Şimdi Ara

PTC,TIKLA KAZAN SİTELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşşağıda yazdığım sitelerin hepsini şuan kullanıyorum ve hepsinden ödeme aldım ödemesi garanti siteleri sizlere paylaşıyorum.

Donkeymails esas olarak bir mail oku-kazan sistemi.Mail oku-kazan işlevi dışında Donkeymails ile üyelik yaparak ve reklam tıklayarak kazanma da Donkeymails’den para kazanma yolları,görev tamamlayarak,site inceleyerek,sitelere yorum yaparak,sitelere üye olarak kazanma seçenekleri olan sitede loto oynayarak ve çekilişe katılarakda şansınızı artıra bilirsiniz yılalrdır kullandığım bir sitedir alt üye yaparak kazancınızı katlayabilirsiniz.
    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Ojooo wad

Alman PTC sitesi Tık başına iyi gelir veren 1-2 tanesi 0.005 doalrdan aşşağı değildir geri kalanlar 0.025 doalrdır günlük 25-30 reklamın olduğu bir sitedir
    ilk günlerde 20 kadar reklam çıkar ama günler geçtikçe 25-30 reklamı bulur .
    Sitenin en güzel yanı reflink alabilmenizdir tavsiyem biriken paranızı çekmeyin ve reflink satın alın 50 reflink aldığınzıda zaten siz fazla bişey yapmadan bile düzenli olarak paranız birikir .

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

No-Minimum

Aynı DonkeyMail’s gibi mail adresinize gelem maillere tıkalyarak 15 saniye izleyerek 0.025 dolar gibi para kazandıran bir PTC dir.
    Ayrıca sitenin içinden manüel olarak reklamlara tıklayarak üye olarak site inceleyerek de para kazanabilirsiniz.
    referans link vererek kendnize alt üye yapıp kazancınızı artırabileceğiniz güzel ödeme garantisi olan bir sitedir.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

neobux

neobux ClixSense gibi günlük 15-20 reklam verir
    görevleri tamamlayarak ve oyun oynayarak da para kazanabileceğiniz bir ptc sitesidir, ve en güvenilir Ptc sitelerin başında gelir

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

ClixSense

ClixSense
    Ödeme yapan garanti sitelerden biri ClixSense dir.
    günlük 20 ile 25 arasında reklam vermektedir
    ayrıca günlük 3-4 tanede anket vermektedir anketler 0.75 ile 1 dolar arasındadır yani oldukça karlı bir PTC sistemi.
    Oyun oynayarak ve görev tamamleyarak da para kazandıran bir sitedir.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Yukarda sizlerle paylaştığım sitelerin hepsini kullanıyorum ,bu ptc sitelerin daha kazançlı olması için kendinize alt üye yapmak veya reflink satın almakdan geçer.Bu sitelerin hepsinde siteler sizlere aylık veya yıllık reflink yani alt üye satar bu üyelerin tıkladıkları kazandıkları reklamlardan onların kazandığı kadar % 100 kazandırıyor çok azında %50 dir bu rakam.
    Yukarda benim tevsiyemde sunduğum sitelere üye olurken benim referamsımla üye olursanız memnun olurum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkutata. -- 29 Mayıs 2016; 16:01:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görev Yap Para Kazan Sitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.