Şimdi Ara

Puffin flashli her siteyi aciyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Free versiyonu vardi onun ilk once deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 21 Aralık 2013; 17:07:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • evet açıyor , hatta bazen sayfadaki flash ile hazırlamış reklamlardan sayfayı göremiyorsun :) ama gayet güzel çalışıyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredemirci

evet açıyor , hatta bazen sayfadaki flash ile hazırlamış reklamlardan sayfayı göremiyorsun :) ama gayet güzel çalışıyor bence

Evet o kotu oluyor.

• Ben daha flash'ın açılmadığı siteye rastlamadım Puffin'de.

• Freeyi dene

Ama her şeyi açar.
  • açar ama çok kullanışsız ve aşırı kasıyor ve chrome kadar akıcı değil, yani bi flash oyun oynayamazsın mesela videolarda ehh işte düzeyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 21 Aralık 2013; 20:15:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için Safari mi Chrome mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hırsızlıkla ilgisi yok apple store ilk açıldıgında uygulamalar paralı mıydı? İşime yarayacak programlara ne diye para vereyim?bu ülkede her tv kanalı izleyen her kanala para mı ödüyor ?ödese kaç kişi tv izler ? Konuya burdan yaklasmak daha mantıklı,uygulamaya ben para vermem hacı kimse kusura bakmasın adam olsunlar telefonun fiyatını düşürsünler önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

Hırsızlıkla ilgisi yok apple store ilk açıldıgında uygulamalar paralı mıydı? İşime yarayacak programlara ne diye para vereyim?bu ülkede her tv kanalı izleyen her kanala para mı ödüyor ?ödese kaç kişi tv izler ? Konuya burdan yaklasmak daha mantıklı,uygulamaya ben para vermem hacı kimse kusura bakmasın adam olsunlar telefonun fiyatını düşürsünler önce

Yorumunuz tamamen boş hocam kusura bakma.Uygulamalari apple yapmiyor sen ben gibi adam emek verip o store ye koyuyor sende diyorsun telefonun fiyati dussun fiyati 600 dolar turkiye kosullarina gore konusmayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 22 Aralık 2013; 1:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

Hırsızlıkla ilgisi yok apple store ilk açıldıgında uygulamalar paralı mıydı? İşime yarayacak programlara ne diye para vereyim?bu ülkede her tv kanalı izleyen her kanala para mı ödüyor ?ödese kaç kişi tv izler ? Konuya burdan yaklasmak daha mantıklı,uygulamaya ben para vermem hacı kimse kusura bakmasın adam olsunlar telefonun fiyatını düşürsünler önce

Gayet de hırsızlık hiç kivirmayin. Insanların günlerce aylarca uğraşarak hazırladıkları uygulamaları oyunları emeginin karşılığını ödemeden ücretsiz alıyorsunuz. Siz bi yerde çalışan olsanız ve sürekli size is yaptırıp emek harcatsalar ve ücret ödemeseler hoş mu?

• Steve jobs un kitabını okuyun[;)ben vermem uygulamaya para hele o kitabı okuduktan sonra apple avcunu yalasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben paralı puffin kullanıyorum , ve açamadığım hiçbir flashlı site yok , hatta şu özelliğinide beğendim , reklamlar flash seklindeyse , flash sembolune tıklamadan reklamlarıda göstermiyor, almanı tavsiye ederim .
  • iTunes Store'dan hem Puffin hem de Photon aldım, ikisi de girilen siteye göre çok verimli çalışıyor, tavsiye ederim. Photon ile tek tuşla flash'ı açıp kapatma, band genişliği ayarlama imkanı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

iTunes Store'dan hem Puffin hem de Photon aldım, ikisi de girilen siteye göre çok verimli çalışıyor, tavsiye ederim. Photon ile tek tuşla flash'ı açıp kapatma, band genişliği ayarlama imkanı var.

Hocam ben anadoluyatirimda webborsaya girer mi onun icin merak ettim. Puffinin free versiyonunda olmadi. O diger uygulamayi bilmiyorum. Siz bir bakar misiniz.

http://www.anadoluyatirim.com.tr/

Webborsama tiklayip kullanici girisine tiklayin

Java yukleyin yaziyor bende puffin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 22 Aralık 2013; 18:42:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DimitriVegas

dostum ben paralı puffin kullanıyorum , ve açamadığım hiçbir flashlı site yok , hatta şu özelliğinide beğendim , reklamlar flash seklindeyse , flash sembolune tıklamadan reklamlarıda göstermiyor, almanı tavsiye ederim .

Hocam sag ustte webborsama tiklayin

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

Orijinalden alıntı: DimitriVegas

dostum ben paralı puffin kullanıyorum , ve açamadığım hiçbir flashlı site yok , hatta şu özelliğinide beğendim , reklamlar flash seklindeyse , flash sembolune tıklamadan reklamlarıda göstermiyor, almanı tavsiye ederim .

Hocam sag ustte webborsama tiklayin

Webborsam'da kullanıcı girişine basınca Photon browser da Java Problemi, Java Yükle dedi ve tıklayınca Windows için Java yükleme sayfasına yönlendirdi. Demek ki site Flash dışında Java Applet kullanıyor.

Ancak sitenin sağ tarafında Webborsam Mobil var ona tıklayınca Webborsam iPhone / iPad üzerinden hemen işlem yapmak için tıklayın diye bir menü çıkıyor. Açılan sayfadan ilgili App'i yükleme imkanı var.

Ek bilgi: Paralı Puffin sayfanın ortasındaki dönerli reklamı Flash olarak kabul etti onu yükledi (photon da aynısını yapmıştı) ancak o da Java Applet yüklenmemiş dedi, demek ki Flash değil Java Applet isteniyor, bilindiği gibi iOS güvenlik nedeniyle Java Applet'leri çalıştırmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sattackus -- 22 Aralık 2013; 19:37:06 >

• sattackus kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.