Şimdi Ara

puan hesaplama konusu açı dersanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bi arkadaş açı dersanesinin puanı gerçeğe en yakın diyordu da tm3 puan türü için geçen sene giren biri bi kendi puanını hesaplayabilir mi ne kadar doğru hesaplıyor diye?
    link buhttp://www.acidershaneleri.com.tr/puanhesabi.asp

diğer sitelerde 5-6 puan fazla geldi de

• ben hesapladım bütün puan türleri için aynısını verdi
  • ygs 6 puan eksik hesapladi , kat sayilar her sene değişiyor puanlari bilemeyiz fazla hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_svd

ben hesapladım bütün puan türleri için aynısını verdi

hocam birey olsun soru bak vs bi kaç siteye baktım 420-430 arası değişiyordu tm3 puanım bunda 435 verdi şok oldum açıkçası
    okul puanı dahil tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

quote:

hocam birey olsun soru bak vs bi kaç siteye baktım 420-430 arası değişiyordu tm3 puanım bunda 435 verdi şok oldum açıkçası
    okul puanı dahil tabi

aynen banada okul puansız 370 veriyodu sorubak açıysa 377 veriyo bende geçen seneki netlerimi girdim apaynısını verdi açı o yüzden daha doğru bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: feneryener27

ygs 6 puan eksik hesapladi , kat sayilar her sene değişiyor puanlari bilemeyiz fazla hocam

tm3 puanım diğer sitelere göre 5 puan fazla geldi bunda bu sene katsayılar nasıl olur ki? bu puan gelse valla havalara uçarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

quote:

okul puanı dahil tabi

aynen banada okul puansız 370 veriyodu sorubak açıysa 377 veriyo bende geçen seneki netlerimi girdim apaynısını verdi açı o yüzden daha doğru bence

arkadaşın dediği katsayı olayı yaa geçen seneki gibi olur umarım. ya da bizim puanlar daha artar mı ki yaa benim de bu seneki ygs puanım bundan 5 fazla

• Ygs puanimi 7 puan kadar eksik hesapliyo buna ragman lys puanimi diger sitelere gore 3-4 yuksek hesapliyo

• Diğer siteler normal puanı verir ama birincinin puanı 500e tamamlandığı için puanlar yükselir yâni açı dahaa doğru. Ygsyi eksik hesaplama sebebi geçen sene full yapan varken bu sene en iyi 4yanlış olması

• canınıyerim kullanıcısına yanıt
    dostum android uygulaman varsa, birberir ygs lys puan hesaplama yaz.indir o programı .geçen seneki verilere göre düzenlenmiş.ancak bu seneki ygs puanımı küsüratına kadar doğru tutturdu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: r44k

dostum android uygulaman varsa, birberir ygs lys puan hesaplama yaz.indir o programı .geçen seneki verilere göre düzenlenmiş.ancak bu seneki ygs puanımı küsüratına kadar doğru tutturdu .

o da vardi da yanlis diye kullanmiyordum ins bu programdakilere yakin olur puanlar yaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.