Şimdi Ara

Pub-game domine etmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 levelim yaklaşık 100 maçım var bi ara oyun verdim oyuna pubgameleri nasıl domine edebilirim ? Ogre magi oynuyorum bu ara ama support olduğum için goldda geri kalabiliyorum tevsiyeniz nedir ?

• slark, ember gibi lanede üstün herolar ile oynamayı dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

slark, ember gibi lanede üstün herolar ile oynamayı dene...

Invoker

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Invoker

Denedim fakat TF'lerde pozisyon alamıyorum lane'de iyiyim oldukça
  • quote:

Orijinalden alıntı: the Magus Ascendant

quote:

quote:

Invoker

Pozisyonu sen yaratacaksın. İsterseni size iki-üç replay ID si verebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teror al hiç bilmesende laneden cıkmayıp sadece push yap
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the Magus Ascendant

quote:

quote:

Invoker

Pozisyonu sen yaratacaksın. İsterseni size iki-üç replay ID si verebilirim.

mutlu olurum hocam,gerçekten geliştirmek istiyorum kendimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşmanının yaptığı hatalardan yararlanarak çok iyi domine edersin.mesela lane de düşmanına karşı level avantajın varsa düzgün pozisyon yakaladığında saldırabilirsin veya lanede fazla açılmış birine gank atabilirsin benim düşük mmrlarda gözüme çarpan en büyük hatalar bunlar ve tabiki tp taşımamak her zaman tp taşı.
  • Alchemist al farm yap
  • O domine olayı biraz efsane bana kalırsa hani 6k mmrlı adam 3k lıklarla düşer oyunu tek başına domine ederde hemen hemen aynı seviyede ki oyuncuların arasında çıkıp domine etme işi zor. 10 maçta 1 2 maçta belki.

Kazanmak için yapılması gereken şey bir süre bekle pickleri, her heroyu tanıyorsan kafana göre oyunu kur neye ihtiyaç varsa pickle. Meta da ki heroları tercih et. Ama metaya kendini kilitleme her oyun invoker veya terror instawin demek değil. Yani kırk yılda bir seçilen brewmaster picki canınızı okur veya ne bileyim abaddon falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hidden One

O domine olayı biraz efsane bana kalırsa hani 6k mmrlı adam 3k lıklarla düşer oyunu tek başına domine ederde hemen hemen aynı seviyede ki oyuncuların arasında çıkıp domine etme işi zor. 10 maçta 1 2 maçta belki.

Kazanmak için yapılması gereken şey bir süre bekle pickleri, her heroyu tanıyorsan kafana göre oyunu kur neye ihtiyaç varsa pickle. Meta da ki heroları tercih et. Ama metaya kendini kilitleme her oyun invoker veya terror instawin demek değil. Yani kırk yılda bir seçilen brewmaster picki canınızı okur veya ne bileyim abaddon falan.

5.5k mmrsi olan bir oyuncu yaptığı denemede carry ve mid rollerini oynayarak 2400den 5300'e %86 win rate yaparak çıkmayı başarmıştı.
    yani olay söylediğin gibi hero değil, oyuncu farkı ama eleman özellikle carry ve mid oynuyor, çünkü belli herolar earlyde üstün olup karşı takımı ezip düzgün ganglerle takımının kasmasını sağlayıp oyunu rahat taşıyabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Hidden One

O domine olayı biraz efsane bana kalırsa hani 6k mmrlı adam 3k lıklarla düşer oyunu tek başına domine ederde hemen hemen aynı seviyede ki oyuncuların arasında çıkıp domine etme işi zor. 10 maçta 1 2 maçta belki.

5.5k mmrsi olan bir oyuncu yaptığı denemede carry ve mid rollerini oynayarak 2400den 5300'e %86 win rate yaparak çıkmayı başarmıştı.
    yani olay söylediğin gibi hero değil, oyuncu farkı ama eleman özellikle carry ve mid oynuyor, çünkü belli herolar earlyde üstün olup karşı takımı ezip düzgün ganglerle takımının kasmasını sağlayıp oyunu rahat taşıyabiliyor.

Aslında bende ona benzer bir şey söylemeye çalıştım 5,5 k mmrlık adam o oyun deneyimiyle smurfünde falan kendinden düşüklere 10 oyundan 9 unu tek başına alır ama 5300 e geldikten sonra o stomplar kendi seviyesinde ki adamlara söker mi?

Diğer bir konuda 3k mmr civarında sen oyuna girer girmez mid veya safe farm dersin hoppa bir bakmışın 5 carry manly team O yüzden biraz bekleyip duruma göre pick yapmaktan bahsettim yoksa heronun değil playerın önemini biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.