Şimdi Ara

Puan hesaplamayla ilgili sorum var .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben işletme'yi düşünüyorum. Puanlarına baktım TM-1 340 istiyor. Ben AÇI'dan hesapladım puanımı 310 veriyor.Şimdi bu 310 ne puanı bunun üzerine ne ekleniyor bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Ben işletme'yi düşünüyorum. Puanlarına baktım TM-1 340 istiyor. Ben AÇI'dan hesapladım puanımı 310 veriyor.Şimdi bu 310 ne puanı bunun üzerine ne ekleniyor bilgisi olan var mı?

Bu ham puanın hocam.Şimdi lisedeki 9-10-11 ve 12 sınıfın yıl sonu ortalamalarını toplayıp 4'e böl.Çıkan sonucuda 0.6 ile çarp.Bu sayıyıda 310 ile topla senin puanın olacak.Karışık değil dikkatlice takip et dediğim yolu.Aksi taktirde başka yardım eden çıkmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Ben işletme'yi düşünüyorum. Puanlarına baktım TM-1 340 istiyor. Ben AÇI'dan hesapladım puanımı 310 veriyor.Şimdi bu 310 ne puanı bunun üzerine ne ekleniyor bilgisi olan var mı?

Bu ham puanın hocam.Şimdi lisedeki 9-10-11 ve 12 sınıfın yıl sonu ortalamalarını toplayıp 4'e böl.Çıkan sonucuda 0.6 ile çarp.Bu sayıyıda 310 ile topla senin puanın olacak.Karışık değil dikkatlice takip et dediğim yolu.Aksi taktirde başka yardım eden çıkmaz bence.

tamam hocam sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.