Şimdi Ara

PUBG'ye Deatmatch modu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni eklenen Deatmatch modunda hayatta kalmak için değil, öldürmek için savaşıyorsunuz. Yani bir Deathmatch savaşında hayatta kalan değil en çok kill alan oyunu kazanacak. Maç zaman sınırlı olacak ve süre bittiğinde maç da bitmiş olacak. Dolayısıyla en çok puanı alan Deatmatch'ı kazanacak. Ayrıca bu modda öldürüldüğünüz taktirde haritanın başka bir yerinde tekrar doğarak savaşa devam edebileceksiniz. Ölüp yeniden doğduğunuzda ekipmanlarınızın ne olacağı konusunda herhangi bir bilgi yok. Öldükten sonra dirilip uçaktan atlarken silahsız da olabilirsiniz, ölmeden önceki ekipmanlarınızla da.
     
     
    Yeni mod şuan için  sınırlı sunucularda test aşamasında. Modun herkese kullanıma sunulması hakkında Bluehole, "Şuan yayınlamak için çok erken, henüz geliştirme aşamasında. Gelecek ay yayınlanabilir" ifadelerini kullandı.
     
     







  • Mobil versiyonu şarjı benzinden fazla içiyor

  • Oyunun tek olayı zaten deathmatch olmaması değil miydi? :D :D

  • mobili yükledim bir el oynayıp sildim tek elde 3 kişiyi indirdim kişiyse tabi.
    telefondan oynanacak oyun değil.

  • Bu PUBG denen şeyi son zamanlarda sürekli duyuyorum.Bu bir oyun mu yoksa bir oyun türü mü?Oyuncu değilim bilgim yok maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

    Bu PUBG denen şeyi son zamanlarda sürekli duyuyorum.Bu bir oyun mu yoksa bir oyun türü mü?Oyuncu değilim bilgim yok maalesef.
    Oyun hocam ama son dönemlerde benzeri çok oyun çıkıyor.
  • PUBG bie oyun ve bu oyunun türü de Battle Royale
  • merhaba online oynanan bir oyun. baslarken ucaktan atliyorsunuz. paraniz olmadigi icin elbiseniz ve cepaneniz yok. yere inince arastirmaya basliyorsunuz evleri binalari ne bulursaniz size yarayanh esyalari alip silah vs gordugunuz ordaki diger oyunculari olduruyorsun u. haritada mavi icinde beyaz halka olacak her kisa surede o mavi alan beyaz alana yaklasiyor oyuncularda o beyaz daireninj icinde kaliyor ve o arada diger oyunculari vurmaya calisiyorsun yoksa mavi halka senin bulundugun konuma geldiginde zehirleniyorsun ve oluyorsun.. takii en son kisi kalasiya kadar o daire kuculuyor ve kazaniyorsun...umarim anlatabilmisimdir bende 1 defa oynadim son 3 kaldim ama benide vurdular :))
  • steama para vermeden tapletmis gibi pc nizi gosteren program var onu indirin oynayin ama arkadas ortami olmadan oynancak oyun degil.

  • Insanlari 100 kisi birbiriyle oynuyor diye kandirdilar. Sonra botlarla oynattiklari ortaya cikinca rezil oldular. Simdi cikis yolu ariyorlar. Deathmacth oynayacaksam Quake var, bu cop grafikli optimizasyon ozurlu oyunu neden oynayayim?


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    Mobil versiyonu şarjı benzinden fazla içiyor
    şarjı emmeyen oyun var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavizaman

    mobili yükledim bir el oynayıp sildim tek elde 3 kişiyi indirdim kişiyse tabi.
    telefondan oynanacak oyun değil.
    level atladıkça gerçek oyuncular geliyor karşına botlat azalıyor.
    ilk zamnalar alışmak için botu bol oyunlar geliyor.
    bence harika bir oyun
  • oyunda onca sıkıtı var önce keşke Optimizasyon yapsalar bunlarla uğraşacaklarına .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tensi

    Insanlari 100 kisi birbiriyle oynuyor diye kandirdilar. Sonra botlarla oynattiklari ortaya cikinca rezil oldular. Simdi cikis yolu ariyorlar. Deathmacth oynayacaksam Quake var, bu cop grafikli optimizasyon ozurlu oyunu neden oynayayim?
    Oyun ilk başlayınca evet bot var. Level aldıkça zaman geçtikçe bot kalmıyor senin seviyendeki oyuncularda eşleşiyorsun.
    Şu an Squadta 34 levelim ve hiçbir şekilde karşıma bot çıkmıyor. Emin olabilirsin.

    Bence gelmiş geçmiş en güzel Multi oyunlardan biri bu tarzda bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknokaptan

    merhaba online oynanan bir oyun. baslarken ucaktan atliyorsunuz. paraniz olmadigi icin elbiseniz ve cepaneniz yok. yere inince arastirmaya basliyorsunuz evleri binalari ne bulursaniz size yarayanh esyalari alip silah vs gordugunuz ordaki diger oyunculari olduruyorsun u. haritada mavi icinde beyaz halka olacak her kisa surede o mavi alan beyaz alana yaklasiyor oyuncularda o beyaz daireninj icinde kaliyor ve o arada diger oyunculari vurmaya calisiyorsun yoksa mavi halka senin bulundugun konuma geldiginde zehirleniyorsun ve oluyorsun.. takii en son kisi kalasiya kadar o daire kuculuyor ve kazaniyorsun...umarim anlatabilmisimdir bende 1 defa oynadim son 3 kaldim ama benide vurdular :))
    Kısa ve öz iyi anlatmışsın. Geçen kendi kendine öldü, niye diye düşünüyorsum. Mantığını hala anlamamıştım. Şimdi taşlar yerine oturdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.