Şimdi Ara

PUBG Mobile Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bulunduğum yerde internet altyapısı olmadığı için PUBG Mobile oyununu mobil veri üzerinden oynuyorum. Fakat şöyle bir sorunum var, her akşam saat yaklaşık 8'de internet bağlantımda hiçbir sorun olmamasına rağmen oyun birden gidiyor. takımdaki oyuncuların sesleri 20 saniye sonra ve anlaşılmayacak kadar kesik kesik geliyor. Bir duvardan atlamaya çalışırsam 10 saniye sonra atlıyor falan. Belirttiğim saate gelene kadar oyunda hiçbir bağlantı sorunu olmuyor ama sonra birden başlıyor. Oyundan çıkıp internet gerektiren başka şeyler yapıyorum video izlemek gibi, bağlantıda yine bir sorun yok. Yani sorun bağlantımda değil. Bu olay hem telefonda hem de resmi emülatör üzerinden bilgisayarda başıma geliyor. Yani cihazla alakalı bir problem de değil. Oyunla alakalı diye düşünüyorum. İnternette biraz araştırdım ama tam olarak benimle aynı sorunu yaşayan bulamadım. Umarım forumda bu sorunun çözümünü bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -epica- -- 5 Mayıs 2019; 20:16:26 >

• ms ( ping ) durumu kaç oluyor peki?
  • Evet doğrudur. O saatlerde bende de ve diğer arkadaşlarımda da oluyor. Bende saat 12’den sonra düzeliyor. Oyun ile alakalı yani internette sorun yok.Yapacağın birşey de yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komido72 -- 13 Mayıs 2019; 2:48:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg Mobile Mikrofon Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    win 11 pro wifi kopma sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.