Şimdi Ara

PUANZA İLE YGS PUANLARI TUTMUYORR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar puanımı hesapladım eksik çıkıyor resmen siz de bakarmısınız. Nerden olduğu hakkında bilgisi olan var mı

• Puanza zaten tamamen aynı hesaplamıyor. Bendede fazla hesapladı. +-10 puan fark eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum puanza 2015 kat sayılarıyla hesaplıyor her sene her dersin getirdiği puan milletin çözme oranına göre değişiyor o yüzden öyle
  • Puanlar birinciye gore hesaplaniyor bu sene birincinin daha az yanlisi oldugundan puanlar biraz dusuk gorunuyor puanzaya gore

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UGzeg U kullanıcısına yanıt
    20 puan farketmiş bu da normal mi
  • arkadaşlar dediğim gibi 20 puan oynuyor az da değil yanlış okunma ihtimali var mıdır acaba
  • Beni 3 puan fazla gosteriyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Test kitapları nasıl bir önceki senenin YGS'sinin taklidiyse bu tarz sitelerde aynı hesap. Sen bağıl değerlendirme yapılan bir sınavda sonuçlar açıklanana kadar şu neti aldım şu sırada olurum diyemezsin.. böyle bi dünya yok. Böyle düşünüyorsan zaten sınavda batırman normal.
  • benimkini tam hesapladı virgülden sonrası hariç tabi
  • Puan hesaplama parametreleri her sene değişir. Puanlarınız puanza ile aynı olmak zorunda değil. Puanza geçen senelerin parametrelerini kullanarak yaptığınız netin geçmiş senelerde hangi sıralamaya denk düştüğünü gösteren rehber bir puan hesaplayıcı sadece.

• yanlıs zzaten ben 2014tekı puanımı ve sıralamamı hesapladım aynı sonucu vermedı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.