mı alsam bilmiyorum.
Kasayı da alıp hiç dokunmak istemiyorum, aldığım gibi içindeki dahili fanlarla yeterli olacak, hava akımı güçlü ve sistemimi serin tutabilecek kasa önerir misiniz?
P500A >> Biraz sesli diye yorum okumuştum. 3x140 lık önde. Exhaust için fan yok arkada. Belki bununla beraber işlemciye de sıvı soğutma alıp onun fanlarını tepeye monte edersem içerdeki sıcak havanın çıkışını da sağlamış olurum. Yorumlarınızı bekliyorum
TD500>> Aslında bunu düşünüyorum. 3x120 lik önde, 1x120lik arkada var.
GAMEPOWER WARCRY RGB 9 Fanlı
Cooler Master Mastercase Pro 5
Cooler Master MB511
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazurek -- 27 Kasım 2020; 22:58:44 >
-
Cougar Panzer G veya Panzer S olabilir,bende kasa arıyorum Sıvı soğutma radyatör için ekstra alan var.Fiyatları 1000tl civarı,yada başka önerilerde olabilir.
Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X